- 3 Aralık 2014
- 97
- 26
- 35
- Konu Sahibi suskunsevda
hoşgeldin canım senin hangi tarihte düğünMerhaba kızlar,
Bende siteye bugün katıldım, aynı zamanda Ekim gelini olacağım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım senin hangi tarihte düğünMerhaba kızlar,
yasasın bir kişi daha geldi aramıza inş aktif olursun bizim topiğimiz cok hareketsizMerhaba kızlar,
hosgeldın ozmanMerhaba kızlar,
Evet bende ilk katıldığımda bu neki diye diye öğrendim sanki benimkinden 1 hafta sonra düğünün kısmetse.Öncelikle hoşbuldum. Site karışık geldi biraz zamanla daha iyi kullanacağımı düşünüyorum :)
Kısmetse 24 Ekim :)
Evet bende ilk katıldığımda bu neki diye diye öğrendim sanki benimkinden 1 hafta sonra düğünün kısmetse.
hayır ben gelinlik bakma başlamadım sen naptınBen direk konuya giriyim gelinlik bakmaya başladınız mı
hayır ben gelinlik bakma başlamadım sen naptın
Al benden de o kadar :) Öncelerde hep şöle olsun böle olsun diyordum ama şimdi bir türlü modele karar veremiyorum :)Şimdilik google görselleri üzerinden modeller bakıyorum sadece :) henüz geniş çaplı çıkıp dolaşmaya başlamadım, zaten nasııl bişey istediğimide tam bilmediğimden görseller üzerinden fikir edinmeye çalışıyorum
yook canım bende baslamadım bi dahaki ay bakacaz inşBen direk konuya giriyim gelinlik bakmaya başladınız mı
eminimki giydiğimizde karar vereceğiz fotolara bakarken bende karar veremiyorumAl benden de o kadar :) Öncelerde hep şöle olsun böle olsun diyordum ama şimdi bir türlü modele karar veremiyorum :)
galiba öyle olacak canım. Beğendiğin model giydiğinde çok kaba duruyor yada tam tersi beğenmediğin çok güzel oluyor dene önce diyorlar. Nasılsa zaman var diye onu es geçiyorum şuaneminimki giydiğimizde karar vereceğiz fotolara bakarken bende karar veremiyorum
sizin hazırlıklar ne asamada neler yapıyosunuzgaliba öyle olacak canım. Beğendiğin model giydiğinde çok kaba duruyor yada tam tersi beğenmediğin çok güzel oluyor dene önce diyorlar. Nasılsa zaman var diye onu es geçiyorum şuan
herra gelinlik diye bir site var orda ask koleksiyonundan ilk gelinliği cok begendim ben ama nasıl olur giyilince bilmiyorum.galiba öyle olacak canım. Beğendiğin model giydiğinde çok kaba duruyor yada tam tersi beğenmediğin çok güzel oluyor dene önce diyorlar. Nasılsa zaman var diye onu es geçiyorum şuan
çok güzelmiş üstü gercekten evet alt kısmı kbarık ama o tarlatanla ayarlanır diye düşünüyorum kabarıklığıBende değişik bir model bakıyorum internette bi model beğendim gerçi altı çok kabarık ama üst kısmına hayran oldummm hatta paylaşayım sizlerle de :)
Benim hazırlıklar tam gaz devam canım tek tük ne bulursam alıorum çok şükür ağır olanlar bitti ıvır zıvır kaldı :) bakayım hemen beğendiğin gelinliğe :)sizin hazırlıklar ne asamada neler yapıyosunuz
esyaları filan aldınız mı canımBenim hazırlıklar tam gaz devam canım tek tük ne bulursam alıorum çok şükür ağır olanlar bitti ıvır zıvır kaldı :) bakayım hemen beğendiğin gelinliğe :)
bende beğendim güzelmiş çok hoş üstüBende değişik bir model bakıyorum internette bi model beğendim gerçi altı çok kabarık ama üst kısmına hayran oldummm hatta paylaşayım sizlerle de :)
herra gelinlik diye bir site var orda ask koleksiyonundan ilk gelinliği cok begendim ben ama nasıl olur giyilince bilmiyorum.