2015 Ekim Anneleri

:KK70: :KK70: :KK70: süpermiş ya bayıldım buna, uygulamam lazım bunu

Bana göre evlendikten sonra ailen artık sen ve eşinden oluşur, evet anne baban vardır ama seviye atlar onlar farklı boyuta geçer ailem dediğinde kastın eşim ve ben olmalıdır, bu konuda eşimden çektiğim için ne kadar kıskanç olsam da oğluma bunu aşılayacağım "evlenirsen biz tabiki her zaman arkandayız, yanındayız ama ailen artık karındır" :) bu şimdiki fikrim zaman geçtikçe değişir mi bilmem ama değişmez sanıyorum

İnşallah kolay atlatırsınız canım, bizim de cuma günü olacak bakalım
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum canım hatta eşimle bu konuda fikir birliğine varamadıüımız için herkesi bir arada götürmeye çalıştığı için zaman zaman sorun yaşıyoruz. Benim de annem babam vat ailem hep geri planda olmaya çalışır ben de hiçbir işe ailemi sokmam özellikle sorunlarımda ama işte eşim kendi ailesini hep içimize sokmaya çalışınca sinir oluyorum. Aile kavramı boyut değiştirmeli doğal olarak evlenince. Bu arada teşekkür ederim canım inş sorun yaşamayız gerilmek istemiyorum kızıma yansıyor diye ama bakalım artık ne kadar kendimi kontrol edebileceğim

Bugün kızıma ilk defa armut suyu verdim çok sevdi.tam dört buçuk ayligiz.meyvelere başlayanlar var mi hanimlar
Kızım 4 ay 9 günlük, ek gıda başlamadım canım. Önce sebzelerden başlarım meyveler şekerli olduğu için ama meyveye ne zaman geçerim bilmiyorum:) ek gıda vermediğimden su da vermiyorum, hatta benim kız diüretik kullanıyor ona rağmen su vermeden su ihtiyacını karşılıyor sütten.

Kızlar bişey sorayım sabahın köründe size:) şu süt kanalı tıkanması var ya, hani yumru yumru oluyor göğüs, çok acıyor falan, sizde oluyor mu? Bende çok sık oluyor da :( hatta şu anda o yüzden yüksek çekimde sağım yapıyorum, bi de sıcak su torbası yapıcam ki sabaha kadar çözülsün.benim göğüslerimde hala çok yara ve acı oluyor, acaba diyorum ucundan mikrop mu kapıyor.

Kızlar bişey sorayım sabahın köründe size:) şu süt kanalı tıkanması var ya, hani yumru yumru oluyor göğüs, çok acıyor falan, sizde oluyor mu? Bende çok sık oluyor da :KK43: hatta şu anda o yüzden yüksek çekimde sağım yapıyorum, bi de sıcak su torbası yapıcam ki sabaha kadar çözülsün.benim göğüslerimde hala çok yara ve acı oluyor, acaba diyorum ucundan mikrop mu kapıyor.
Canim göğüs uclari açık olduğundan emzirme döneminde göğüsten mikrop kapma olayı çok olur ama senin göğüs lerde acı ve yara oluyomus yani iltihaplik bi durum değil bence. Bebeginin emme şeklindende kaynaklı olabilir. Benim göğüs yaralarıma birtek tahin yağı iyi geldi canim

Kızlar bişey sorayım sabahın köründe size:) şu süt kanalı tıkanması var ya, hani yumru yumru oluyor göğüs, çok acıyor falan, sizde oluyor mu? Bende çok sık oluyor da :KK43: hatta şu anda o yüzden yüksek çekimde sağım yapıyorum, bi de sıcak su torbası yapıcam ki sabaha kadar çözülsün.benim göğüslerimde hala çok yara ve acı oluyor, acaba diyorum ucundan mikrop mu kapıyor.
Canım bi kaç gün önce oldu benim de ağrıdan yatamadım.sıcak su banyo ve sağma yaptım yaparken ov onlari. Ama geçiren şey yiğidin mememde emerek uyumasiydi.uzun uzun emdi.bi uyandı benimde memem geçmişti.

Canım bi kaç gün önce oldu benim de ağrıdan yatamadım.sıcak su banyo ve sağma yaptım yaparken ov onlari. Ama geçiren şey yiğidin mememde emerek uyumasiydi.uzun uzun emdi.bi uyandı benimde memem geçmişti.
Mrb cnm aslında bn bu grubu basından berş takip ediyordum ama bi ara bıtaktım şimdi tekrar bakınca sorun dikkatimi çekti :) göğüslerin çok doluyo demekki öyle ağrılanıyo ne yapıyorsun da bu kdr süt doluyo maasallah...bir de bebeğini kaç saatte bir emziriyorsun ony merak ettim ne kdr sürede o kdr çok doluyo:KK68:

