-
- Konu Sahibi suskunsevda
günaydınlar kızlargünaydın canım nasılsın
nasılsın canımgünaydınlar kızlar
COK ŞÜKÜR İYİM CNM SEN NASILSNnasılsın canım
iyim bende canım saolCOK ŞÜKÜR İYİM CNM SEN NASILSN
AA HAYIRLI OLSN CNM BNDE AYNI:d 3 EKİMd:Kizlar araniza bende katildim once tum konuyu okudum bastan sonabende agustos mu haziran mi derken ekim 3 te gelin oluyorum
aa gelinigını aldınmı ya erken deılmı dahaBiliyorum canim gordumhayirlisi olsun inş. Hepimiz icin.. hazirliklarimi anlatayim hemen bende dun jet hiziyla salonumuz tutuldu gelinligimi aldim beyaz esya ve kucuk tum esyalar hazir.. mobilyalar ve ev gibi buyuk esyalar kaldi bi tek bide beklemesi
nikah gunu aldın mı cnmBiliyorum canim gordumhayirlisi olsun inş. Hepimiz icin.. hazirliklarimi anlatayim hemen bende dun jet hiziyla salonumuz tutuldu gelinligimi aldim beyaz esya ve kucuk tum esyalar hazir.. mobilyalar ve ev gibi buyuk esyalar kaldi bi tek bide beklemesi
Yok canim dun aradim salona istemiyorsak memuru sorun yokmus ben baya kotla falan gidip nikah yaptirmak istedigimden hazirlayin belgelerinizi ne zaman isterseniz gelin sorun yok dedi..nikah gunu aldın mı cnm
Gelinliginde hala soku ustumde.. bak burda cok guzel gelinlikler var diye goturdum nisanlimi iki tane giydim ikinciyi aliyoruz dediaa gelinigını aldınmı ya erken deılmı dahanglz ya hayrlısı artık olsn cnm
Eki Görüntüle 1502963
gobegimi lutfen gormezden gelinbaya kilo aldim geri verince tadilat yapilacak
hmm gzl cnm yakıs begendm bnde sadelık yanayım zatenEki Görüntüle 1502963
gobegimi lutfen gormezden gelinbaya kilo aldim geri verince tadilat yapilacak
bu arada bizde solnda yapmıcaz vazgectık sanırım onceden yapmayı dusunuyrz smdi istediğimz zaman gidip alabılırmıyız tarh bisy anlamadm D:Gelinliginde hala soku ustumde.. bak burda cok guzel gelinlikler var diye goturdum nisanlimi iki tane giydim ikinciyi aliyoruz dediciktiktan sonra bi saat boyunca gelinlik aldik diye sayikladim
Öncelikle hoş geldinn :) sizin hazırlıklar baya bitmiş .
Gelinlik çok yakışmış , hiçte kilo göze çarpmıyor :) nerden aldınn
aslinda aklimda boyle birsey pek yoktu ama nisanlim begenince akan sular durdu.. nikah icinde aradim ben salona cagirmadigimizda hafta ici yapilabiliyormusuz ve gun bulmak kolaymis belgelerinizi tamamlayin gelin istediginiz zaman dedi..hmm gzl cnm yakıs begendm bnde sadelık yanayım zatengayt iyi bnce
HMM TAMAM CNM SAOL BİZDE KISMETSE HAFTAYA BASVURCAZ NİKAH İÇİNHosbuldum canim :))
izmirden canim nazarel diye bi yerden..
aslinda aklimda boyle birsey pek yoktu ama nisanlim begenince akan sular durdu.. nikah icinde aradim ben salona cagirmadigimizda hafta ici yapilabiliyormusuz ve gun bulmak kolaymis belgelerinizi tamamlayin gelin istediginiz zaman dedi..
hosgeldin canım aramızaBiliyorum canim gordumhayirlisi olsun inş. Hepimiz icin.. hazirliklarimi anlatayim hemen bende dun jet hiziyla salonumuz tutuldu gelinligimi aldim beyaz esya ve kucuk tum esyalar hazir.. mobilyalar ve ev gibi buyuk esyalar kaldi bi tek bide beklemesi
Tesekkur ederim hosbuldumhosgeldin canım aramızagelinliğin cok güzel ve cok yakışmış sana da