- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
- Konu Sahibi suskunsevda
KIZLAR SUSTUNUZ :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa üzüldüm bak simdi :S bizim düğünde uzadı herkez koyden eylül sonu geliyor bayram falan var dedıler aynen bizimde 3 ekime atıldı o yuzdenCanim ben suan kriz gecirmekle mesgulum erkek tarafi ordulu burda tarih gorusuldu salon tutuldu ordakinden randevu alindi bugun kapora verilecekti.. simdi bana baska bi yerde daha ileri tarihi hemde gunduz tutalim diyorlar aglamak uzereyim sinirden.. neymis findiktan 3 ekimde donmemis olabilirlermis.. burda soyledikleri salona insanlarin ayagi alisik degilmis kimse gitmezmis
ama sennki karısık galıba bıraz inş değişmez tarhi cnmaa üzüldüm bak simdi :S bizim düğünde uzadı herkez koyden eylül sonu geliyor bayram falan var dedıler aynen bizimde 3 ekime atıldı o yuzden
gözün aydı canımm yasasın anlayışlı nişanlılarSevgili sevgilim sagolsun 3 ekimde istedigim dugun salonunu tuttu az once☺
iyi hadı gözun aydın tarih de bozulmamısSevgili sevgilim sagolsun 3 ekimde istedigim dugun salonunu tuttu az once☺
iyiym canım sen nasılsınnKızlar Merhabaaa Nasılsınızz
bende iyiyim bebeğim çok şükür yarime kavuştum pazar günü sen nasılsınniyiym canım sen nasılsınn
gözün aydı canım o zaman iyiyim canım nasıl olsun düğün ev telaşı aldı başını gidiyor ama ortada hiç bişi yokbende iyiyim bebeğim çok şükür yarime kavuştum pazar günü sen nasılsınn
Ay kuzum valla sorma bizde strese girdik daha mekanı tutmadık çoğu yer dolmuş ekime burdagözün aydı canım o zaman iyiyim canım nasıl olsun düğün ev telaşı aldı başını gidiyor ama ortada hiç bişi yok
MERHABA CANM :diyiym canım sen nasılsınn
hadi canım yaa. yetişmicek gibi geliyo daha çok var ama işte çok pufff bunalımdayımAy kuzum valla sorma bizde strese girdik daha mekanı tutmadık çoğu yer dolmuş ekime burda
yetişir kuzum stres yapma bebeğim siz mekanı tuttunuz demi orada mkan fiyatları nasıl kuzuhadi canım yaa. yetişmicek gibi geliyo daha çok var ama işte çok pufff bunalımdayım
tuttuk canım ama fiyatları hiç bilmiyorum nişanlım söylemiyo. kına yerinide ayarladık ama fiyatı konusmadık daha o yüzden bi fikrim yok canım.yetişir kuzum stres yapma bebeğim siz mekanı tuttunuz demi orada mkan fiyatları nasıl kuzu
hmm ne gzl askerden mı geldı bnde salı kavucsam inş haftayabende iyiyim bebeğim çok şükür yarime kavuştum pazar günü sen nasılsınn
iyim canım saol sen nasılsınkızlar nasılsınız