2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

kızlar kafama takıldı,Bahçeci Fulyada Embriyoloji labratuarında birden fazla embriyolog vardır,beni 2 kerede farklı kişi aradı bilgi verdi,bu Necati bey onların başımı,yani tüm işlemlerden bilgisi oluyormu ki?yoksa asistan larmı yapıyor bizim dölleme işlemi,dondurmayı filan bilginiz varmı?ben Necati beyle görüşemedim hiç.

Kontrolüm vardi Guvenc beyde. Maalesef yumurta yok bu ayı pas geçelim dedi. Klomen verdi 5 gun icip persembe gitcem bakalim dedi. Normal siklusla. Ne demek istedi anlamadim. Yumurta yoksa klomen napcak ki. Gecen ay 3 Ta neydi toplanıp biri donduruldu embriyonun. Sabır dedi. sorularım vardı. Acele acele muayene oldum. Okadar. sorosoru sormaya korkuyo insan. Çok aceleci. Detay Yok. Moralim çok bozuldu ya. Doktor iyi. Iyi ama benden sonra bir hasta kalmıştı. Yogun da değildi.ne vitamin verdi. Ne beslenme için bişey dedi.

slm kizlar
ben silbastan tedaviye baslicam nisan da
acaba kaliteli embriolar için bana neler önerirsiniz ?
sorunumuz esim kaynakli

Kızlar ilk tup bebek denemem ve şükürler olsun hamileyim. Bugün 12. Günüm sonucum 527. Çarşamba tekrar test yapılacak inşallah degerim artar.

Kızlar ilk tup bebek denemem ve şükürler olsun hamileyim. Bugün 12. Günüm sonucum 527. Çarşamba tekrar test yapılacak inşallah degerim artar.
Ay canım ne kadar güzel bi haber bu böyle Allah'ım sağlıkla devam ettirsin inş..... Kaç embriyo idi?

Valla şok oldular bugun muane gunumdu banyo yapayim.dddim.ciktim dustan kanama geldi hemen gittik gittigimdd kanama cogalmisti ulturasyonla.keseyidr gorduk.duruo dddi serum verdi.igne.verdi yatirdi beni derken.serum bitti pedimi degistirmemi.kanama durdumu diye bakmami soylediler tam.degistirdim.cikicam wcden Bisi.dustu koca et.parcasi.ustunde keseyi gordum dustugunu anladim muaneye aldilar.dusmus dediler hayirlisi buymus ama aniden olmasi.kotu

Cnm
Cnm cok Üzgünüm ( sonuc pozitif diye seviniyoruz ama is pozitif olmakla bitmiyor malesef. Ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Cok üzüldüm senin adina. Allah sabir versin

Cnm

Cnm cok Üzgünüm ( sonuc pozitif diye seviniyoruz ama is pozitif olmakla bitmiyor malesef. Ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Cok üzüldüm senin adina. Allah sabir versin
Allah razi olsun 1kizim var 2tane dondurulmus 5.gun embiriom var ve gobekten girip tuplere bakacak doktor.ins.bakalim ama.aniden dustu ya neye ugradigimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…