2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

seninkide homozigotmu peki...ben test yapana kadar hiç bilmiyordum çok şükür bir sorun yaşamadım. Belkide hareketli bir yaşamım vardı ondan sebep, yani spor yapıyordum, çalışıyordum felan...evleneli tembelleştim biraz, doktor ömür boyu hareketli yaşam dedi..ecopirin 150 mg kullandım, son tedavimde hormon iğnelerimle beraber hibor3500 0,2 doz kullandım ama negatif oldu tedavim, şimdi aspirine devam ömür boyu..merak ettim sen neler kullandın diye canım, sağolasın..

slm kızlar. pazartesi kan testi sonucum 527 di. Bugün 1018. cok şükür artmis. cumartesi ultrason icin randevu verdiler. inşallah keseyi gorecegiz. alttan bakilacakmis. alttan bakilmanin bir sakıncası yok degilmi. sizinde mi ilk muayene alttan olmuştu? ?

Cok sevindim canım senin adına.rabbim kucagina almayi nasip etsin inş.benim de ilk denemem di doktorum yüzde yüz bekliyorum dedi ama olmadıhayırlısı ama mutsuzum

Cok sevindim canım senin adına.rabbim kucagina almayi nasip etsin inş.benim de ilk denemem di doktorum yüzde yüz bekliyorum dedi ama olmadıhayırlısı ama mutsuzum
cnm cok tesekkur ederim. inşallah tez zamanda sende bu duyguyu yaşarsın. demekki zamani var. ilk tup bebek denemem ama 2 yıldır olmuyordu. 2 defa asilama oldum olmadi. kısmeti bu zamanaymis. inşallah rabbim tamamini erdirirde kucağıma alırım hayırlısıyla. rabrabbu.im kimsenin Kucağıni boş birakmasin. Isteyen herkese nasip etsin

Allah razı olsun canım.ikinciyi deneyecegiz bir ay sonra 10 tane kaliteli donmuş embriyom var inşallah ikinci tutar..çok hevesleniyorum daha yaşım 24rabbime çok şükür verecek inanıyorum ben

Ay canım çok güzel, Allah daim etsin inş. Alttan bakmanın sıkıntısı yok canım, merak etme. Bana 12 . Hafta dahil hep alttan bakıldı. Geçen hafta son defa yani. Hiç bir şey olmaz yani

Arkadaşlar bu arada hamişşlerimiz nerede? Aşk oldun işleri bitti mi bizlerle bekliyoruz sizleri , nasılsınız?

Aramizda tüple hamile kalip düşük yapan ve daha sonra dondurulmuşlarla deneyen varmi birde 5.gün iyi kalite embiriyolari çözerken kaybetme ihtimali varmi

gittim kontrole maalesef klomende , çörekotlu karışımda işe yaramamış ki yine yumurta yok hiç.beslenme içinde bişey demedi bana,bu ayı geçtik böyle boş,cyclo-progynova verdi içicem sonraki adetle yine gitcem,ya anlamıyorum bu yumurtalar niye yok ,bir ay varsa öbür ay yok.rezerv az bende ondan dedi doktor.vitamin vs.sordum dhea filan varya hiçbir yararı yok dedi.birde doktorla çok gergin bir surum oldu,nasıl olcak bundan sonra bilmiyorum,başladık dr.da değişemem sanırım artık.ödeme de yaptık.allak bullak oldum

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. bu ay ilk tüp bebek denememi yaptım.pazartesi gün iki embriyom tane transfer edildi. ama ikiside orta kalite.psikolojim çok bozuk acaaba aranızda orta kalitede hamile olan varmı yada duydunuzmu hiç

Canım Hoşgeldin evet ben topiklerden orta kalitelerin de tutunduğunu duydum,sen hiç kafana takma, Hayırlısı ile olur inş. Sorun neydi sizde? Kaç yıllık evlisin?

Canım Hoşgeldin evet ben topiklerden orta kalitelerin de tutunduğunu duydum,sen hiç kafana takma, Hayırlısı ile olur inş. Sorun neydi sizde? Kaç yıllık evlisin?
hoşbulduk canım.dört bucuk senelik evliyiz.benim tüplerden biri tıkalı eşiminde ileri hareketlilikte sorun vardı.bu ay ilk deneme idi.hayırlısı tabi. allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Mrb,canım merak ettim yumoş hiç oluşmuyormu sende.bende ignemin 10 günü hala 3 tane olmuş bilmiyorum canım sıkılıyor yarın ultrason var neoldu bilmiyorum gelişmemişse dr başka yöntemlerde var dedi.birde 3 vey 4 yumoşla içerisinde saglam olan varmı kızlar?

Oluşuyorda mesela 2 ay evvel yoktu,sonraki ay 3 yumi vardı iğne tedavisine başladık,3 tane olgunlaşdı toplandı ,bir embriyo donduruldu beklemede,bu ay yok yumurta oluşmadı,öbür ay da bakacak olan aylarda toplayacak,rezerv az bende

Anladım canım benimde rezerv az 3 taneydi yarın inş 5 falan olmuştur.Allah kolaylık getirsin

Arkadaslar ben birseyi cok merak ediyorum. Simdi tup bebek tedavilerinde embriyolarimizi kalite olarak siniflandiriyorlar ya.peki normal yoldan tedavi gormeden hamile kalanlarin hepsinin embriyolari 1.sinifmi

Arkadaslar ben birseyi cok merak ediyorum. Simdi tup bebek tedavilerinde embriyolarimizi kalite olarak siniflandiriyorlar ya.peki normal yoldan tedavi gormeden hamile kalanlarin hepsinin embriyolari 1.sinifmi
Canım merhaba, canım embriyoları sınıflandırmalarının nedeni en iyisini seçmek. Sadece 1 . Kaliteden hamile kalınmaz canım. Bazen 1. Kalite tutmaz; ama orta kalite tutar. Yani normal yoldan olanların da hepsi 1 . Kalite değildir:)

Canım merhaba, canım embriyoları sınıflandırmalarının nedeni en iyisini seçmek. Sadece 1 . Kaliteden hamile kalınmaz canım. Bazen 1. Kalite tutmaz; ama orta kalite tutar. Yani normal yoldan olanların da hepsi 1 . Kalite değildir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…