2015 Ekim ayında evleneceklerr

Biliyorum canim gordum hayirlisi olsun inş. Hepimiz icin.. hazirliklarimi anlatayim hemen bende dun jet hiziyla salonumuz tutuldu gelinligimi aldim beyaz esya ve kucuk tum esyalar hazir.. mobilyalar ve ev gibi buyuk esyalar kaldi bi tek bide beklemesi

aa gelinigını aldınmı ya erken deılmı daha nglz ya hayrlısı artık olsn cnm

nikah gunu aldın mı cnm

aa gelinigını aldınmı ya erken deılmı daha nglz ya hayrlısı artık olsn cnm
Gelinliginde hala soku ustumde.. bak burda cok guzel gelinlikler var diye goturdum nisanlimi iki tane giydim ikinciyi aliyoruz dedi ciktiktan sonra bi saat boyunca gelinlik aldik diye sayikladim

Gelinliginde hala soku ustumde.. bak burda cok guzel gelinlikler var diye goturdum nisanlimi iki tane giydim ikinciyi aliyoruz dedi ciktiktan sonra bi saat boyunca gelinlik aldik diye sayikladim
bu arada bizde solnda yapmıcaz vazgectık sanırım onceden yapmayı dusunuyrz smdi istediğimz zaman gidip alabılırmıyız tarh bisy anlamadm D:

Öncelikle hoş geldinn :) sizin hazırlıklar baya bitmiş .

Gelinlik çok yakışmış , hiçte kilo göze çarpmıyor :) nerden aldınn

Hosbuldum canim :))
izmirden canim nazarel diye bi yerden..

hmm gzl cnm yakıs begendm bnde sadelık yanayım zaten gayt iyi bnce
aslinda aklimda boyle birsey pek yoktu ama nisanlim begenince akan sular durdu.. nikah icinde aradim ben salona cagirmadigimizda hafta ici yapilabiliyormusuz ve gun bulmak kolaymis belgelerinizi tamamlayin gelin istediginiz zaman dedi..

HMM TAMAM CNM SAOL BİZDE KISMETSE HAFTAYA BASVURCAZ NİKAH İÇİN

hosgeldin canım aramıza gelinliğin cok güzel ve cok yakışmış sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…