2015 Ekim Anneleri

Tmm dersen cocugum elden gider oyle boyle degiller ya ama esim sagolsun kv sallamak icin ayagina yatirir yatirmaz anne cocugu sallamyrz alustirma durduk yere dedi tarhana meselesindende esim senn yuzunden benin midede problem var suan dedi tabii kv mor:-)
Bi deyim var ya helal olsun eşine resmen içimin yağları eridi :D kapak

486584"]Kızlar dün gündüz kızım çok uyudu, akşam 6 gibi uyandi.biraz oyalayım dedim,emzirdim oynadık derken 2 saat durdu sonra bi daha emdi, emerken ağladı hep doymadı diye pinpiriklendim mama için su koydum cezveye, o arada hadi banyo yaptırayım dedim. Banyo, masaj üstüne ta doymadıysa diye mama.. meğerse doymuş küçüğüm, fazla yiyince ağlaması kusması.. tam bitirince kaka yaptı eee beline kadar batmış temizlenmesi. . Derken bir baktım kız 4 saattir uyanık. Ağlamaya başladı zaten. Beşiğe koydum daha sallamadan bizimki uyudu saat 10:15 falandı. Vee gece hiç uyanmadan 2.5 saatte bir emmeye kalktı uyanmadan emdi, daha az önce babası işe giderken gürültü yapınca uyandı:) muhteşem bir geceydi:KK9::KK49::KK76:
Ayrica 2 haftadır falan ilk kez gece uykusu gördü miniğim:) yarasın kuzuma :KK68:[/QUOTE]
Maşallah bebişine inşallah böyle devam eder.

Kızlar merhaba ben kasım annesiyim ama Ekim'e yakın bi kasım annesi;)4aya az kaldı,size sorun şu bebeklerinize 4 aydan sonra anne sütü dışında herhangi bişeyler tattırmaya Başladınız mı bir de minikleriniZ oturmaya be zaman başladı

Tmm dersen cocugum elden gider oyle boyle degiller ya ama esim sagolsun kv sallamak icin ayagina yatirir yatirmaz anne cocugu sallamyrz alustirma durduk yere dedi tarhana meselesindende esim senn yuzunden benin midede problem var suan dedi tabii kv mor:-)
Eşinin ağzına sağlık helal diyorum :)

Kızlar merhaba ben kasım annesiyim ama Ekim'e yakın bi kasım annesi:KK66:4aya az kaldı,size sorun şu bebeklerinize 4 aydan sonra anne sütü dışında herhangi bişeyler tattırmaya Başladınız mı bir de minikleriniZ oturmaya be zaman başladı
Bebeğim mama ağırlıklı yemesine rağmen kilo alımı iyi olduğu dr ek gıda vermedi. Ben de herhangi birşey tattırmadım. 4 ayda kucağında oturabilir 5. Aydan itibaren de destekle oturabilir.

Kızlar dün gündüz kızım çok uyudu, akşam 6 gibi uyandi.biraz oyalayım dedim,emzirdim oynadık derken 2 saat durdu sonra bi daha emdi, emerken ağladı hep doymadı diye pinpiriklendim mama için su koydum cezveye, o arada hadi banyo yaptırayım dedim. Banyo, masaj üstüne ta doymadıysa diye mama.. meğerse doymuş küçüğüm, fazla yiyince ağlaması kusması.. tam bitirince kaka yaptı eee beline kadar batmış temizlenmesi. . Derken bir baktım kız 4 saattir uyanık. Ağlamaya başladı zaten. Beşiğe koydum daha sallamadan bizimki uyudu saat 10:15 falandı. Vee gece hiç uyanmadan 2.5 saatte bir emmeye kalktı uyanmadan emdi, daha az önce babası işe giderken gürültü yapınca uyandı:) muhteşem bir geceydi:KK9::KK49::KK76:
Ayrica 2 haftadır falan ilk kez gece uykusu gördü miniğim:) yarasın kuzuma :KK68:
Çok iyi çok iyi sen de biraz dinlenmişsindir. Geçen burdan bir anne daha demişti yorulmaları lazım diye yorulunca çok farkediyor uykuları inşallah bundan sonra daha da iyi uyursunuz belki bir büyüme atağıydı anne sütünü fazla yemesi ne güzel bir his duygulandım bu süt olayını uzun süre atamayacağım sanırım üzerimden Güneş'in adına çok sevindim

