- Konu Sahibi suskunsevda
günaydın canım nasılsın
Günaydın herkeseee , bir haftya daha başladık , haftasonundan sonra pazartesiii sendromu yaşıyorum bgn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım nasılsın
aynı yaa pazarlar hiç bitmesin hep pazar olsun =))Günaydın herkeseee , bir haftya daha başladık , haftasonundan sonra pazartesiii sendromu yaşıyorum bgn
nerde o günleraynı yaa pazarlar hiç bitmesin hep pazar olsun =))
ya valla oyle yapcak bişey yok artık kızlarGünaydın herkeseee , bir haftya daha başladık , haftasonundan sonra pazartesiii sendromu yaşıyorum bgn
biz aldık canım nikah salonunda davetlilerle olacagı için düğün günümüze aldık bizkızlar nihah günü alan varmı ya alan varsa hangi gune verdiler cevp D
HMM NEGZL d: BİZDE OYLE YAPCAKTIK AMA BAKLIM ALCAZ NEZAMAN GÜN VERİRLERSE YAPICZbiz aldık canım nikah salonunda davetlilerle olacagı için düğün günümüze aldık biz
PEKİ işlemleri yapmak ne kadar srüyor canm nikah işlerini yanibiz aldık canım nikah salonunda davetlilerle olacagı için düğün günümüze aldık biz
biz tarihi saati ayarladık giitik dilekçe yazdık ücretini ödedik nikkah işlemleri için ekimde gelin dedilerPEKİ işlemleri yapmak ne kadar srüyor canm nikah işlerini yani
HM HANİ TESTLER FALAN İSTİYORLAR YA SİZ ONALRI VERMEDİNİZ DAHA YANİ.biz tarihi saati ayarladık giitik dilekçe yazdık ücretini ödedik nikkah işlemleri için ekimde gelin dediler
yok onlar için eylülde gitcezHM HANİ TESTLER FALAN İSTİYORLAR YA SİZ ONALRI VERMEDİNİZ DAHA YANİ.
hmm bizedemi oyle diyçekler smdiyok onlar için eylülde gitcez
bilmiyorum ki canım bizim belediye öle dedihmm bizedemi oyle diyçekler smdi
HIM BİZDE HAFTA ALCAMAYA GİDİCEZ GALİBA CNMbilmiyorum ki canım bizim belediye öle dedi
yoğunluktan ölücemm, beynim karıncalanıyor şuan resmennKIZLAR HIC SESNIZ CIKMIYOR d:
VALLA BNDE SMDİ SMDİ BIRAZ AZALDI YOGUNLUK :dyoğunluktan ölücemm, beynim karıncalanıyor şuan resmenn
benim daha yapmam gereken işim varda , yapamıcam artık yarınaVALLA BNDE SMDİ SMDİ BIRAZ AZALDI YOGUNLUK :d
günaydın canım nasılsınKizlar konuyu açtım ama bayadir girmeye fırsatım olmadi napiyosunuz nasil gidiyo dugun hazirliklari :)