• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Allah razi olsun 1kizim var 2tane dondurulmus 5.gun embiriom var ve gobekten girip tuplere bakacak doktor.ins.bakalim ama.aniden dustu ya neye ugradigimi sasirdim
Cnm haklısın sasirmamak mumkun mu. Hakkında hayırlısi olsun. Inşallah dondurulmuşlarinla tekrar hamile kalırsın

Valla şok oldular bugun muane gunumdu banyo yapayim.dddim.ciktim dustan kanama geldi hemen gittik gittigimdd kanama cogalmisti ulturasyonla.keseyidr gorduk.duruo dddi serum verdi.igne.verdi yatirdi beni derken.serum bitti pedimi degistirmemi.kanama durdumu diye bakmami soylediler tam.degistirdim.cikicam wcden Bisi.dustu koca et.parcasi.ustunde keseyi gordum dustugunu anladim muaneye aldilar.dusmus dediler hayirlisi buymus ama aniden olmasi.kotu
Canım seni anlayabiliyorum, evet, zor bir şey, eminim Allah taşıyamayacağımız yük vermez bizlere.., bu zor Günler'de geçecek inş senin için ve güzel günlerle bu Acılar hafifleyecek....

Ben 10 martta test yaptiricam canim Allah söyletti çift haneli üç haneli değerlerim olur inşallah hepimizin
Ay şaşırdım canım..;) ama Dediğin gibi Allah söyletmiştir inş:) bekliyoruz haberlerini..

slm kizlar
ben silbastan tedaviye baslicam nisan da
acaba kaliteli embriolar için bana neler önerirsiniz ?
sorunumuz esim kaynakli

Merhaba, bende nisanda ilk tüp bebek tedavimi göreceğim. Çok heycanlıyım beklemek zor :) Siz hangi merkezde tedavi göreceksiniz? Birde araştırdığım kadarıyla bizim için beslenme önemliymiş haftada 2-3 kere balık 2-3 ekere de bakliyat tüketmek yumurta sağlığı açısından önemliymiş diye okudum.

Merhaba, bende nisanda ilk tüp bebek tedavimi göreceğim. Çok heycanlıyım beklemek zor :) Siz hangi merkezde tedavi göreceksiniz? Birde araştırdığım kadarıyla bizim için beslenme önemliymiş haftada 2-3 kere balık 2-3 ekere de bakliyat tüketmek yumurta sağlığı açısından önemliymiş diye okudum.
tedavin hayirli olsun hakkında canim bende nisan yada mayisi da bulabilir tam bilmiorum
5.tup olacak benimkisi
yurtdisindayim ben canim
beslenme önemli evet asitli kafein abur cuburdab uzak durmamiz bizim için olur
inşallah bol bol kaliteli yumilerimiz olur
bizde sorun esim kaynakli canim sizin sorun nedir acaba?

tedavin hayirli olsun hakkında canim bende nisan yada mayisi da bulabilir tam bilmiorum
5.tup olacak benimkisi
yurtdisindayim ben canim
beslenme önemli evet asitli kafein abur cuburdab uzak durmamiz bizim için olur
inşallah bol bol kaliteli yumilerimiz olur
bizde sorun esim kaynakli canim sizin sorun nedir acaba?

Teşekkür ederim canım hepimizinki hayırla sonuçlanır inşallah. Bizde de sperm yetersizliği var. 20.000-30.000 civarı sperm elde edilebiliyor sadece sizde durum nedir? Birde canım sen hiç rahim filmi çektirdin mi? Bana doktorum önermedi ama aklımın bir köşesinde kaldı yaptırsamıydım diye..

Teşekkür ederim canım hepimizinki hayırla sonuçlanır inşallah. Bizde de sperm yetersizliği var. 20.000-30.000 civarı sperm elde edilebiliyor sadece sizde durum nedir? Birde canım sen hiç rahim filmi çektirdin mi? Bana doktorum önermedi ama aklımın bir köşesinde kaldı yaptırsamıydım diye..
tüplerin acik kapali olduğuna baki-olar onun için çektirdim canim bizdede sperm sayi az
bende bir sorun cikmadi canim ben 2. denemeden bir oğlum var
kardeş için ugrasioruz tatlim

Teselli eden arkadaslara tsk ederim.uzulmedim.cunku ben rabbimden hayirlisini istedim ve en azindan sarilip avunacagim gunesim ay.parcam.bi.kizim var nasipten ote.koy yok derler hersey bittimi hayir asil hersey yeni basliyor benim icin son yumurtam kalana dek pes.etmek yok dinlenip gittigimde gobekten girip rahime bakilcak ve benim icime dogan hep olmustur 100de 100 sol tupte iltihap.cikicak adim gibi biliyorum

Teselli eden arkadaslara tsk ederim.uzulmedim.cunku ben rabbimden hayirlisini istedim ve en azindan sarilip avunacagim gunesim ay.parcam.bi.kizim var nasipten ote.koy yok derler hersey bittimi hayir asil hersey yeni basliyor benim icin son yumurtam kalana dek pes.etmek yok dinlenip gittigimde gobekten girip rahime bakilcak ve benim icime dogan hep olmustur 100de 100 sol tupte iltihap.cikicak adim gibi biliyorum
noldu canim ?

