2015 Ekim Anneleri

Çok iyi çok iyi sen de biraz dinlenmişsindir. Geçen burdan bir anne daha demişti yorulmaları lazım diye yorulunca çok farkediyor uykuları inşallah bundan sonra daha da iyi uyursunuz belki bir büyüme atağıydı anne sütünü fazla yemesi ne güzel bir his duygulandım bu süt olayını uzun süre atamayacağım sanırım üzerimden Güneş'in adına çok sevindim
Çok sağol canım. Süt olayı bende de travma yarattı resmen. Yetmiyor kelimesi tüylerimi diken diken yapıyor. Çok şükür emzirme duygusunu yaşadım buna da şükür derken şimdi sütüm hemen hemen yetiyor. Inşallah sütlerimiz bol olur da uzun zaman emziririz bebişlerimizi.

Kızlar dün kvye gittik bizde kafayı yicektim millet bi meraklı bana müdahale etmeye en küçük gelin bnm sanıyorlar ki ben çocuk büyütemem bi de çocuğun canını yakarak sevmeye bayılıyolar çıldırttılar bni :KK11:
O can yakarak sevmenin mantığını çözemedim ben zaten. Neyin sapkınlığıdır bu arkadaş, bi gün atlıcam birinin üstüne can öyle yakılmaz böyle yakılır diye:KK62:

O can yakarak sevmenin mantığını çözemedim ben zaten. Neyin sapkınlığıdır bu arkadaş, bi gün atlıcam birinin üstüne can öyle yakılmaz böyle yakılır diye:KK62:
Birbirimize destek olalım beraber yakalım canlarını ya cidden canımı sıkıyolar :KK62: Ama bnm kızım cazgır çok şükür ağlıyor devamlı korkuyorlar :KK34:

Cevap yazıcam derken yok kız uyandı yok kapı çaldı, kime yazdım kime yazmasım bilmiyorum ama hepiniz sağ olun güzel dilekler için :) kv hikayeleri bomba, karikatür dergisi çıkar valla :)
Ben de sürekli fikir verilmesinden muzdaribim, bi de baştan mantıklı olmadığı için kabul etmediğim şeyleri sonradan mecburen yapınca ben demiştim tavırları beni deli ediyor. Ve en çok da benim kızımı benden iyi tanıyormuş gibi konuşmalarına ve o şunu sever hep böyle yapar diye genellemelerine sinir oluyorum. Halbuki yok öyle bişey. 1 kere denk gelmiş ya o hep öyle yapar oluyo.

Birbirimize destek olalım beraber yakalım canlarını ya cidden canımı sıkıyolar :KK62: Ama bnm kızım cazgır çok şükür ağlıyor devamlı korkuyorlar :KK34:
Bir de o var ağlayana kadar bekliyorlar en son veriyorlar anneye daha sinir oluyorum çok çocuk büyüttülerya sakinleştiririm sanıyorlar ama yapamıyorlar hihihi geçen dışarı çıkarken kızımın astronot montunu kv ben giydiriyim dedi peki dedim içimden dedim giydiremeyecen çünkü kızım hiç sevmiyor onu giymeyi ben konuşa konuşa giydiriyorum ve tabiki yapamadı sen giydir olmassa dedi hani kaç çocuk büyütmüştünüz hani hani nerde :KK48::KK48:bir de çoğu zaman bana güvenilmediğini de hissediyorum sanki bakamazmışız gibi

Bir de o var ağlayana kadar bekliyorlar en son veriyorlar anneye daha sinir oluyorum çok çocuk büyüttülerya sakinleştiririm sanıyorlar ama yapamıyorlar hihihi geçen dışarı çıkarken kızımın astronot montunu kv ben giydiriyim dedi peki dedim içimden dedim giydiremeyecen çünkü kızım hiç sevmiyor onu giymeyi ben konuşa konuşa giydiriyorum ve tabiki yapamadı sen giydir olmassa dedi hani kaç çocuk büyütmüştünüz hani hani nerde :KK48::KK48:bir de çoğu zaman bana güvenilmediğini de hissediyorum sanki bakamazmışız gibi
Hah hahaaa ve Evet cidden öle demiii =) Çok biliyoruz tavrı ve sonra çöküşleri nasıl zevkli onu izlemesi =)=)=) bide dediğin gibi diğer eltilerim 27 yaşında ve akrabaları ve kv min yeğeni iki eltimde bn 23 yaşındayım daha bn çocuğum onlara göre bn çocuk büyütemem ama baktılar çocuk büyüyor hemde sağlıklı şaşkınlıklarını gizleyemiyolar :))

Kızlar bebeklerinizi Nasıl uyutuyorsunuz? Ben kendi kendine uyumaya alıştırıyordum ama olmadı. Şimdi Nasıl isterse öyle uyuyor bazen emerek bazen ana kucağında sallanarak bazen ayağımda. Bide derin uykuya dalması en az 1 saat sürüyor off çok yoruyor beni. Aslında uslu bi kızım var ama bu uykuya dalma işi bunaltıyor beni :KK43: siz neler yapıyorsunuz?
Merhaba canım.Ben kendi uyusun diye uğraşayım dedim baktım bu beni çok geriyor ve ugrastığım dakikadan daha az uyuyor bıraktım o işi.Ayakta sallayarak birkaç uyuttum baktım onu da sevmiyor.İlk oğlumda yaptığım gibi emzirerek uyutmaya karar verdim artık.Onu öyle büyüttüm de noldu dedim herkesten önce kendi yarağında uyumaya alıştı.Hangisi kolay geliyorsa öyle yap önemli olan senin gerilmemen.Tabi kendi uyuyabilen bebişlere de Maşallah diyorum

