- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Canım bu arada benim ismimi alıntı yapmışsın ya burdaAmanda hamile canim 0hatu0
kırmızı yazıyor ya onu nasıl yapıyoruz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu arada benim ismimi alıntı yapmışsın ya burdaAmanda hamile canim 0hatu0
Haberim var canim hamis ☺☺☺Ben de bilmiyorum ki canım. Ben de bugün listeye baktığımda merak ettim ama hiçbirşey yazmamış buraya haber alırsanız söyleyin. Siz de
@ isaretini yaz istegin rumuzu gir canimCanım bu arada benim ismimi alıntı yapmışsın ya burda
kırmızı yazıyor ya onu nasıl yapıyoruz?
Allah razi olsun 1kizim var 2tane dondurulmus 5.gun embiriom var ve gobekten girip tuplere bakacak doktor.ins.bakalim ama.aniden dustu ya neye ugradigimi sasirdim
Canım kromozom bozuklukları olabilir. Düşen parçanın incelenme ihtimali yok muydu?Kizlar tup bebekte embirio kaliteli oldugu halde neden duser bilen varmi
Canım bu tarz durumlarda en çok söylenen kromozom bozuklukları allahım sabırlar versin inş.... Dondurulmuş kalmış mıydı senin canım?Ben kendim gordum duseni hic yani demediler incelensin falan ilk defa dusuk yasadigim icin bilmiorum hani doktor bile şok oldu cunku gittik kanama.oldugu halde duruodu bebek alla alla mucize dedi bu kanama neden diye diye kendini yedi bi aciklama bulamadi
Var var 2tane 5.gun embiriyosu cok sukur yine halimize.neler var arkadasim bin sukurCanım bu tarz durumlarda en çok söylenen kromozom bozuklukları allahım sabırlar versin inş.... Dondurulmuş kalmış mıydı senin canım?
Bak ne güzel tutunacak dalın var yani dimi canım. Allah sağlıkla sıhhatle versin inş.Var var 2tane 5.gun embiriyosu cok sukur yine halimize.neler var arkadasim bin sukur
Histereskopi mi canım? Valla yaptırdığın yere göre değişir canım. 1000 liradan 5000 e kadar oluyor. Sen nerede yaptıracaksın?Bana bu rahime kamera.ile girip bakiliyor ya ondan yapicagini soyledi ismini unuttum nekadardir maliyeti bilen varmi
Canım benim 1 haftada falan bitmişti. Senin de uzun sürmez inşOyle tabiki kizim var ona sarildim uyudum bu dusukten sonra kanama nekadar suruyo 5hafta 5gunluktu
Gittigim.merkezde doktor yapmiyormu hic sormadimda uzuntudenHistereskopi mi canım? Valla yaptırdığın yere göre değişir canım. 1000 liradan 5000 e kadar oluyor. Sen nerede yaptıracaksın?
Merkezde cihazlar varsa olur tabi canım.Gittigim.merkezde doktor yapmiyormu hic sormadimda uzuntuden
Merhaba arkadaşım, hamilelik nasıl geçiyor, herşey yolundadır umarım ben sana şeyi soracaktım, sende de pıhtılaşma sorunu vardı, hatta bacağında olmuştu, hangi pıhtılaşma var peki sende öğrenebilirmiyim, birde şimdi ne kullanıyorsun? Bende factor V leiden homozigot çıktı, hem anneden hem babadan almışım..Merkezde cihazlar varsa olur tabi canım.
Canım bende de aynı pıhtılaşma var. Bana da babamdan gelmiş sadece. Sol bacağımın ana damarında olmuştu canım. Şimdi 0,8lik clexane kullanıyorum canım. Bir de aspirin kullanıyorum. Şükür şimdi hamilelik iyi gidiyor. Tek ederim. Senin pıhtılaşma nasıl canım? Ilaç kullanıyor musun?Merhaba arkadaşım, hamilelik nasıl geçiyor, herşey yolundadır umarım ben sana şeyi soracaktım, sende de pıhtılaşma sorunu vardı, hatta bacağında olmuştu, hangi pıhtılaşma var peki sende öğrenebilirmiyim, birde şimdi ne kullanıyorsun? Bende factor V leiden homozigot çıktı, hem anneden hem babadan almışım..