Cnm benm kizimda daha bir haftadir diyebilirim eline verdigim seyi artik uzun sure tutup evire cevire inceliyr dikkatini ceken baska bir sey olmadigi surecede devam ediyr incelemeye tadina bakmayida ihmal etmyr :-) etkinlik kitapkarinida merak ettim nasil birsey cnm nerden almis halaniz
Canım inan nereden aldığını sormayı unuttum da hepsiburadada gördüm siyah beyaz, turuncu falan diye hayvanlar var çeşitleri de var. Bizim kız hiç sıkılmadan inceliyor sayfalarını çeviriyor. Dediğin gibi her şeyde olduğu gibi bunun da tadına bakıyor:)

Bebek ilk dogdugunda sallamadan cocukmu buyurmus! diyen 4 ay sonra kilosu vs gayet yerinde gorunce bide anarmolmis gibi sasirip ustune sallamadan nasil buyumus bu boyle! diyen .... agzinin suyu aktigi icin birseyler yedirip icirince agzinin suyu kesilen komsusu olan ..... 40i ciktiktan sonra tarhana corbasi! verdim ben sende ver diye direten.... 2yasina kadar emzircem insallah deyince kiz cocugu okafar emermismi disi cikinca isircak gorursun biraktirirsin ozmn diyen...diyen...diyen...kisi ne kisisidir tahmin edersiniz kizlar...bu bir memlekete ilk gidis ve birdaha uzun bi sure gitmek istemeyisin dramidir:-)
Bir de birşey dediğinde ben şu cevabı alıyorum biz de çocuk büyüttük yani ne yapiyim o senin çocuğun bu benim çocuğum herkesin kendi tarzı ve tercihleri var ben de kızımı hiç sallamadım kucaklarına alıp salladıklarında sallamayın diyorum alışmışız diyorlar süt içer kızım hoplatırlar kızım ağzından çıkarır sütleri yapmayın dersin gelen cvp olsun bir daha yer olur cvp vermedikçe daha çok yapıyorlar anladım ben

Bebek ilk dogdugunda sallamadan cocukmu buyurmus! diyen 4 ay sonra kilosu vs gayet yerinde gorunce bide anarmolmis gibi sasirip ustune sallamadan nasil buyumus bu boyle! diyen .... agzinin suyu aktigi icin birseyler yedirip icirince agzinin suyu kesilen komsusu olan ..... 40i ciktiktan sonra tarhana corbasi! verdim ben sende ver diye direten.... 2yasina kadar emzircem insallah deyince kiz cocugu okafar emermismi disi cikinca isircak gorursun biraktirirsin ozmn diyen...diyen...diyen...kisi ne kisisidir tahmin edersiniz kizlar...bu bir memlekete ilk gidis ve birdaha uzun bi sure gitmek istemeyisin dramidir:-)
Bir de birşey dediğinde ben şu cevabı alıyorum biz de çocuk büyüttük yani ne yapiyim o senin çocuğun bu benim çocuğum herkesin kendi tarzı ve tercihleri var ben de kızımı hiç sallamadım kucaklarına alıp salladıklarında sallamayın diyorum alışmışız diyorlar süt içer kızım hoplatırlar kızım ağzından çıkarır sütleri yapmayın dersin gelen cvp olsun bir daha yer olur cvp vermedikçe daha çok yapıyorlar anladım ben

Kızlar dün gündüz kızım çok uyudu, akşam 6 gibi uyandi.biraz oyalayım dedim,emzirdim oynadık derken 2 saat durdu sonra bi daha emdi, emerken ağladı hep doymadı diye pinpiriklendim mama için su koydum cezveye, o arada hadi banyo yaptırayım dedim. Banyo, masaj üstüne ta doymadıysa diye mama.. meğerse doymuş küçüğüm, fazla yiyince ağlaması kusması.. tam bitirince kaka yaptı eee beline kadar batmış temizlenmesi. . Derken bir baktım kız 4 saattir uyanık. Ağlamaya başladı zaten. Beşiğe koydum daha sallamadan bizimki uyudu saat 10:15 falandı. Vee gece hiç uyanmadan 2.5 saatte bir emmeye kalktı uyanmadan emdi, daha az önce babası işe giderken gürültü yapınca uyandı:) muhteşem bir geceydi:KK9::KK49::KK76:
Ayrica 2 haftadır falan ilk kez gece uykusu gördü miniğim:) yarasın kuzuma :KK68:
Maşallah canım inşallah bu bir başlangıç olur bundan sonra geceleri mışıl mışıl uyur Güneş :nazar:

