- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
- Konu Sahibi suskunsevda
slm gelinler nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım nasılsınnslm gelinler nasılsınız
valla zamann gecmesine bakıyorm işdeyım sıkıldım cok :Smerhaba canım nasılsınn
al bende de okdar cnm zaten haziran sonu cıkıcam inş dinlencem ya zaten evlennce aynı işyerınde calişamıcam için farklı yerde otrcam işe gelip gitmesi zor olucagı için hazirann sonuda ayrılcam uc ay da dilencem artık hazırlıklarla uğrasırım diye düşünüyorumAy ben hiç iyi değilimm, işten delicesine bunaldımm, istifa edesim varrr....
al bende de okdar cnm zaten haziran sonu cıkıcam inş dinlencem ya zaten evlennce aynı işyerınde calişamıcam için farklı yerde otrcam işe gelip gitmesi zor olucagı için hazirann sonuda ayrılcam uc ay da dilencem artık hazırlıklarla uğrasırım diye düşünüyorum
bende izinlerin varsa onları kullandıkdan sonra çık birde tazmınat alabılırısn bir yılın dolduysa cnm mantıklı yaniAy süpermişş, bende evlendikten sonra iş değiştirmeyi düşünüyorummm.. Ama bu iş yerinde kesin kalmıcam sanırım :) Evlilik izinlerimi kullanım var olan tatil haklarımıda sonra herkes kendi yoluna
GÜNAYDIN CNM VLLA BNDE BİSEY YOK DURAGAN SENDE :dgünaydın kızlar nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyor
biz çok verimli bir hafta sonu gecirdik. gelinliği seçtim salon takmım yatak oda takımım ve küçük odam var onun takımı tammGÜNAYDIN CNM VLLA BNDE BİSEY YOK DURAGAN SENDE :d
aa ne gzl ya hayırlı olsun cnm eşyaları nerden baktınız pekibiz çok verimli bir hafta sonu gecirdik. gelinliği seçtim salon takmım yatak oda takımım ve küçük odam var onun takımı tamm
Günaydınlarr, hiç bişy yapmadan geçirdimm :)
Rahatlığın dibindeyizzzzz
tesekkür ederim canım ankaradan sitelerden aldıkaa ne gzl ya hayırlı olsun cnm eşyaları nerden baktınız peki
sizindemi düğün ekım de cnm..Iyi gecelerr
Bizde boş boş duruyoruz güya Ağustos'a kadar bütün işleri hallediyoduk (Ağustos'ta Trabzon'a gitcem 40 gün)
Gelinlik bakıcaz iki haftadır ama bi gidemedikk
Evet canım 18 ekim nasipsesizindemi düğün ekım de cnm..