• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

kızlar öncelikle mrb.bende polikistik overim ama zayıfım adetim düzenli..ilk kez tüp bebek denedik ayrıca tanımlanmayan infertil bizimkisi..19 yumurtam oldu 13ü dölledi 2 tanesi transver edildi ve embriyolarım hepsi 1.kalitedeydi transverim de mükemmel geçti doktorum yüzde yüz gözüyle bakıyodu ama dün hayal kırıklıgına ugradım negATİF SONUCUM:'(10 TANE 1.KALİTEDE ÇOK İYİ donmuş embriyom var tek umudum onlar..benm gibi bu durumu yaşayan var mı aranızda:(

kızlar öncelikle mrb.bende polikistik overim ama zayıfım adetim düzenli..ilk kez tüp bebek denedik ayrıca tanımlanmayan infertil bizimkisi..19 yumurtam oldu 13ü dölledi 2 tanesi transver edildi ve embriyolarım hepsi 1.kalitedeydi transverim de mükemmel geçti doktorum yüzde yüz gözüyle bakıyodu ama dün hayal kırıklıgına ugradım negATİF SONUCUM:'(10 TANE 1.KALİTEDE ÇOK İYİ donmuş embriyom var tek umudum onlar..benm gibi bu durumu yaşayan var mı aranızda:KK43:

canım üzücü bi durum ama şimdi bi sakin ol öncelikle histeroskopi yaptırmış miydin.. yasin kaç. kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı denemen.. bende pko luyum ilk denemem tutmuştu fakat 2 aya kadar beklendi gelisme olmadı ve kurtajla alındı.. demekki seninde sağlıklı bebek olmadığı için hiç tutunamadı.. inşallah dondurulmus embriyoların dan kaliteli vardır ve tutar.. sen sakın ol bak benim gibi tutup ümitleNIP 2 aylıkken o kürtaj psikolopsikolojisini çekmek daha kötü.. vardır burdada bi hayir.

canım üzücü bi durum ama şimdi bi sakin ol öncelikle histeroskopi yaptırmış miydin.. yasin kaç. kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı denemen.. bende pko luyum ilk denemem tutmuştu fakat 2 aya kadar beklendi gelisme olmadı ve kurtajla alındı.. demekki seninde sağlıklı bebek olmadığı için hiç tutunamadı.. inşallah dondurulmus embriyoların dan kaliteli vardır ve tutar.. sen sakın ol bak benim gibi tutup ümitleNIP 2 aylıkken o kürtaj psikolopsikolojisini çekmek daha kötü.. vardır burdada bi hayir.
Canım senin önce kalp atışı alındı ve sonradan mı durmuştu?

canım histeroskopi de oldm ben.tüp bebrk tedavisine başladk tam 19 yumurta toplandı bunun13ü döllendi ve 13ü de en kaliteli embriyo dediler 2tane ttransfer oldu 3.gün.ve doktorm 10tanesin donduralım çünkü hepsi mükemmel dedi dondurdk.çok heveslenmştm resmen şok oldm negatif oldugunu ögrendigim de aglamaktan:'(cok zormş canm cok ama yılmak yok sonuna kadar deneyecegim suan psikolojim cok bozuk ya yine olmazsa:(

cnm benm senin durumunda cok zor ve üzücü:(rabbim inş bizede verir inş bu arada benim yaşım24 sen kaç yaşında sın canım

Canım senin önce kalp atışı alındı ve sonradan mı durmuştu?
canım ben 5. haftada çağırdı keseyi gördük çok iyi gelişiyor demişti 6. Haftada gittik kalp atımı yoktu 7. hafta gittik yoktu 8. hafta tekrar gittik doktor gelişim durmuş büyük ihtimalle kalp atımı başladı sonradan durmustyr dedi çünkü önçeki ultrasonlar hep ilerouo yönündeydi.hayırlısı demekki hiç aslında üzülmek faydasız ama bende çok yikildim ama rabbim sağlıklı evlat versin napalım gözle görünmeyen şer di demekki..Bizimki bende pko eşimde param sayısı az ve hareketsiz...

canım ben 5. haftada çağırdı keseyi gördük çok iyi gelişiyor demişti 6. Haftada gittik kalp atımı yoktu 7. hafta gittik yoktu 8. hafta tekrar gittik doktor gelişim durmuş büyük ihtimalle kalp atımı başladı sonradan durmustyr dedi çünkü önçeki ultrasonlar hep ilerouo yönündeydi.hayırlısı demekki hiç aslında üzülmek faydasız ama bende çok yikildim ama rabbim sağlıklı evlat versin napalım gözle görünmeyen şer di demekki..Bizimki bende pko eşimde param sayısı az ve hareketsiz...
Seni Anlıyorum canım maalesef aynı şeyi Yaşadığım için;( Allah'ım hepimizin kucağına sağlıklı bebekler nasip etsin inş:KK46::KK46::KK46:

