- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
Ay o mevzuyu hiç sorma. Çocuk dokrorumuz 'ufacık tabeleti nasıl 8e böleceksiniz sulandırıp 1/8ini içirin' dedi.kalp doktorumuz ' o zaman ilaç enjektörün duvarlarına yapışır miktarı azalır, 8 e bölüp ezip kaşıkla içirin' dedi. Büyüklükleri farklı olsa da farktabii kii tatlım benimki espirisine zaten :) eşim bu konuda sağolsun ailesine seviye koyabilen biri..öyle olmasa ben de hayır diyemeyen biriyim çok karışırlardı hayatımıza..simdi esimden çekindiklerinden temkinli davranıyorlar
canım güneş göğsünü boşaltamıyor olabilir süt içerde uzun süre kalınca da dediğin gibi ağrı yapar..poyraz da azıcık emiyo yorulup uyuyo.ben sonrasında kalan sütü dağıp biberonla zorla içiriyorum :) mememde hal kalmadı her emme sonrası sağmaktan ama başka türlü kilo aldıramıyorum kuzuya..bu arada diüretiği sulandırıp veriyorum ben tableti ezip sulandırıp veriyorum..bir nevi su vermiş oluyorum yani
etmezmiş önemli olan 8 günde 1 tablet almasıymış. Ama şöyle diyim 8e bölüp ezerken de çok kayıp oluyo. En başından sulandırsak daha kolaydı bence :)