2015 Ekim ayında evleneceklerr

Öncelikle hoşbuldum. Site karışık geldi biraz zamanla daha iyi kullanacağımı düşünüyorum :)

Kısmetse 24 Ekim :)

hayır ben gelinlik bakma başlamadım :KK43: sen naptın

Şimdilik google görselleri üzerinden modeller bakıyorum sadece :) henüz geniş çaplı çıkıp dolaşmaya başlamadım, zaten nasııl bişey istediğimide tam bilmediğimden görseller üzerinden fikir edinmeye çalışıyorum

Şimdilik google görselleri üzerinden modeller bakıyorum sadece :) henüz geniş çaplı çıkıp dolaşmaya başlamadım, zaten nasııl bişey istediğimide tam bilmediğimden görseller üzerinden fikir edinmeye çalışıyorum
Al benden de o kadar :) Öncelerde hep şöle olsun böle olsun diyordum ama şimdi bir türlü modele karar veremiyorum :)

galiba öyle olacak canım. Beğendiğin model giydiğinde çok kaba duruyor yada tam tersi beğenmediğin çok güzel oluyor dene önce diyorlar. Nasılsa zaman var diye onu es geçiyorum şuan :KK43:
herra gelinlik diye bir site var orda ask koleksiyonundan ilk gelinliği cok begendim ben ama nasıl olur giyilince bilmiyorum.

Bende değişik bir model bakıyorum internette bi model beğendim gerçi altı çok kabarık ama üst kısmına hayran oldummm hatta paylaşayım sizlerle de :)

Eklentiler

• gelinlik.jpg
    gelinlik.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 57
Bende değişik bir model bakıyorum internette bi model beğendim gerçi altı çok kabarık ama üst kısmına hayran oldummm hatta paylaşayım sizlerle de :)
çok güzelmiş üstü gercekten evet alt kısmı kbarık ama o tarlatanla ayarlanır diye düşünüyorum kabarıklığı

X