- 19 Şubat 2015
- 22
- 10
- 3
- 34
selam kızlar. bende malesef negatif sonuç aldım bugün. ilk tüp bebek denememdi. yıkıldım resmen. 2 tane 5.gün embriyosu konulmuştu. bursa acıbademde yaptırmıştım. hayırlısı böyleymiş. dondurulmuşum da yok malesef. şimdi nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. sen hangi merkezde yaptırmıştın zeynoiso24 ?
Sağol canım.. sizi tanımıyorum ama derdimiz in ortak olduğunu biliyorumsenin ve diğer arkadaşlarımın hayırlı haberlerini bekliyorum.. inan canım olacak bu sene beni ekleyebilirsin arkadaş listene
Canım listeye mi eklenmek istiyorsun? Öyleyse listeye göre bütün bilgilerini yaz eklerim ben seni:)kayseri memorial tüp bebek merkezi yaptırdım mona_roza20 canım
izle yaptım.. artk izliyoruz birbirimizi.songül ben eklemeyi bilmiyorum ki canım sen beni eklesen olur mu
slm kizlar
ben silbastan tedaviye baslicam nisan da
acaba kaliteli embriolar için bana neler önerirsiniz ?
sorunumuz esim kaynakli
Ay canım ne kadar güzel bi haber bu böyleKızlar ilk tup bebek denemem ve şükürler olsun hamileyim. Bugün 12. Günüm sonucum 527. Çarşamba tekrar test yapılacak inşallah degerim artar.
Canım cok üzüldümKizlar bugun bebisi.kaybettim kanamam.oldu aniden ve gitti yarabbim.dayanma gucu ver
Canımmmmmmm.....Allah'ım dayanma gücü versin inş........ Ne olduKizlar bugun bebisi.kaybettim kanamam.oldu aniden ve gitti yarabbim.dayanma gucu ver
Amin cnm inşallah. Cnm tek embriyo. 5. Gun Blast embriyo konulduAy canım ne kadar güzel bi haber bu böyleAllah'ım sağlıkla devam ettirsin inş..... Kaç embriyo idi?
Cnm cok ÜzgünümValla şok oldular bugun muane gunumdu banyo yapayim.dddim.ciktim dustan kanama geldi hemen gittik gittigimdd kanama cogalmisti ulturasyonla.keseyidr gorduk.duruo dddi serum verdi.igne.verdi yatirdi beni derken.serum bitti pedimi degistirmemi.kanama durdumu diye bakmami soylediler tam.degistirdim.cikicam wcden Bisi.dustu koca et.parcasi.ustunde keseyi gordum dustugunu anladim muaneye aldilar.dusmus dediler hayirlisi buymus ama aniden olmasi.kotu
Allah razi olsun 1kizim var 2tane dondurulmus 5.gun embiriom var ve gobekten girip tuplere bakacak doktor.ins.bakalim ama.aniden dustu ya neye ugradigimi sasirdimCnm
Cnm cok Üzgünüm( sonuc pozitif diye seviniyoruz ama is pozitif olmakla bitmiyor malesef. Ne diyeceğimi bilemiyorum inan. Cok üzüldüm senin adina. Allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?