- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
canim cok yogun oldugunu biliyorum ama cok sevindim yazdigini gorunce arada boyle haber ver bize ogluslardan kendinden. Masallah mert in kilosuna da boyuna da. Yarim saatte bir kalkmasiyla nasil bas ediyorsun cok zordur bir de sabah ise gitmek. Umarim yakin zamanda atlatirsiniz. Buyume atagi mi diyecegim ama 10 gun surer mi? Belki annenin dedigi dogrudur. Oyleyse her kalktiginda emzirmen aliskanlik yapiyor olabilir mi? Ama emzirmesen baska turlu uyuyabilir mi? Yanina gitmesen cok aglar mi? Zaten calisiyorsun yanina gitmesen iyice mi vicdan yaparsin? Ay bilemedim zor bir durum. Ne yaptigini haber ver bize. Biz iyiyiz canim cok sukur. Ediz gitgide buyuyor, ev surekli kahkahalaroyla cinliyor:)canlar napıyosunuz özledim sizleri valla
o kadar yoğunum ki iş ev çocuklar derken kendimden geçmişim haberim yok
bu yoğunluk böyle giderse benden eser kalmaz yakında
birde mert 10 gündür gece yarım saat te bir kalkıyor derdi ne anlamadım sürekli meme de kalmak istiyor
annem artık aklı eriyor senden ayrılmak istemiyor diyor ama nebilim bizde durumlar böyle
bu arada mert 4 aylık aşısını oldu 2 hafta önce 7.150 gr boyumuzda 64 cm olmuş hemşire iyi dedi
sizler iyisiniz inşallah ediz duru hifa zeynep .......... yaramazlık yok dimi aman olmasın sizleri seviyorum