- 8 Nisan 2014
- 104
- 68
- 33
-
- Konu Sahibi suskunsevda
hmm hayırlı olsn ev falan eşyaların da mı hazırben daha yeni baktım salon falan 18 ekim olsun diye düşündüm nişanlım orduda ben samsundayım. samsunda da salon bakıp günü netleştireceğimtarih dışında herşeyim hazır zaten
hmm hayırlı olsn ev falan eşyaların da mı hazır
oo senn hesey tamm ozman bı ev mı kaldıçeyiz olarak tamam herşey yatak odamı salonumu beyaz eşyamı gelinliği damatlığı falan da seçtim ödenmeye başlanıcak bu ay
en iyi yapmıssın benm kafam cok karıscak bılıyrum son aylarda ama bakılm hayrlısı valla kına için gzl biyer tuldu ama daha konsep düşünmedık kızarla senn varmı ...ben aşırı plancı ve detaycıyım o yüzden daha alınmasa bile alınacak herseyi seçtimkına gecesi için falan düşündüğün özel şeyler var mı ?
merhaba bende katıldım aranıza :)
sen gzl düşünmüş bak tebrık ederimbenim giriş kısmı düğün havasında olucak :) sonrasında dik yakalı bindallı seçtim başıma da osmanlı tarzı taç alıcam kuzenlerime bindallı giydiricemsalondaki süslemelerle aynı renklerde kurdalelerle süslenmiş tefler dağıtıcam
oyun havalarını katiyen salondaki kişiye bırakmicam mahvediyolar :) giriş müziğine falan da karar verdim sayılır
çok teşekkür ederim :) olabilecek her aksiliğe karşı bi plan yaparsam en az zararla kurtulurum diye düşündüm :)Hoşgeldiinn :)
Yazılanları şimdi görebildim. Maşaallah sen baya hızlı ve hazırlıklısın :) Şimdiden hayırlısı olsunn :)
benim nişanlım org sesine falan çok gıcık zaten nasıl oynatıcam diye kara kara düşüyorum bi de müzik kötü olursa çekilmez olursen gzl düşünmüş bak tebrık ederimvalla bende kına yerinde bayan djmıs tutgum yerde ne tarz müzikler çalcak bilmi,yorum hıc
çok teşekkür ederim :) olabilecek her aksiliğe karşı bi plan yaparsam en az zararla kurtulurum diye düşündüm :)
benim nişanlım org sesine falan çok gıcık zaten nasıl oynatıcam diye kara kara düşüyorum bi de müzik kötü olursa çekilmez olur
aynen doğru diyorsunçok teşekkür ederim :) olabilecek her aksiliğe karşı bi plan yaparsam en az zararla kurtulurum diye düşündüm :)
benim nişanlım org sesine falan çok gıcık zaten nasıl oynatıcam diye kara kara düşüyorum bi de müzik kötü olursa çekilmez olur
Ben o kadar planlı olabilsem herşeye bir b planı düşünebilsem kafayı yerdim herhalde :) Ben ve nişanlımda rahat çiftleriz :) herşey olur, herşey halledeilir
aynen doğru diyorsun
biz senle aynı kafadayız sanırımBen o kadar planlı olabilsem herşeye bir b planı düşünebilsem kafayı yerdim herhalde :) Ben ve nişanlımda rahat çiftleriz :) herşey olur, herşey halledeilir
Hoşgeldinnnnn aramızaamerhaba bende katıldım aranıza :)
Hosbuldummmm aksam okicam tek tek paylasimlariniziHoşgeldinnnnn aramızaa
Bende senin yazdıklarıni okudumHosbuldummmm aksam okicam tek tek paylasimlarinizi
Bizim maddi sıkıntımız var birazcik herseyi iyi hesaplamamiz lazim ve anne babadan da pek destek alamiyoruz ayrintilar önemli☺Ben
Bende senin yazdıklarıni okudum
Zaman varken rahat rahat herşeyi yapayım diyorum ama sana maşallah bitirmişsin
Kosusturmaca dun madam coco yu alt ust ettim azicik bugunde degiscek bi urun vardi onu halletmeye ciktim isten sonra hemen :))nasılsn cnm ..