Kızlar dün kvye gittik bizde kafayı yicektim millet bi meraklı bana müdahale etmeye en küçük gelin bnm sanıyorlar ki ben çocuk büyütemem bi de çocuğun canını yakarak sevmeye bayılıyolar çıldırttılar bni :KK11:

Kv nin en orijinal modelini almisim hee bide bunun bi kucuk modelide var masallah ond an asagi kalir yani yok hayir birakin herkes nasil istiyorsa oyle yetistirsin kendi cocugunu ben boyle yaptim ben soyle yaptim ba-na-ne senden...off sistim yeminle 2 gundur burasi olmasa patlcaktim ohh yazinca rahatladim valla ya:-) o degilde burayi kocam yada ailesinden biri okusa benm yazdigimi anlarlar fikirlerin orjinalliginden:-)
Yok canım korkma anlamazlar aynından bnde de var =) Dün kvdeydik kalk çocuk doymadıysa dolabta yoğurt çorbası var ısıt yedir diyo çocuk devamlı elini ağzına katıyo ya aç ondan yapıyo sanıyo.... =)

Ay maşallah daim olur inşallah dr bize artık uyanmassa gece emzirme dedi 6-7 saate kadar dayanır dedi :) valla saat kurmadım ezan sesine uyandım ... Darısı Güneşimize.....:)
Maşallah Zeynep'e :) çok iyiymiş yaa, darısı başımıza :)

Kızlar merhaba ben kasım annesiyim ama Ekim'e yakın bi kasım annesi;)4aya az kaldı,size sorun şu bebeklerinize 4 aydan sonra anne sütü dışında herhangi bişeyler tattırmaya Başladınız mı bir de minikleriniZ oturmaya be zaman başladı
Cnm bende kasima yakin ekim annesiyim diyebilirim:-) 28ekimde dogdu kizim .ek gida olayi dr dan doktara degisiyr sanirim ama bzm drumuz ve asm deki ebe ve dr kilo alimi guzel 6aya kadar sadece anne sutu dediler iyle dvm edyrz oturmayada 4 aydan sonra destekli oneriyrlar ama burda birazda bebek belirleyiciymis kizim 3 aydan sonra oturmak istedi kendi kucagimda arada oturtuyordum

Aynenn 4 tane buyutmusmuste salincaga bi koyardim bi sallardam yemek yapardim bi sallardim bulasik yikardim diyo oda senin tercihin bende emziriyrm yatiriyrm oynarken uyiyo uyumazsa mutfaga goturyrm yemegimi yapiyrm dyrm hiiii diyo sanki utopik birsey demisim gibi yani cvp versende karsida duvar varki sanki hala yazin salincak kurcam ben ona diyoo

Kızlar dün kvye gittik bizde kafayı yicektim millet bi meraklı bana müdahale etmeye en küçük gelin bnm sanıyorlar ki ben çocuk büyütemem bi de çocuğun canını yakarak sevmeye bayılıyolar çıldırttılar bni :KK11:
Kv zedeler geliyr bir bir:-) boyle yapardimcilar heryerde var anlasilan cocuk buyutmek bunlara laf anlatmaktan daha kolay is valla

Kv zedeler geliyr bir bir:-) boyle yapardimcilar heryerde var anlasilan cocuk buyutmek bunlara laf anlatmaktan daha kolay is valla
Ay aynen öle çıldıracaktım çocuk zayıflamış diyo anne 600 gram almış ne zayıflaması diyorum hala aynı yok yok zayıflamış diyo anne boyu uzamış ya ondan öle geliyordur sana dedim hıı diyo :KK56:

Kızlar bebeklerinizi Nasıl uyutuyorsunuz? Ben kendi kendine uyumaya alıştırıyordum ama olmadı. Şimdi Nasıl isterse öyle uyuyor bazen emerek bazen ana kucağında sallanarak bazen ayağımda. Bide derin uykuya dalması en az 1 saat sürüyor off çok yoruyor beni. Aslında uslu bi kızım var ama bu uykuya dalma işi bunaltıyor beni :( siz neler yapıyorsunuz?

Back