2015 Ekim ayında evleneceklerr

ben daha yeni baktım salon falan 18 ekim olsun diye düşündüm nişanlım orduda ben samsundayım. samsunda da salon bakıp günü netleştireceğim tarih dışında herşeyim hazır zaten

çeyiz olarak tamam herşey yatak odamı salonumu beyaz eşyamı gelinliği damatlığı falan da seçtim ödenmeye başlanıcak bu ay
oo senn hesey tamm ozman bı ev mı kaldı bnm de çeyızım herseyım tamda eşyalar kaldı kaba olanlar ev bide tabı gelınlık falan işde yer saoln falan tuldu biz daha var modundayız ramazandan sonra bakmaya baslıcaz sanırım

ben aşırı plancı ve detaycıyım o yüzden daha alınmasa bile alınacak herseyi seçtim kına gecesi için falan düşündüğün özel şeyler var mı ?

ben aşırı plancı ve detaycıyım o yüzden daha alınmasa bile alınacak herseyi seçtim kına gecesi için falan düşündüğün özel şeyler var mı ?
en iyi yapmıssın benm kafam cok karıscak bılıyrum son aylarda ama bakılm hayrlısı valla kına için gzl biyer tuldu ama daha konsep düşünmedık kızarla senn varmı ...

benim giriş kısmı düğün havasında olucak :) sonrasında dik yakalı bindallı seçtim başıma da osmanlı tarzı taç alıcam kuzenlerime bindallı giydiricem salondaki süslemelerle aynı renklerde kurdalelerle süslenmiş tefler dağıtıcam
oyun havalarını katiyen salondaki kişiye bırakmicam mahvediyolar :) giriş müziğine falan da karar verdim sayılır

sen gzl düşünmüş bak tebrık ederim valla bende kına yerinde bayan djmıs tutgum yerde ne tarz müzikler çalcak bilmi,yorum hıc

Hoşgeldiinn :)

Yazılanları şimdi görebildim. Maşaallah sen baya hızlı ve hazırlıklısın :) Şimdiden hayırlısı olsunn :)
çok teşekkür ederim :) olabilecek her aksiliğe karşı bi plan yaparsam en az zararla kurtulurum diye düşündüm :)
sen gzl düşünmüş bak tebrık ederim valla bende kına yerinde bayan djmıs tutgum yerde ne tarz müzikler çalcak bilmi,yorum hıc
benim nişanlım org sesine falan çok gıcık zaten nasıl oynatıcam diye kara kara düşüyorum bi de müzik kötü olursa çekilmez olur

Ben o kadar planlı olabilsem herşeye bir b planı düşünebilsem kafayı yerdim herhalde :) Ben ve nişanlımda rahat çiftleriz :) herşey olur, herşey halledeilir

aynen doğru diyorsun

Ben o kadar planlı olabilsem herşeye bir b planı düşünebilsem kafayı yerdim herhalde :) Ben ve nişanlımda rahat çiftleriz :) herşey olur, herşey halledeilir

Aslında kasmıyorum kendimi şu da olsun şunu da düşünim falan böyle konuşurken hayal ederken bi bakıyorum bırak byi e planını bile yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…