- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 34
-
- Konu Sahibi suskunsevda
biz son adetide bitirdik nişan karsılığını götürdük vee bitti adetler üstümden yok kalktı nasıl rahatladımkızlar slm hiç sesiniz cıkımıyor nasıl gidiyor bakalım
HMM d:NİŞAN KARŞIİĞİ DERKİN NİŞAN BOHCASIMI OLUYOR :dbiz son adetide bitirdik nişan karsılığını götürdük vee bitti adetler üstümden yok kalktı nasıl rahatladım
hmm hayli olsun cnm bizde aldık nikah gunumuzu falanHerkese selamlarr, bende giremedim bayadır, ofisteki bilgisayarım bozuktu daha bgn geldi tamirden..
Bende dün kadıköy belediyesinden izinlerimi aldım, tuzla belediyesinden nikah için bi gün almak kaldı.. :) onun dışında gelinliğimi diktirmeye karar verdimm :) yoğun bi hafta sonuyduu :)
hmm hayli olsun cnm bizde aldık nikah gunumuzu falansenn düğün kaındaydı ve gelinlik için erken deilmi ya bnde kararsızım bu konuda
aaaa düğündaş buldum kendimee24 Ekim de. Dikim olucaksa en geç haziran başına kadar netleştirmek gerekiyo sanırm. Çünkü araya ramazan, bayramlar fln derken vakit kalmıyor ve düğün sezonları başladığından moda evlerinin ellerinde baya iş var yoğunlar :)
Canım ben dün halettim, kadıköye bağlıyım ben, memur düğün yerime gelicek, düğünmde pendikte olucak. Kadıköy Belediyesinde saatler bitmiş ztn, bize belediyeden izin kağıdı verdiler, tuzla belediyesinden aldık dün günü ve saati.. Sizin düğün nerde olucak?Kızlar size bisorum olcak düğünüm 24 ekimde
Nikah işlemlerini kaç ay önceden halletmek lazım nikah mekanda gerçekleşcek.
Anladım kuzum ben Alanyadayım bende halledeyim o zaman bunu ilk fırsatta en iyisi sanırım ben daha zaman var temmuz gibi hallederiz diyordumCanım ben dün halettim, kadıköye bağlıyım ben, memur düğün yerime gelicek, düğünmde pendikte olucak. Kadıköy Belediyesinde saatler bitmiş ztn, bize belediyeden izin kağıdı verdiler, tuzla belediyesinden aldık dün günü ve saati.. Sizin düğün nerde olucak?
Anladım kuzum ben Alanyadayım bende halledeyim o zaman bunu ilk fırsatta en iyisi sanırım ben daha zaman var temmuz gibi hallederiz diyordum
Anladım kuzumm haklısın valla. Balayınızı ayarladınızmıNe kadar erken o kdar kafa rahat bence :) Gün kaldımı saat uyacakmı derdin bitio en azından
Anladım kuzumm haklısın valla. Balayınızı ayarladınızmı
senn gidip başvurman lazım düğün gunu olcak sonra tarih olmaya bılıyor eğer önce olcaksa ndüğünden hafta içi gün oluyor herzamanKızlar size bisorum olcak düğünüm 24 ekimde
Nikah işlemlerini kaç ay önceden halletmek lazım nikah mekanda gerçekleşcek.
hayır canım bizde araştırıyoruz bakalım neresi olcakHayırr :) henüz değil, siz
merak etme ya gecer günler valla bnde gecmez diydum ama baksana 4 ay kaldı bu ayı saymazsakGözümü açıp kapasam tüm işler bitmiş olsa huzurla 24 ekimi beklesemmm
tmm canım teşekkür ederim senin düğün tarihin nesenn gidip başvurman lazım düğün gunu olcak sonra tarih olmaya bılıyor eğer önce olcaksa ndüğünden hafta içi gün oluyor herzaman
BNM 3 EKİM İNŞ CNMtmm canım teşekkür ederim senin düğün tarihin ne