- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
-
- Konu Sahibi suskunsevda
hmm ozman normal cnm inş istegın gıbı olur hersey ya.zaten ramazan bayramından sonra fazla bsy kalmıyor inşramazan yaz derken nişanlımın işlerinin en yoğun döneme giriyorlar o yüzden mayıs ayında halledelim dediler.
kesinliklee katılıyorum su günler hemen gecsin bitsinhmm ozman normal cnm inş istegın gıbı olur hersey ya.zaten ramazan bayramından sonra fazla bsy kalmıyor inşhemen gelsın bayram...d
aynen bana da zaman gecmiyor gıbı geliyor bide yaz vardaha onumuzdekesinliklee katılıyorum su günler hemen gecsin bitsindün evli arkadaslrımızla birlikteydik bişi kalmadı artık diyolar ama gelde bana sor cokk uzun geliyor
nişanlımda dioki evlilk safagımız benim asker safagımdan fazlaaynen bana da zaman gecmiyor gıbı geliyor bide yaz vardaha onumuzde
aynen benmkide kısa donem yaptı işde ıkı haftasınişanlımda dioki evlilk safagımız benim asker safagımdan fazlakısa dönem yaptıda
nişamlim burda olsunda zaman akar ozmannişanlımda dioki evlilk safagımız benim asker safagımdan fazlakısa dönem yaptıda
günaydın kızlarrGÜNAYDIN KIZLARR..:d
Al bende o kadar yanikızlarr sesiniz hiç çıkmıyor dahaa coook oldugundan mı ki düğünümüze???
sen ve ben o kadar bu grupta bakasanaAl bende o kadar yani
İyidir canm senden nasılsın ya :))sen ve ben o kadar bu grupta bakasananasılsın canım
iyim canım dün balayını hallettik bir külfetten daha kurtuldukİyidir canm senden nasılsın ya :))
oo iyi hadı hayrlı olsn bız daha hıc bsy halledemedık valla ya askerden gelemsını beklrm ondan sonra olur sanrımiyim canım dün balayını hallettik bir külfetten daha kurtulduksen napıosun nasıl gidiyor
safak kaç canımoo iyi hadı hayrlı olsn bız daha hıc bsy halledemedık valla ya askerden gelemsını beklrm ondan sonra olur sanrım
13 safak :dsafak kaç canım
hadi canım az kalmış =)13 safak :d
aynen canm az kaldı hayırlısyla gelmesini bekliyruzhadi canım az kalmış =)