canım histeroskopi de oldm ben.tüp bebrk tedavisine başladk tam 19 yumurta toplandı bunun13ü döllendi ve 13ü de en kaliteli embriyo dediler 2tane ttransfer oldu 3.gün.ve doktorm 10tanesin donduralım çünkü hepsi mükemmel dedi dondurdk.çok heveslenmştm resmen şok oldm negatif oldugunu ögrendigim de aglamaktan:'(cok zormş canm cok ama yılmak yok sonuna kadar deneyecegim suan psikolojim cok bozuk ya yine olmazsa:KK43:
19 yumurta çok değilmi pkolularda fazla yumurta oluyor evet ama bunu kontrol altında tutması lazımdı doktorun.. beninkisine müdahele etmese 50 yumurta olurdu kalitesiz olurdu tabi.ama 19 yumurta toplanmis rahim yıpranmış ve tüp lerde sıvı kalmış ta olabilir.. sen sakın umudunu yitirme olacak diye düşün bence 2 ay dinlen sin rahmin ve beynin sonra dolmusla ri koydur.. daha dinlenmiş okur rahmin..bende pko luyum ve 62 kiloyum adetim 40 günde oluyodum kürtaj sonrası 28 günde bir oluyorum hep.. kürtaj bile Rahmin huyu nu değiştiriyor.. sen sakın umudunu yitirme dinlenmiş kafa ile daha Şansın çok inşallah Allah izin verirse

Canim
Seni Anlıyorum canım maalesef aynı şeyi Yaşadığım için;( Allah'ım hepimizin kucağına sağlıklı bebekler nasip etsin inş:KK46::KK46::KK46:
üzücü de napalım bu süreç beni okadar sağlam yaptı ki artık diyorum dogmamis bebeğimin bile üzülerek hakkına girdigimi düşünüyorum.. canım sende burdaki olumsu
amin canım.. üzülmek gelecegimızı cikmaza sokuyor.okadar ağladım sabahları ezan da kalktım yalvardim Allaha.. Allah kimsenin eline baktirmasim zor ama şimdi yavaş yavaş kafamı toparliyorum dogmamis bebeğimin gunahina girmoycem üzülerek çünkü üzülmek geleceğimizi riske atıyor. sende salı burdaki olumsuzluklari okuyup aklına şüphe düşürme.. bebeğinin kucağına alacağın günü düşün canım.. Sevgiler iyi akşamlar :)

Canim

üzücü de napalım bu süreç beni okadar sağlam yaptı ki artık diyorum dogmamis bebeğimin bile üzülerek hakkına girdigimi düşünüyorum.. canım sende burdaki olumsu

amin canım.. üzülmek gelecegimızı cikmaza sokuyor.okadar ağladım sabahları ezan da kalktım yalvardim Allaha.. Allah kimsenin eline baktirmasim zor ama şimdi yavaş yavaş kafamı toparliyorum dogmamis bebeğimin gunahina girmoycem üzülerek çünkü üzülmek geleceğimizi riske atıyor. sende salı burdaki olumsuzluklari okuyup aklına şüphe düşürme.. bebeğinin kucağına alacağın günü düşün canım.. Sevgiler iyi akşamlar :)

canım okadar olumlu o kadar iyisin ki:)içimi rahatlattn bende yumurtam cok oldugu için tutmadgını düşünüyorum doktorum bir ay dinlen ikinciyi deneyecegiz hiçbir kuruşta ücret almayacagım senden dedi.inş şimdiden kendimi hazırlayacagm ama yinede hayırlısı olsn ikimizinde olacak inş inanıyorm ben.beraber mutlu haberi alırız inşallah:)

canım okadar olumlu o kadar iyisin ki:)içimi rahatlattn bende yumurtam cok oldugu için tutmadgını düşünüyorum doktorum bir ay dinlen ikinciyi deneyecegiz hiçbir kuruşta ücret almayacagım senden dedi.inş şimdiden kendimi hazırlayacagm ama yinede hayırlısı olsn ikimizinde olacak inş inanıyorm ben.beraber mutlu haberi alırız inşallah:)

selam kızlar. bende malesef negatif sonuç aldım bugün. ilk tüp bebek denememdi. yıkıldım resmen. 2 tane 5.gün embriyosu konulmuştu. bursa acıbademde yaptırmıştım. hayırlısı böyleymiş. dondurulmuşum da yok malesef. şimdi nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. sen hangi merkezde yaptırmıştın zeynoiso24 ?

Sağol canım.. sizi tanımıyorum ama derdimiz in ortak olduğunu biliyorum :( senin ve diğer arkadaşlarımın hayırlı haberlerini bekliyorum.. inan canım olacak bu sene ;) beni ekleyebilirsin arkadaş listene

kendimi okadar hazırlamştm ki anne olmaya kızlar:'(hala adet olmadım nasıl bir psikolojim varsa şuan belki de hamile kalırım diye umutlanıyorum:'(

Back