- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 34
Stres yapma.sivi seyler yemege calis kitap oku gayet rahat ol ve kalkma yat ilk 3gun onemli yemene ve ilaclarina.dikkat et arkadasimKizlar meraba. Bu forumda ilk defa yazıyorum. Gecen cumartesi yumurta toplama islemi yapıldı. 9 yumurta toplandi. 6 sı tuttu. Bugün 5. Gun tek embriyo transferi yapildi. 3 embriyo donduruldu. 2 martta sonucum belli olacak. Tecrubeli arkadaslarım bu süreci nasıl degerlendirmeliyim. Cok sık idrara çıkıyorum ins. Bu bir sorun olmaz. Birde yemek yerken nasil yaptiniz yataktami masadami yediniz?? Ay cok soru sordum:))
Benim test günüm cumartesi belki yarın akşam dayanamaz giderimcok saol seninki belli oldumu
yarin sabah yapsan cikar ben.9,gun yaptim bi.idrar testi dene silikte.olsa cikiorBenim test günüm cumartesi belki yarın akşam dayanamaz giderim
Ay ay yesinler taze annenin takviminiyarin sabah yapsan cikar ben.9,gun yaptim bi.idrar testi dene silikte.olsa cikior
Tamam canım senin cesaretinle yapicammmyarin sabah yapsan cikar ben.9,gun yaptim bi.idrar testi dene silikte.olsa cikior
Heheh hep bakar özenirdim ama bu is.cok.stresli ya yok 2ye katliycakmi yok.kese gozukcekmi igneden biten kalcalar.gobeklerAy ay yesinler taze annenin takvimini
Rabbim bilir ama benim.icime pozitif doguyorTamam canım senin cesaretinle yapicammm
Ahhh Hepsi geçiyor ama şu bekleme süresi gecmiyor bi türlü arkadaşım Mevlam müjdeni almayi nasib etsinBenim test günüm cumartesi belki yarın akşam dayanamaz giderim
İnşallah canım çok sağolAhhh Hepsi geçiyor ama şu bekleme süresi gecmiyor bi türlü arkadaşım Mevlam müjdeni almayi nasib etsin
Oh maaşallah bebiş merhaba Demiş size annesi2.kan testim 154 cokti cok.sukur 10gun.sonra kontrol
Aynen oyle senin hamilelik nasil gidior tahmini.kalp atisini falan.nezaman.duyarim bilgin varmiOh maaşallah bebiş merhaba Demiş size annesi
Sağlasın canım şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür. Kalp atışını 6. Ve 7. Haftalarda duyarsın canım. Bi 10 güne kadar keseyi de görürsün inş.Aynen oyle senin hamilelik nasil gidior tahmini.kalp atisini falan.nezaman.duyarim bilgin varmi
Amin canim cümlemize inşallah Allah razı olsunins allah gonlune gore versin arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?