2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Allah razi olsun 1kizim var 2tane dondurulmus 5.gun embiriom var ve gobekten girip tuplere bakacak doktor.ins.bakalim ama.aniden dustu ya neye ugradigimi sasirdim
Cnm haklısın sasirmamak mumkun mu. Hakkında hayırlısi olsun. Inşallah dondurulmuşlarinla tekrar hamile kalırsın

Canım seni anlayabiliyorum, evet, zor bir şey, eminim Allah taşıyamayacağımız yük vermez bizlere.., bu zor Günler'de geçecek inş senin için ve güzel günlerle bu Acılar hafifleyecek....

Ben 10 martta test yaptiricam canim Allah söyletti çift haneli üç haneli değerlerim olur inşallah hepimizin
Ay şaşırdım canım.. ama Dediğin gibi Allah söyletmiştir inş:) bekliyoruz haberlerini..

slm kizlar
ben silbastan tedaviye baslicam nisan da
acaba kaliteli embriolar için bana neler önerirsiniz ?
sorunumuz esim kaynakli

Merhaba, bende nisanda ilk tüp bebek tedavimi göreceğim. Çok heycanlıyım beklemek zor :) Siz hangi merkezde tedavi göreceksiniz? Birde araştırdığım kadarıyla bizim için beslenme önemliymiş haftada 2-3 kere balık 2-3 ekere de bakliyat tüketmek yumurta sağlığı açısından önemliymiş diye okudum.

tedavin hayirli olsun hakkında canim bende nisan yada mayisi da bulabilir tam bilmiorum
5.tup olacak benimkisi
yurtdisindayim ben canim
beslenme önemli evet asitli kafein abur cuburdab uzak durmamiz bizim için olur
inşallah bol bol kaliteli yumilerimiz olur
bizde sorun esim kaynakli canim sizin sorun nedir acaba?

Teşekkür ederim canım hepimizinki hayırla sonuçlanır inşallah. Bizde de sperm yetersizliği var. 20.000-30.000 civarı sperm elde edilebiliyor sadece sizde durum nedir? Birde canım sen hiç rahim filmi çektirdin mi? Bana doktorum önermedi ama aklımın bir köşesinde kaldı yaptırsamıydım diye..

tüplerin acik kapali olduğuna baki-olar onun için çektirdim canim bizdede sperm sayi az
bende bir sorun cikmadi canim ben 2. denemeden bir oğlum var
kardeş için ugrasioruz tatlim

Teselli eden arkadaslara tsk ederim.uzulmedim.cunku ben rabbimden hayirlisini istedim ve en azindan sarilip avunacagim gunesim ay.parcam.bi.kizim var nasipten ote.koy yok derler hersey bittimi hayir asil hersey yeni basliyor benim icin son yumurtam kalana dek pes.etmek yok dinlenip gittigimde gobekten girip rahime bakilcak ve benim icime dogan hep olmustur 100de 100 sol tupte iltihap.cikicak adim gibi biliyorum

noldu canim ?

tüplerin acik kapali olduğuna baki-olar onun için çektirdim canim bizdede sperm sayi az
bende bir sorun cikmadi canim ben 2. denemeden bir oğlum var
kardeş için ugrasioruz tatlim

Allah bağışlasın canım umarım tez zamanda oğlun kardeşine sende yavruna kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…