• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Evet canım konyadayım. Sen de Konya'da mısın? Ikisi Arasında 6 ay kadar ara verdik canım. 1. Doktorum Ali Acar de-ki tavsiye etmem-. 2 . Doktorum da novafertil tüp bebek merkezinden Dilek İncesu .
konyadayım evet. ben medicanaya gittim. eger basarısız olursa ben iki yada üç ay bekleyip tekrar yaptırmak istiyorum kısmet artık. ali acar iyi derler hep ama sen niye memnun kalmadın

konyadayım evet. ben medicanaya gittim. eger basarısız olursa ben iki yada üç ay bekleyip tekrar yaptırmak istiyorum kısmet artık. ali acar iyi derler hep ama sen niye memnun kalmadın
Hemen üstündeki mesajda yazdım canım:)

Canım bize orası çooooook kalabalık geldi. Verdiğimiz paraya göre devlet hastanesinden farksız geldi. Insan bu evrede ilgi bekliyor. Ama maalesef ilgi göremiyor, bu da insanın zaten bozuk olan psikolojisini iyice bozuyor. Bi muayene için saatlerce beklemek bizi acayip yordu. Zaten yıpratıcı bi evre, bi de Gününü orada bitirmek iyice yıprattı. Tabi bu bizim fikrimiz. İnş sizin için iyi olur. Sen Konya merkezdemisin? Sorun neydi sizde?
evet bende ali hocayı yogunlugundan dolayı tercih etmemiştim. dilek hanım nasıldı

Sizde sorun neydi canım?

evet bende ali hocayı yogunlugundan dolayı tercih etmemiştim. dilek hanım nasıldı
Dilek Hanım'dan memnun kaldık canım, ki şimdi tedavi ardından sürpriz bebiş geldi, onun için bile oraya gidiyoruz. Ben yedekte olsun diye ikinci bi doktor daha olsun dedim, eşim de ben de Dilek hocaya daha çok güveniyoruz. Eşim ona gidelim dedi. Şimdilik kontrollerimizi o yapıyor. Hem ilgililer , hem de işin uzun sürmüyor. Mesela ben otogarın yanında oturuyorum. Randevum 2,30 da ise 2 de çıktığımda eve gelişim en geç 3,30 oluyor. Hem de gittiğinde merkezdeki herkesin seni tanıyıp, hal hatır sorması da hoşuna gidiyor, şahsen ben seviyorum;)

bizde 4 200 verdik ilaç hariç.embriyoskop nedir.medicanaddan cok memnun kaldım.doktorum çok naif konuşkan açıklayıcı biri.

Back