Ya kızlar belki tepki verceksiniz haklısınız da ama bende ne kp ne kv ne görümce hiç biri yok... Ve ben keşke olsaydı konuşsalardı diyorum ..çünkü yeri geliyo bi güvence yabancı ele bırakmaktansa bebeğimi... Hani annelik bana bişi olsa ...o yüZden çok takılmayın bebekler bizim ve herhalükar da biz onların vazgecilmezi olcaz ;) gelinler damatlar bizden çok çekicek :D ben yapmam demesin kimse .. İnanmamki :D

Ya kızlar belki tepki verceksiniz haklısınız da ama bende ne kp ne kv ne görümce hiç biri yok... Ve ben keşke olsaydı konuşsalardı diyorum ..çünkü yeri geliyo bi güvence yabancı ele bırakmaktansa bebeğimi... Hani annelik bana bişi olsa ...o yüZden çok takılmayın bebekler bizim ve herhalükar da biz onların vazgecilmezi olcaz :KK66: gelinler damatlar bizden çok çekicek :KK70: ben yapmam demesin kimse .. İnanmamki :KK70:
Haklısın canım o konuda ama bazı hareketleri batıyor insanın gözüne (:

canlar napıyosunuz özledim sizleri valla
o kadar yoğunum ki iş ev çocuklar derken kendimden geçmişim haberim yok
bu yoğunluk böyle giderse benden eser kalmaz yakında
birde mert 10 gündür gece yarım saat te bir kalkıyor derdi ne anlamadım sürekli meme de kalmak istiyor
annem artık aklı eriyor senden ayrılmak istemiyor diyor ama nebilim bizde durumlar böyle
bu arada mert 4 aylık aşısını oldu 2 hafta önce 7.150 gr boyumuzda 64 cm olmuş hemşire iyi dedi
sizler iyisiniz inşallah ediz duru hifa zeynep .......... yaramazlık yok dimi aman olmasın sizleri seviyorum

canlar napıyosunuz özledim sizleri valla
o kadar yoğunum ki iş ev çocuklar derken kendimden geçmişim haberim yok
bu yoğunluk böyle giderse benden eser kalmaz yakında
birde mert 10 gündür gece yarım saat te bir kalkıyor derdi ne anlamadım sürekli meme de kalmak istiyor
annem artık aklı eriyor senden ayrılmak istemiyor diyor ama nebilim bizde durumlar böyle
bu arada mert 4 aylık aşısını oldu 2 hafta önce 7.150 gr boyumuzda 64 cm olmuş hemşire iyi dedi
sizler iyisiniz inşallah ediz duru hifa zeynep .......... yaramazlık yok dimi aman olmasın sizleri seviyorum
Allahım kolaylık versin canım hifa iyi bu aralar çok şükür 4.ay aşısı bazı bebeklerin huyunu değiştirmiş galiba hifa hafif atlattı çok şükür ama çevremdeki insanlarda huzursuzluk baya sürmüş belki Mert`te o yüzden gece düzeni bozulmuştur yada annenin de dediği gibi gündüz yokluğunu hissedip gece sana daha çok yöneliyodur... Ben çabuk atlatırsınız inşallah kuzum ya

Kızlar bebeklerinizi Nasıl uyutuyorsunuz? Ben kendi kendine uyumaya alıştırıyordum ama olmadı. Şimdi Nasıl isterse öyle uyuyor bazen emerek bazen ana kucağında sallanarak bazen ayağımda. Bide derin uykuya dalması en az 1 saat sürüyor off çok yoruyor beni. Aslında uslu bi kızım var ama bu uykuya dalma işi bunaltıyor beni :KK43: siz neler yapıyorsunuz?
Benim kucağumda uyuyor uykusu gelince parmak emiyor ben de emmesin diye emzik veriyorum 2 gündür emziği de kabul etmiyor kucağımda konuşuyorum onla bir yandan da holde git gel dalınca da yatağa koyuyorum

Ya kızlar belki tepki verceksiniz haklısınız da ama bende ne kp ne kv ne görümce hiç biri yok... Ve ben keşke olsaydı konuşsalardı diyorum ..çünkü yeri geliyo bi güvence yabancı ele bırakmaktansa bebeğimi... Hani annelik bana bişi olsa ...o yüZden çok takılmayın bebekler bizim ve herhalükar da biz onların vazgecilmezi olcaz :KK66: gelinler damatlar bizden çok çekicek :KK70: ben yapmam demesin kimse .. İnanmamki :KK70:
Sen de haklısın canım ama bazen öyle şeyler oluyorki bunu bir annenin söylediğine inanamıyorsun ve iyi niyetten şüphe ediyorsun herkes biraz konuşmadan önce tartsa ne güzel olacak

Kızlar merhaba ben kasım annesiyim ama Ekim'e yakın bi kasım annesi:KK66:4aya az kaldı,size sorun şu bebeklerinize 4 aydan sonra anne sütü dışında herhangi bişeyler tattırmaya Başladınız mı bir de minikleriniZ oturmaya be zaman başladı
merhaba canim allah bagislasin kuzunu. Bize doktorumuz 4.aydan sonra yogurt elma armut havic suyu onerdi. Fakat oglum sumuksu kanli kaka gibi sorunlar yasadi. Bunun uzerine biraktik. Bakalim 5.ayda ne onerecek doktorumuz. 4.aydan sonra destekli oturtmaya basladik bir de

Kızlar dün kvye gittik bizde kafayı yicektim millet bi meraklı bana müdahale etmeye en küçük gelin bnm sanıyorlar ki ben çocuk büyütemem bi de çocuğun canını yakarak sevmeye bayılıyolar çıldırttılar bni :KK11:
gecmis olsun canim. Sallama gitsin yasla olsaydi bu isler..

Back