2015 Ekim ayında evleneceklerr

hmm anldım bnm de ekımde ve bızde hıc baslamdık bısye valla zaman var diye
Ben yapabileceğimiz bütün hazırlığı şimdiden yapmak istiyorum sonra sitresten heycandn istediğim gibi yapamam diye
Bugün kına için yer bakıcam ayarlayabilirsem davetiyeler bastırcaz

biz onları halletık solon kıva yeri falan tutuldu bizim cnm
Biz nikah yapıcaz gün aldık kına yerinide hallettik bugün
Sırada gelinlik var diktircem ben üç ay falan sürüyomuş Trabzona gideceğim için şimdiden başlamam lazım bakmaya..
Sizin ekimin kaçında düğünn

Merhaba , öncelikle hayırlı olsun".

Bende düğün yerim ile nikah günümü aldım okdr Kına yapmayacağım için o derdi atlattım.
Benim düğünüm 24 ekimde .

biz çok verimli bir hafta sonu gecirdik. gelinliği seçtim salon takmım yatak oda takımım ve küçük odam var onun takımı tamm

Canim hayirlisi olsun gule gule, aşkla kullan

Iyi gecelerr
Bizde boş boş duruyoruz güya Ağustos'a kadar bütün işleri hallediyoduk (Ağustos'ta Trabzon'a gitcem 40 gün)
Gelinlik bakıcaz iki haftadır ama bi gidemedikk

Canim seninde hayirlisi olsun hos geldin aramiza artiyoruz gitgide☺ kart icin erken degil mi daha diger mesajinda kart bastiricaz demissin

Bende düğün yerim ile nikah günümü aldım okdr Kına yapmayacağım için o derdi atlattım.

Teşekkürlerr sizede hayırlı olsunn
Kına neden yapmayacaksınız

Canim hayirlisi olsun gule gule, aşkla kullan

Canim seninde hayirlisi olsun hos geldin aramiza artiyoruz gitgide☺ kart icin erken degil mi daha diger mesajinda kart bastiricaz demissin
Teşekkürler hoşbuldumm
Gün alınca davatiyeleride bastıralım dedik herşey bitsin istiyorum şimdiden ama o kadar ağır ilerliyoruzki anca yetişir

Teşekkürler hoşbuldumm
Gün alınca davatiyeleride bastıralım dedik herşey bitsin istiyorum şimdiden ama o kadar ağır ilerliyoruzki anca yetişir

Haklisin aslinda hepimizin oyle ben tum hazirliklar icin temmuzu bekliyorum ramazan ciktimi bizde baslayacagiz insallah.. tum dedigimde mobilyalarim kina organizasyonu (mmekan tutuldu) birde kartlar icin ama kuafor de var.. off varda var ama zamanda var kolumu kaldirasim gelmiyo

hmm hayırlısı olur inş .bizde nikah gunu falan aldık ama düğün olucak kısmetse bnm kı bende gelını haziran sonu gıbı arastırcam inş ekım 3 de düğünüm cnm

valla bızde sizin gıbı temmuz byarmdan sonra baslarız gıbı zaten yetişir bnce ya

Ben Temmuzn sonunda Trabzona gidicem o yüuzden o zamana kadar bitirmek istiyorum
Geldiğimde sadece evi temizleyip çeyiz sermeyle uğraşmak istiyorum
Iş çok gelinlik bindallı kına malzemeleri kuaför uzar gider böyle
Çok zormuş evlenmek yaa

hmm hayırlısı olur inş .bizde nikah gunu falan aldık ama düğün olucak kısmetse bnm kı bende gelını haziran sonu gıbı arastırcam inş ekım 3 de düğünüm cnm
Ben gelinliğe
Ben gelinliğin modelini belirledim diktireceğim yerde belli ama gidip konuşmadım hiç

:) Banada o olay ilginç gelio, kızı ağlat sonra oynat fln :) ne bilimm dediğin gibi tercih meselesi, çok arkadaşımın kınasınada zorla gitmişimdir
kendı kınamı düğünden önce eğlenmek gıbı düşünüyrum yanı güzel olur inş .düğünde zaten oyle fazla bsy yapamıysun zaman takı falan gecıyor oyle

kendı kınamı düğünden önce eğlenmek gıbı düşünüyrum yanı güzel olur inş .düğünde zaten oyle fazla bsy yapamıysun zaman takı falan gecıyor oyle

İnşallah canım, isteyerek yapıosan kötü olmaması için bi sebep yok bence

Bende yakın arkadaşlarım ile bekarlığa veda adı altında bi yerde eğlence yapmayı planlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…