2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Kızlar kusura bakmayın üst üste gönderdim yanlışlıkla:)

Tesekkurler cevap icin. Sekiz gunum var teste vakit gecmiyor

Siz hamilesiniz galiba degilmi,kacinci denemenizdi sizin
Evet canım hamileyim inş. Bu topiği açtıktan kısa süre sonra yeni bi tedaviye başlamak için gitmiştim ki, bize sürpriz yapmış bebişimiz tabi 2 tedavinin ardından sürpriz :)

Merhaba kızlar öncelikle hamiş olan arkadaşlarımıza Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin diyorum. Benim gibi bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun bir an önce bizde tadalım o duyguyu hayırlısını diliyorum. Bende ay sonunda başlıyorum kısmetse adet tarihimi bekliyorum. Benden deneyimli arkadaşların desteğini bekliyorum bu süreçte merak ettiğim bir şey var şu an oda yumurta toplama işlemi genel anesteziyle oluyor diye duydum sizler asıl yaptırdınız zor bir işlem mi?

Canım öncelikle tedavin hayırla sonuçlansın inş. Yumurta toplama yani opu genel anestezi ile oluyor. Ve bence tedavinin en kolay en zevkli işlemi. Çünkü uyuyorsun ve uyanıyorsun hop işlem bitiyor :)

bende çok tedirgindim anesteziden dolayı hiç de korktuğum gibi olmadı ne zaman uyudum ne zaman uyandım farkına varmadım. sonrasında çok hafif bir ağrı oluyor. ama önemli değil alışverişe gittim yani sonuç hayırlısıyla olumlu olsunda gerisi önemli değil .hayırlı olsun şimdiden .kolay gelsin

Çok sevindim bunları duyduğuma kızlar biraz içim rahatladı :-D Böyle haberleşelim desteğiniz çok iyi geliyor

Kızlar meraba. bugun keseyi gormek icin merkeze gittik. cok şükür gorduk. size bir sorum olacak. hemen bizden tahliller istediler. 300 tl dediler.once ucretsiz dediler. sonra siz yanlis anladiniz diyorlar. herseyi oldu bittiye getiriyorlar. eşimde hemen parayi cikardi garibim bugünün sevinciyle bende sinirlendim. verin tahlilleri ben devlette yaptiracam dedim. tabi hemen bozuldular. sanki az para. sizden boyle tahliller istediler mi keseyi gormeye gittiğinizde. yada kac paraya yaptirdiniz

ha birde kizlar 2 hafta sonraya randevu yazdilar. kalp atışıni duymak icin. 150 tl. siz merkezinizde mi devam ediyorsunuz yoksa baska dr a mi gidiyorsunuz. bugunku tutumlarindan sonra açıkçası oraya gitmek istemiyorum. kalp atışını duyduktan sonra baska dr a gecmeyi düşünüyorum.

tebrik ederim

Evet canım hamileyim inş. Bu topiği açtıktan kısa süre sonra yeni bi tedaviye başlamak için gitmiştim ki, bize sürpriz yapmış bebişimiz tabi 2 tedavinin ardından sürpriz :)
ilk tüp bebek denemesi ile ikinci arasında ne kadar beklediniz. bide konyada yaptırdınız galiba doktorunuz kimdi memnunmuydunuz

Canım kese görmeye gidildiğinde tahlil istemediler benden. Ne tahlili? Tahlil kağıdının bi resmini atar mısın? Bu arada gözünüz Aydın bütün evreleri sorunsuzca atlatmanız dileğiyle

Canım benim merkezde keseyi Görene kadar her şey fiyata dahildi. Ayrıca kan tahlilleri de 60 tl idi.

ilk tüp bebek denemesi ile ikinci arasında ne kadar beklediniz. bide konyada yaptırdınız galiba doktorunuz kimdi memnunmuydunuz
Evet canım konyadayım. Sen de Konya'da mısın? Ikisi Arasında 6 ay kadar ara verdik canım. 1. Doktorum Ali Acar de-ki tavsiye etmem-. 2 . Doktorum da novafertil tüp bebek merkezinden Dilek İncesu .

Evet canım konyadayım. Sen de Konya'da mısın? Ikisi Arasında 6 ay kadar ara verdik canım. 1. Doktorum Ali Acar de-ki tavsiye etmem-. 2 . Doktorum da novafertil tüp bebek merkezinden Dilek İncesu .
selamlar canım ben de konyadayım Ali acara gittim haftaya ilaçlar alıp başlayacağız inş 18 mart gibi..ali acarı tavsiye etmiyor musunuz neden

selamlar canım ben de konyadayım Ali acara gittim haftaya ilaçlar alıp başlayacağız inş 18 mart gibi..ali acarı tavsiye etmiyor musunuz neden
Canım bize orası çooooook kalabalık geldi. Verdiğimiz paraya göre devlet hastanesinden farksız geldi. Insan bu evrede ilgi bekliyor. Ama maalesef ilgi göremiyor, bu da insanın zaten bozuk olan psikolojisini iyice bozuyor. Bi muayene için saatlerce beklemek bizi acayip yordu. Zaten yıpratıcı bi evre, bi de Gününü orada bitirmek iyice yıprattı. Tabi bu bizim fikrimiz. İnş sizin için iyi olur. Sen Konya merkezdemisin? Sorun neydi sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…