- 3 Aralık 2014
- 97
- 26
- 35
-
- Konu Sahibi suskunsevda
Evet canım mobilyaları falan aldık çok şüküresyaları filan aldınız mı canım
http://www.hennagelinlik.com/2015-Gelinlik-Modelleri,HGB0225,1.htmlherra ismi ben bulamadım linkini paylaşabilirmisin
gercekten büyük kısım bitmiş sizin darısı basıma =))Evet canım mobilyaları falan aldık çok şükür
teşekkür ederim canım aminnnn en kısa zamanda darısı başınıza :) Gelinlik güzelmiş bende bunun gibi istiyorum boyum kısa olduğundan fazla kabarık bakmıyorumgercekten büyük kısım bitmiş sizin darısı basıma =))
hatta sırt modeline falan bayıldımgercekten büyük kısım bitmiş sizin darısı basıma =))
zaten herkes kabarıktan ve straplezden bıktı yani ben öyleyim en azından böyle bişi düşünüyorum bende. sen nerde oturuyosunteşekkür ederim canım aminnnn en kısa zamanda darısı başınıza :) Gelinlik güzelmiş bende bunun gibi istiyorum boyum kısa olduğundan fazla kabarık bakmıyorum
sırtı beni benden aldı aslında ön tarafı o kadar güzel deil ama sırtı asık olunmaya yeter=)hatta sırt modeline falan bayıldım
aynen canım çok güzelmiş denemekte fayda varsırtı beni benden aldı aslında ön tarafı o kadar güzel deil ama sırtı asık olunmaya yeter=)
ben bartın canım. ankaradaymış bu gelinlikçi aklında bulunsun gidersen filan bakmak istersenaynen canım çok güzelmiş denemekte fayda varDenizli de otuyorum canım bu arada sen nerede oturuyordun?
Tamam canım teşekkür ederiz güzel fikirben bartın canım. ankaradaymış bu gelinlikçi aklında bulunsun gidersen filan bakmak istersen
ne demek canım bu topik bunun içinTamam canım teşekkür ederiz güzel fikir
biz aldık canım her belediyede değişiyormuş. biz salonda yapcaz belediye özel kaleme gittik 10 ekimi istediğimizi söyledik bir dilekçe yazılı verdiler imza attık para yatırdık. evraklar için eylülde gelin dediler.Merak ettiğim bişey var , belediyeden gün almaya gitmek için önce evrakları mı tamamlamak gerekiyor, yoksa önce başvurup evrakları öyle mi tamamlıyoruz ? Gün alan var mı :)
Evet bu konuyu sabah düşünmüştüm bilen varsa bizi aydınlata bilir mi canlar :)Merak ettiğim bişey var , belediyeden gün almaya gitmek için önce evrakları mı tamamlamak gerekiyor, yoksa önce başvurup evrakları öyle mi tamamlıyoruz ? Gün alan var mı :)
biz aldık canım her belediyede değişiyormuş. biz salonda yapcaz belediye özel kaleme gittik 10 ekimi istediğimizi söyledik bir dilekçe yazılı verdiler imza attık para yatırdık. evraklar için eylülde gelin dediler.
belediyeyi arayıp bilgi alabilirsin canım. en net bilgiyi onlar verirlerBen İstanbuldayım , kadıköy belediyesinden gün alıcam , ama burda günler 6 ay önceden açılıyor , ekim için nisan sonu mayıs başı gibi gün almak için gidicez , ama evrakları tamamlayıp mı gitmeliyiz, yoksa önce başvurumu bilemedim
Günaydın canım. Ben iyiyim çok şükür sen nasılsıngünaydınn ekim gelinlerii nasılsınız
iyim canım bende tesekkür ederimGünaydın canım. Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın