konyadayım evet. ben medicanaya gittim. eger basarısız olursa ben iki yada üç ay bekleyip tekrar yaptırmak istiyorum kısmet artık. ali acar iyi derler hep ama sen niye memnun kalmadınEvet canım konyadayım. Sen de Konya'da mısın? Ikisi Arasında 6 ay kadar ara verdik canım. 1. Doktorum Ali Acar de-ki tavsiye etmem-. 2 . Doktorum da novafertil tüp bebek merkezinden Dilek İncesu .
Evet canım her şeyi özel Selçuklu da yapıyor zatenözel Selçuklu hastanesinde yapıyormuş Ali Acar nasıl sizce
Hemen üstündeki mesajda yazdım canım:)konyadayım evet. ben medicanaya gittim. eger basarısız olursa ben iki yada üç ay bekleyip tekrar yaptırmak istiyorum kısmet artık. ali acar iyi derler hep ama sen niye memnun kalmadın
evet bende ali hocayı yogunlugundan dolayı tercih etmemiştim. dilek hanım nasıldıCanım bize orası çooooook kalabalık geldi. Verdiğimiz paraya göre devlet hastanesinden farksız geldi. Insan bu evrede ilgi bekliyor. Ama maalesef ilgi göremiyor, bu da insanın zaten bozuk olan psikolojisini iyice bozuyor. Bi muayene için saatlerce beklemek bizi acayip yordu. Zaten yıpratıcı bi evre, bi de Gününü orada bitirmek iyice yıprattı. Tabi bu bizim fikrimiz. İnş sizin için iyi olur. Sen Konya merkezdemisin? Sorun neydi sizde?
Sizde sorun neydi canım?konyadayım evet. ben medicanaya gittim. eger basarısız olursa ben iki yada üç ay bekleyip tekrar yaptırmak istiyorum kısmet artık. ali acar iyi derler hep ama sen niye memnun kalmadın
benim tüplerden biri tıkalı acık olan tüptede yumurta gelişimi yoktuSizde sorun neydi canım?
Dilek Hanım'dan memnun kaldık canım, ki şimdi tedavi ardından sürpriz bebiş geldi, onun için bile oraya gidiyoruz. Ben yedekte olsun diye ikinci bi doktor daha olsun dedim, eşim de ben de Dilek hocaya daha çok güveniyoruz. Eşim ona gidelim dedi. Şimdilik kontrollerimizi o yapıyor. Hem ilgililer , hem de işin uzun sürmüyor. Mesela ben otogarın yanında oturuyorum. Randevum 2,30 da ise 2 de çıktığımda eve gelişim en geç 3,30 oluyor. Hem de gittiğinde merkezdeki herkesin seni tanıyıp, hal hatır sorması da hoşuna gidiyor, şahsen ben seviyorumevet bende ali hocayı yogunlugundan dolayı tercih etmemiştim. dilek hanım nasıldı
Allah'ım aratmadan hepimizin kucaklarını bebişle doldursun inşbenim tüplerden biri tıkalı acık olan tüptede yumurta gelişimi yoktu
amin canım cümlemize. ilk denemem evet. heycanlıyım birazAllah'ım aratmadan hepimizin kucaklarını bebişle doldursun inşilk deneme mi canım sizin?
Allah'ım yardımcınız olsun inş. Şimdi hangi safhadasınız?amin canım cümlemize. ilk denemem evet. heycanlıyım biraz
amin canım cümlemize.evet ilk denememAllah'ım aratmadan hepimizin kucaklarını bebişle doldursun inşilk deneme mi canım sizin?
bekleme safhası :) transferimin beşinci günündeyimAllah'ım yardımcınız olsun inş. Şimdi hangi safhadasınız?
O en güzel safhAymışbekleme safhası :) transferimin beşinci günündeyim
yok canım ikinci gün transferi bir haftam var daha hayırlısıO en güzel safhAymışaz kalmış, 5 . Gün transferi ise bi 5 gün daha kalmış. Evet canım hafif Ağrı bende de olmuştu.
novafertilin fiyatı ne kadardı canımO en güzel safhAymışaz kalmış, 5 . Gün transferi ise bi 5 gün daha kalmış. Evet canım hafif Ağrı bende de olmuştu.
Hayırlısı inş canım.yok canım ikinci gün transferi bir haftam var daha hayırlısı
Yeni fiyatı 4250 tl canım. Ayrıca embriyoskop da var, istersen, biz kullanmıştık, o da 450 tl. Medicana da nasıl canım?novafertilin fiyatı ne kadardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?