• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Ben kendim gordum duseni hic yani demediler incelensin falan ilk defa dusuk yasadigim icin bilmiorum hani doktor bile şok oldu cunku gittik kanama.oldugu halde duruodu bebek alla alla mucize dedi bu kanama neden diye diye kendini yedi bi aciklama bulamadi

Ben kendim gordum duseni hic yani demediler incelensin falan ilk defa dusuk yasadigim icin bilmiorum hani doktor bile şok oldu cunku gittik kanama.oldugu halde duruodu bebek alla alla mucize dedi bu kanama neden diye diye kendini yedi bi aciklama bulamadi
Canım bu tarz durumlarda en çok söylenen kromozom bozuklukları:( allahım sabırlar versin inş.... Dondurulmuş kalmış mıydı senin canım?

Bana bu rahime kamera.ile girip bakiliyor ya ondan yapicagini soyledi ismini unuttum nekadardir maliyeti bilen varmi

Oyle tabiki kizim var ona sarildim uyudum bu dusukten sonra kanama nekadar suruyo 5hafta 5gunluktu

Bana bu rahime kamera.ile girip bakiliyor ya ondan yapicagini soyledi ismini unuttum nekadardir maliyeti bilen varmi
Histereskopi mi canım? Valla yaptırdığın yere göre değişir canım. 1000 liradan 5000 e kadar oluyor. Sen nerede yaptıracaksın?

Merkezde cihazlar varsa olur tabi canım.
Merhaba arkadaşım, hamilelik nasıl geçiyor, herşey yolundadır umarım:nazar: ben sana şeyi soracaktım, sende de pıhtılaşma sorunu vardı, hatta bacağında olmuştu, hangi pıhtılaşma var peki sende öğrenebilirmiyim, birde şimdi ne kullanıyorsun? Bende factor V leiden homozigot çıktı, hem anneden hem babadan almışım..

Merhaba arkadaşım, hamilelik nasıl geçiyor, herşey yolundadır umarım:nazar: ben sana şeyi soracaktım, sende de pıhtılaşma sorunu vardı, hatta bacağında olmuştu, hangi pıhtılaşma var peki sende öğrenebilirmiyim, birde şimdi ne kullanıyorsun? Bende factor V leiden homozigot çıktı, hem anneden hem babadan almışım..
Canım bende de aynı pıhtılaşma var. Bana da babamdan gelmiş sadece. Sol bacağımın ana damarında olmuştu canım. Şimdi 0,8lik clexane kullanıyorum canım. Bir de aspirin kullanıyorum. Şükür şimdi hamilelik iyi gidiyor. Tek ederim. Senin pıhtılaşma nasıl canım? Ilaç kullanıyor musun?

Back