- Konu Sahibi suskunsevda
günaydın cnm
Günaydın kızlar bende geldim yeni, sabahtan bi toplantım var , muhtemelen 1 saate bi toplantıya daha giricemmm :S haftanın son günü hiiç çekilmiooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnm
hm hayırlı olsun cnm inş hepimiz içi yabizde bağcılrda tutuk canım kartaldan da halamlar gelecek inş
günaydın cnm valla haftann son gunu ne topantımı olu rya :SGünaydın kızlar bende geldim yeni, sabahtan bi toplantım var , muhtemelen 1 saate bi toplantıya daha giricemmm :S haftanın son günü hiiç çekilmiooooo
valla bnde calıstım yarın allah dan gelmiyorum işe hafta sonu aöf sınavları var kızlar yandımahhh kızlar ben yarında calısıyorum cumartesi tatil değil
ahhh kızlar ben yarında calısıyorum cumartesi tatil değil
allah yardımcın olsun canımvalla bnde calıstım yarın allah dan gelmiyorum işe hafta sonu aöf sınavları var kızlar yandım
valla bnde calıstım yarın allah dan gelmiyorum işe hafta sonu aöf sınavları var kızlar yandım
saol canım inş iyi gecerŞimdiden bol şans sanaaaa
sıkıcınası geçiyorrrr gününzzzz
bende çook baydımmm, daha 3 saaatcik var çıkmayaaaasıkıcı
nası geçiyorrrr gününzzzz
valla bnde oyle sıradan işde :dbende çook baydımmm, daha 3 saaatcik var çıkmayaaaa
kızlar gelinlik baktınızmı model olarak ya fıkır verinvalla bnde oyle sıradan işde :d
kızlar gelinlik baktınızmı model olarak ya fıkır verin
of ben bıktkm artık netten bakmakdan zaten gidip artık denemek istiyrm ya :dBakmaktan öteye geçemiyorumm ben kendi adıma ztn :) Bakmakta gidip mağazada fln bakmak değil, googla daki görseller üzerinden
of ben bıktkm artık netten bakmakdan zaten gidip artık denemek istiyrm ya :d[/QUOTEkızlar dün bi kaç model koydum resim atmıstım gelınlık gordunuz model nasıl sızce ses cıkmadı hıc :d
günaydın canım nasılsınGÜNEYDIN KIZLAR :d NE ALEMDESİNİZ.
İYİM CNM SAOL SEN NASILSIN NAPİYORSUNUZ :dgünaydın canım nasılsın