- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
-
- Konu Sahibi suskunsevda
hmm anldım bnm de ekımde ve bızde hıc baslamdık bısye valla zaman var diyeEvet canım 18 ekim nasipse
Ben yapabileceğimiz bütün hazırlığı şimdiden yapmak istiyorum sonra sitresten heycandn istediğim gibi yapamam diyehmm anldım bnm de ekımde ve bızde hıc baslamdık bısye valla zaman var diye
biz onları halletık solon kıva yeri falan tutuldu bizim cnmBen yapabileceğimiz bütün hazırlığı şimdiden yapmak istiyorum sonra sitresten heycandn istediğim gibi yapamam diye
Bugün kına için yer bakıcam ayarlayabilirsem davetiyeler bastırcaz
Biz nikah yapıcaz gün aldık kına yerinide hallettik bugünbiz onları halletık solon kıva yeri falan tutuldu bizim cnm
Merhaba , öncelikle hayırlı olsun".Biz nikah yapıcaz gün aldık kına yerinide hallettik bugün
Sırada gelinlik var diktircem ben üç ay falan sürüyomuş Trabzona gideceğim için şimdiden başlamam lazım bakmaya..
Sizin ekimin kaçında düğünn
biz çok verimli bir hafta sonu gecirdik. gelinliği seçtim salon takmım yatak oda takımım ve küçük odam var onun takımı tamm
Iyi gecelerr
Bizde boş boş duruyoruz güya Ağustos'a kadar bütün işleri hallediyoduk (Ağustos'ta Trabzon'a gitcem 40 gün)
Gelinlik bakıcaz iki haftadır ama bi gidemedikk
Merhaba , öncelikle hayırlı olsun".
Bende düğün yerim ile nikah günümü aldım okdr Kına yapmayacağım için o derdi atlattım.
Benim düğünüm 24 ekimde .
Teşekkürlerr sizede hayırlı olsunnMerhaba , öncelikle hayırlı olsun".
Bende düğün yerim ile nikah günümü aldım okdr Kına yapmayacağım için o derdi atlattım.
Benim düğünüm 24 ekimde .
Teşekkürler hoşbuldummCanim hayirlisi olsun gule gule, aşkla kullan
Canim seninde hayirlisi olsun hos geldin aramiza artiyoruz gitgide☺ kart icin erken degil mi daha diger mesajinda kart bastiricaz demissin
Teşekkürler hoşbuldumm
Gün alınca davatiyeleride bastıralım dedik herşey bitsin istiyorum şimdiden ama o kadar ağır ilerliyoruzki anca yetişir
hmm hayırlısı olur inş .bizde nikah gunu falan aldık ama düğün olucak kısmetse bnm kı bende gelını haziran sonu gıbı arastırcam inş ekım 3 de düğünüm cnmBiz nikah yapıcaz gün aldık kına yerinide hallettik bugün
Sırada gelinlik var diktircem ben üç ay falan sürüyomuş Trabzona gideceğim için şimdiden başlamam lazım bakmaya..
Sizin ekimin kaçında düğünn
valla bızde sizin gıbı temmuz byarmdan sonra baslarız gıbı zaten yetişir bnce yaHaklisin aslinda hepimizin oyle ben tum hazirliklar icin temmuzu bekliyorum ramazan ciktimi bizde baslayacagiz insallah.. tum dedigimde mobilyalarim kina organizasyonu (mmekan tutuldu) birde kartlar icin ama kuafor de var.. off varda var ama zamanda var kolumu kaldirasim gelmiyo
Ben Temmuzn sonunda Trabzona gidicem o yüuzden o zamana kadar bitirmek istiyorumHaklisin aslinda hepimizin oyle ben tum hazirliklar icin temmuzu bekliyorum ramazan ciktimi bizde baslayacagiz insallah.. tum dedigimde mobilyalarim kina organizasyonu (mmekan tutuldu) birde kartlar icin ama kuafor de var.. off varda var ama zamanda var kolumu kaldirasim gelmiyo
Ben gelinliğehmm hayırlısı olur inş .bizde nikah gunu falan aldık ama düğün olucak kısmetse bnm kı bende gelını haziran sonu gıbı arastırcam inş ekım 3 de düğünüm cnm
Ben gelinliğin modelini belirledim diktireceğim yerde belli ama gidip konuşmadım hiçhmm hayırlısı olur inş .bizde nikah gunu falan aldık ama düğün olucak kısmetse bnm kı bende gelını haziran sonu gıbı arastırcam inş ekım 3 de düğünüm cnm
HM NERDE YAPTIRCAKSINIZ PKİ BNM KAFAMDA BAYA MODEL VAR KARASIZIM HALAYA YA AMA HIC MODEL DENEMEDM TABI DENERSEM BELKI YERLEŞİR KAFAMA MODEL OLRAK :dBen gelinliğe
Ben gelinliğin modelini belirledim diktireceğim yerde belli ama gidip konuşmadım hiç
Teşekkürlerr sizede hayırlı olsunn
Kına neden yapmayacaksınız
SEN İST NERESİNDEN CNMBen gelinliğe
Ben gelinliğin modelini belirledim diktireceğim yerde belli ama gidip konuşmadım hiç
aa ilginç ya kına istememenBen oldu bitti kınayı sevemedim :) elime yada herhangi bi yerime yaktırmayıda sevmediğim için en başından kına istemediğimi ve yapmayacağımı peşin peşin söledim :)
aa ilginç ya kına istemementabı tercih meselesi
kendı kınamı düğünden önce eğlenmek gıbı düşünüyrum yanı güzel olur inş .düğünde zaten oyle fazla bsy yapamıysun zaman takı falan gecıyor oyle:) Banada o olay ilginç gelio, kızı ağlat sonra oynat fln :) ne bilimm dediğin gibi tercih meselesi, çok arkadaşımın kınasınada zorla gitmişimdir
kendı kınamı düğünden önce eğlenmek gıbı düşünüyrum yanı güzel olur inş .düğünde zaten oyle fazla bsy yapamıysun zaman takı falan gecıyor oyle