- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
- Konu Sahibi suskunsevda
İYİMİŞ SENİN:d BNDE 3 AY DİNLENCEM EKSIKLERLE İLGİLENİRM :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kucuk seyler kalmisti dimi neleri hallettin ben bos bos duruyorum sıkılıyorum resmenİYİMİŞ SENİN:d BNDE 3 AY DİNLENCEM EKSIKLERLE İLGİLENİRM :d
hayır ya tam tersi küçük seyler bitti mobılyalar ve beyaz eşyalar kaldı işde bide evSenin kucuk seyler kalmisti dimi neleri hallettin ben bos bos duruyorum sıkılıyorum resmen
Beyaz esyayi cikarirsak seninle ayni durumdayim.. birde o kadar cok varki insanin halledeside gelmiyo☺hayır ya tam tersi küçük seyler bitti mobılyalar ve beyaz eşyalar kaldı işde bide ev
ya aslında cok yok bana kalsa ya bu ayı cıkarsan 4 ay kalıyor tam olarak herseye baslasak zaman gecer hızlı helekı ramazandan sonraBeyaz esyayi cikarirsak seninle ayni durumdayim.. birde o kadar cok varki insanin halledeside gelmiyo☺
ben nikah tarimide belli artık 29 temmuzda olucak ınş nıkahmya aslında cok yok bana kalsa ya bu ayı cıkarsan 4 ay kalıyor tam olarak herseye baslasak zaman gecer hızlı helekı ramazandan sonra
Oda nikahi olacaksa onemli degil belgelerinizi hazirlayin gelin hafta ici bi gun yapariz dedi belediye☺ bizde onunda pesini biraktik simdi ilk hedef ev bakalim bi kac sorun var halletmeye calisiyo nisanlim o hallolursa mobilya hali perde toptan alip yerlestircez.. dedigin gibi zaten ramazan gecsin bende ataga geccemya aslında cok yok bana kalsa ya bu ayı cıkarsan 4 ay kalıyor tam olarak herseye baslasak zaman gecer hızlı helekı ramazandan sonra
BİSEY SORCAM YA O ODA NİKAMI OLUYOR NORMAL NİKAH SAOLNDA OLMUYORMU :dOda nikahi olacaksa onemli degil belgelerinizi hazirlayin gelin hafta ici bi gun yapariz dedi belediye☺ bizde onunda pesini biraktik simdi ilk hedef ev bakalim bi kac sorun var halletmeye calisiyo nisanlim o hallolursa mobilya hali perde toptan alip yerlestircez.. dedigin gibi zaten ramazan gecsin bende ataga geccem
Canim oda nikahi nikah salonunda olanmis hafta icide yapabilirsin.. genelde dugunler hafta sonu ya dugun salonunda nikahin kiyilsin istiyorsan o zaman tarih bulmak zor oluyormus..BİSEY SORCAM YA O ODA NİKAMI OLUYOR NORMAL NİKAH SAOLNDA OLMUYORMU :d
hmm tamm cnm ozman normal nikah salonunda ise davetli olabılır sanırımCanim oda nikahi nikah salonunda olanmis hafta icide yapabilirsin.. genelde dugunler hafta sonu ya dugun salonunda nikahin kiyilsin istiyorsan o zaman tarih bulmak zor oluyormus..
Olabilir tabi yani belediye beni kafaya almiyorsa boyleymishmm tamm cnm ozman normal nikah salonunda ise davetli olabılır sanırım
SEN OGRETMESİN DİMİ CNMOlabilir tabi yani belediye beni kafaya almiyorsa boyleymis
Evet☺SEN OGRETMESİN DİMİ CNM
negzl ya bolumu tercih yapmadıgma pişmanım zaten D:
GÜNAYDIN HOS GELDIN BENDENSİN BNM DE 3 EKİM DÜĞÜNÜM İNS:d
Hayirlisi olsun cnm ☺Kızlar merhaba nasılsınız giremedim koşturmadan mekanımızı tuttuk kuzular 24 ekimde bekliyorum hepinizi
saol teşekkurler cnm anadoluyakasında olucak kartal da inş sizinne güzel inşallah yağmuru bir hava olmazda tadını çıkarırım Nerede düğünüm olacak
hayırlı olsun cnmHayirlisi olsun cnm ☺