Mrb cnm aslında bn bu grubu basından berş takip ediyordum ama bi ara bıtaktım şimdi tekrar bakınca sorun dikkatimi çekti :) göğüslerin çok doluyo demekki öyle ağrılanıyo ne yapıyorsun da bu kdr süt doluyo maasallah...bir de bebeğini kaç saatte bir emziriyorsun ony merak ettim ne kdr sürede o kdr çok doluyo:KK68:
Canım öyle çok sütüm yok benim, hatta yetmiyor diye mama vermişliğim var. Gerçi o da benim güvensizliğim, yetemiyorum travmasını atlatamadım sanırım :) mesela dün sabahtan akşama her. 1.5-2 saatte emdi kızım, göğüslerimde süt kalmamış gbiydi ama eme eme uyarmış memeleri sanırım. Gece de pek emmek istemeyince hoop gelsin acılar :( gönlümde yatan 3 saatte bir emen ve anasının göğüs yaralarının iyileşmesine izin veren bir sıpacık, gerçekte olan zaman tutmadan her huysuzlanıp ağladığında emzirdiğim bir süt danası:)

:KK70: :KK70: :KK70: süpermiş ya bayıldım buna, uygulamam lazım bunu

Bana göre evlendikten sonra ailen artık sen ve eşinden oluşur, evet anne baban vardır ama seviye atlar onlar farklı boyuta geçer ailem dediğinde kastın eşim ve ben olmalıdır, bu konuda eşimden çektiğim için ne kadar kıskanç olsam da oğluma bunu aşılayacağım "evlenirsen biz tabiki her zaman arkandayız, yanındayız ama ailen artık karındır" :) bu şimdiki fikrim zaman geçtikçe değişir mi bilmem ama değişmez sanıyorum

İnşallah kolay atlatırsınız canım, bizim de cuma günü olacak bakalım
tabii kii tatlım benimki espirisine zaten :) eşim bu konuda sağolsun ailesine seviye koyabilen biri..öyle olmasa ben de hayır diyemeyen biriyim çok karışırlardı hayatımıza..simdi esimden çekindiklerinden temkinli davranıyorlar

Kızım 4 ay 9 günlük, ek gıda başlamadım canım. Önce sebzelerden başlarım meyveler şekerli olduğu için ama meyveye ne zaman geçerim bilmiyorum:) ek gıda vermediğimden su da vermiyorum, hatta benim kız diüretik kullanıyor ona rağmen su vermeden su ihtiyacını karşılıyor sütten.

canım güneş göğsünü boşaltamıyor olabilir süt içerde uzun süre kalınca da dediğin gibi ağrı yapar..poyraz da azıcık emiyo yorulup uyuyo.ben sonrasında kalan sütü dağıp biberonla zorla içiriyorum :) mememde hal kalmadı her emme sonrası sağmaktan ama başka türlü kilo aldıramıyorum kuzuya..bu arada diüretiği sulandırıp veriyorum ben tableti ezip sulandırıp veriyorum..bir nevi su vermiş oluyorum yani ;)

Günaydın güzel en tecrübeli en bilgili en sakin en anlayışlı anneler :KK68: yarın 5 aylik oluyoruz ama ben hala bizim kızın gaz sorununu çözemedim ya :mad: hala gaz yüzünden uykulari bölünüyor gündüz sorun yok gece ne oluyorsa sürekli bir gaz hali var çıkarıyor da ama bir türlü bitmiyor :( gazlı birseyde yemiyorum ne yapabilirim bir fikri olan var mi

Mrb canim yok canım ya nerdeee öyle memem dolsun bi gece yiğit 7 saat hic uyanmadı bide ben ogun ise sağma makinasını unuttum 7 saat de öyle geçince sut tıkadı kanallari bosaltamadim çünkü ondan olur zaten ;)

Mrb canim yok canım ya nerdeee öyle memem dolsun bi gece yiğit 7 saat hic uyanmadı bide ben ogun ise sağma makinasını unuttum 7 saat de öyle geçince sut tıkadı kanallari bosaltamadim çünkü ondan olur zaten :KK66:
Bnm de başıma gelmişti evde değildim...süte acıyan ben oğluma cektirip akıttım resmen bardaga sagıp döktüm ağrılı olunca mecbur...

Canım öyle çok sütüm yok benim, hatta yetmiyor diye mama vermişliğim var. Gerçi o da benim güvensizliğim, yetemiyorum travmasını atlatamadım sanırım :) mesela dün sabahtan akşama her. 1.5-2 saatte emdi kızım, göğüslerimde süt kalmamış gbiydi ama eme eme uyarmış memeleri sanırım. Gece de pek emmek istemeyince hoop gelsin acılar :KK43: gönlümde yatan 3 saatte bir emen ve anasının göğüs yaralarının iyileşmesine izin veren bir sıpacık, gerçekte olan zaman tutmadan her huysuzlanıp ağladığında emzirdiğim bir süt danası:)
Birbuçuk iki saatte bir emziriyorsan süt üretimin artmıştır senin yani her verdiğinde süt gelmiştir...bu sefer emmeyince yine süt doldu sanırım...bn de iki saatte bir emziriyordum üçe cıkardım gibi oldu ama bu seferde sütüm azaldı resmen emse de doymuyo gibi oldu emdikçe geliyordu kısa süre de yetiyordy sanırum üçe çıkarınca daha cok emmek istiyo ama bu sefer dolmamış oluyo göğsüm...eski sisteme geri döncem sanırım :) iki buçuk saatte anlaşsak iyi okcak :) ztn bnmki uyanıkken çok zor emiyo hatta emmiyo bu yüxden uykuya yatırırken emziriyordum kandırıp...bi düzen tutturamadık gitti...

Back