Arkadaşlar daha önce buraya yazanlardanım. 2 defa tüp bebek yaptırdık. 2 . Sinde sonuca ulaştık fakat 10 haftalıkken kalp atışı alınamadığı için 30 haziranda benden alındı yavrum şimdi 3. Yü düşünüyoruz. Eşim hemen yaptırmak istiyor fakat ben üzerinden 6 ay geçmesini istiyorum. Bakalım büyük ihtimal 2015 de yeniden hazırlıklara start vereceğiz inş... Probleme gelince ben de pco var. Kısaca hikayem bu şekilde. Sizlerle beraber bebişlere kavuşmak istiyorum

NİCK..............YAŞ.................MERKEZ......................SORUN............ DENEME SAYISI...... veee SONUÇ
0hatu0.............27............Konya Novafertil.............pco+pıhtılaşma.....................2....................:nazar::nazar:
Sakura07.........36............İstanbul medipol üni......tüp tıkanıklığı ve fsh..............1................ Ocak-şubat
8sevgi8............26...........Ankara güven has.............azosperm...............................2..................Haziran-Temmuz
Lilik..................33..............İstanbul IVF...................morfoloji..............................4...................şubat
Ecem18 ............35...........başkent üni...........fsh yüksek,kötü over,azosperm.......1 ...............boş yumurta;(
Sbry...................25 .........Bahçeci Fulya............sebepsiz infertilite.......................2................Mart
Yase07.............. 38..........Menorial............yumurta rezervi az,morfili.................4......................??
Galadriel80.......34......Dicle Memorial.............sperm ileri hız 0..........................1.......................??
Okyanus34........30.................??..........................tüpler alındı...............................3......................??
Espoirs..............35..................??...............fsh yüksek,yumurta rezervi az.............2.....................??
Halide25...........30.........Şişli Memorial.....................morfoloji...............................1.....................??
FTM..................35.......Emsey Hospital..............rahimde yapışılık........................1....................Ocak sonu
İlkgözağrım06....25........Özel Ankara TBM.........Sebepsiz infertilite....................3................HAMIŞ :anneadayı::nazar:
Esila79...............35..........Gürgan Clinic....................azosperm.............................2.......................??
Bibebemolsa......23...........Kadıköy Şifa Has..................pco..........................,........1...................TEDAVIDE :nazar:
Cleopatra2222.....24............Ferjitin TBM......................pco...................................1..............Yeniden İnş....
Lovely35..............27.....Özel İzmir Tınaztepe Has........erkek infertilite.................1...............HAMİŞ:anneadayı::nazar:
Tosun788............31...........Uludağ Üniversite'si......düşük yumurta rezervi..........1........................??
Eftelyahsn...........30...........Acıbadem Maslak.............azosperm ve pco.................1....................TEDAVİDE:nazar:
Kanaryamm........30........İstanbul Tıp Çapa..................varikosel...........................1......................Ocak??
Parmesan86........28............Konya Novafertil............ileri hızlı sperm...................2.......................Şubat
Maybe00.............36.........Malatya Doğufertil..........morfoloji,Hız,Sayı.................2........................??
Cemrem29...........32............Liv Hastanesi....................Azosperm.........................1........................Ocak
Akimel.................27............Kayseri Memorial................morfoloji........................1.....................HAMIŞ :anneadayı::nazar:
Fsh13...................26........................???........................rezerv azlığı........................4........................Mart
Esma_kavak1907......27......Acıbadem Maslak..........sebepsiz infertilite................5.....................TEDAVIDE:nazar:
EsEs50...............28......................Yurtdışı....................erkek infertilite..................4.............Bir Dahakine İNŞ.
Zekiye111.............26............Ist Zeynep Kamil Has..............pco...............................2........................Şubat
Mhtpfth...............??..............İzmir Eurofertil............4.derece varikosel.............2.......İKİZLERE HAMIŞ:anneadayı::nazar:
Minissss..............27...................Ankalife...................pco ve sperm azlığı...............2.........................Ocak
Mbayors..............28.................19 Mayıs Üni..................tüpler tıkalı.....................2.......................Şubat-Mart
Sureyya06...........37................Başkent Üni Has............. Azosperm.......................4.........................Şubat
Sykopusuz...........24.................İstanbul TBM............pco ve hareket azlığı............ 1.................HAMİŞ:anneadayı::nazar:
Elvin_06.............38...............Şişli Memorial.........................???.............................2.........................Mayıs
BirGaripYolcu.....25................Kadıköy Şifa......................Varikosel........................1..........................Nisan
Songül0134.........25..............Amerikan Hastanesi.....erkek infertilite+pco.............2..........................Nisan
Suwra35..............23.................Antalya TBM.........................pkos...........................1..........................Haziran
Capkek................28......................???..............................Sperm azlığı.....................2..........................Nisan
Amanda...............35...............Memorial Şişli.................morfoloji+tüp..........2(Donmuş).....25 ŞUBAT TEST:nazar:
Selinsrkn.............25..................Başkent Üni...............Sperm Sayı Azlığı................1...............Test Aşamasında
Keser84...............31...............Kayseri Acıbadem..........sebepsiz infertilite..............1...........Bir Dahakine İNŞ..
melekada...........26..............şanlıurfa OSM..................yapışıklık............................1..........çarşamba OPU olacak

tüplerin acik kapali olduğuna baki-olar onun için çektirdim canim bizdede sperm sayi az
bende bir sorun cikmadi canim ben 2. denemeden bir oğlum var
kardeş için ugrasioruz tatlim

Allah bağışlasın canım umarım tez zamanda oğlun kardeşine sende yavruna kavuşursun.

Back