-
- Konu Sahibi suskunsevda
balayına nasıl bir yer istiyorsun yurtiçi yurtdışı ???Kizlar balayi olayini ne yaptiniz bana bi kac alternatif yazsaniz ya ben ne yazicam nereye bakicam neye gore karar vericem hic bir fikrim yok..
Yurt ici olur herhalde aslinda yurt disi nasil olur bilmiyorum ki.. ne kadar guzel bi degisiklik olur aslinda siz her ikisi icinde bilgilendirin olmaz mi☺ benim hic fikrim yok cunkubalayına nasıl bir yer istiyorsun yurtiçi yurtdışı ???
iyim tatlım saol napsun nasıl gıdıyor hazırlıklariyim canım saol sen nasılsın
valal biz yurt dışı olursa bn duabi istyrm niaşımlımda filipinler dedı kafamı karstrdı tabi yurt içi de olabılır bızım belli degıl artık hafta belli olur sanırımYurt ici olur herhalde aslinda yurt disi nasil olur bilmiyorum ki.. ne kadar guzel bi degisiklik olur aslinda siz her ikisi icinde bilgilendirin olmaz mi☺ benim hic fikrim yok cunku
hiçç aynı değişen bişi yok. senin nasıl gidiyoriyim tatlım saol napsun nasıl gıdıyor hazırlıklar
eğer yurtiçi düşünüyosan ben alacatıya bayılıyorum orası bana çok romantik bir yer gibi geliyor. yurtdışı düşünürseniz balayı diyince akla ilk maldivler geliyor ama ciddi bir bütçe gerekiyor. biz phuket adasına karar verdik 4 gün phukette kalıp 3 günde bankong da tatil yapcaz. benim çok içime sindi belki sana da fikir olur.Yurt ici olur herhalde aslinda yurt disi nasil olur bilmiyorum ki.. ne kadar guzel bi degisiklik olur aslinda siz her ikisi icinde bilgilendirin olmaz mi☺ benim hic fikrim yok cunku
bnde aynı D: haftaya tarih almaya gidicez bıide esya falan bakarız sanırımhiçç aynı değişen bişi yok. senin nasıl gidiyor
Gunaydin canım :))günaydın ekim gelincikleri
nasılsın canımGunaydin canım :))
günaydınlarnasılsın canım
iyiym canım saolgünaydınlarsen nasılsın
:d NASIL GİDİYO HAZIRLIK VARMI :dDersler kalabalık donemedim bende iyiyim kosusturmaca son gundu bitti sukur eve attim kendimi
kızlarr nasılsınız nasıl gecti hafta sonunuz
ayy bende bu hafta sonu çok yoruldum gezdim alışveriş yaptım ufak tefek seyler aldım ama resmen öldüm bittim. aksam olsada eve gitsem diye bakıyorum ben de.iyiyimm ama çok yorgunum , çok keyifli ve dolu bi haftasonu geçirdim, iş yerinde de yorgunluk atıyorumm resmen
SEn neler yaptın
kızlar nişalım geldi bugun askerden ben yarın bekliyodum bugun geldi supriz yapmıs yaşirkete cok mutluyum birden çok şaşırdım zaten