2015 Ekim ayında evleneceklerr

Selam kızlar ben de kısmetse Ekim geliniyim :)
Bizim nikah ve düğün ayrı şehirlerde olacak, düğün salonumuzu tuttuk. Nikah günümüzü aldık. Balayı rezervasyonumuzu yaptırdık.
Şimdi gelinlik, abiyeler, kına gecesi, büyük eşyalar ve çeyiz var tamamlanacak. Daha vakit var diye ağırdan alıyoruz umarım sıkışmayız. Allah herkese kolaylık versin :)

slm hos geldın cnm hayrlı olsn bu arada

hosgeldin canım aramıza balayına nereye gidyorsunuz. düğününüz nerde olacak

Selam kızlar ben de kısmetse 4-Ekim geliniyim :)
Düğün salonumuzu tuttuk.Balayı rezervasyonumuzu yaptırdık :)
Nikahımızı salonda yapıcağız sanırım ona daha karar vermedik :)
Sırada evimiz için alışveriş yapmak ve kına işleri kaldı
Herkese kolay gelsin nişanlım askerde olduğu için pek bir şey yapmıyorum ev hazırlıklarına haziranda başlıcağız inşallah zor olmaz :)

hosgeldin canım sende ene kadar güzel ekim gelinleri çoğalıyor siz balayına nereye gidiyorsunuz ve düğününüz nerde diye soralım o zman

inş canım hersey çok güzel olsun

Amin hepimiz için:) Senin planın var mı balayı konusunda? Gelinliği ne zaman almalıyım, çok zor seçiyorum birkaç tane denedim ama beğenmedim. Eşyalar da aklımızda modeller var, iş nereden alacağımıza kaldı. Öyle çok eşya ve çeyiz düzmeyi seven biri değilim o yüzden temel eşyalarımız olsun yeter diyorum çok detaya girmiyorum..

sende hosgeldın cnm askerdemi nişalın inş bian once kavusrunuz bnmkı de bugun gldi

biz balayına phuket adasına ve bankong a gidecez inş. gelinlik mobilyaya mayıs ayında bakmaya başlıcaz. evimiz yapılıyor ustaların gönlü olup glmesini bekliyoruz işte. zamnımızdaha cok ama bazen yetişmicek diye korkmuyo değilim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…