2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Hocam uzuldum gercekten ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm ama.soktayim sevinemiom niye bilmiom soonucum 69.03
Ayyy nasıl sevindim maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin inan kaç gündür seni arıyorum mesajları görebilmek için kendim almış kadar sevindim çooookkk mutlu oldummmnn

Kizlar meraba. Bu forumda ilk defa yazıyorum. Gecen cumartesi yumurta toplama islemi yapıldı. 9 yumurta toplandi. 6 sı tuttu. Bugün 5. Gun tek embriyo transferi yapildi. 3 embriyo donduruldu. 2 martta sonucum belli olacak. Tecrubeli arkadaslarım bu süreci nasıl degerlendirmeliyim. Cok sık idrara çıkıyorum ins. Bu bir sorun olmaz. Birde yemek yerken nasil yaptiniz yataktami masadami yediniz?? Ay cok soru sordum:))

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş önceki denemesi tutmuş biri olarak, şöyle bir kaç söyleyebilirim. Ilk 2 gün fazla olmamak koşuluyla uzandım ben. Yemek , tuvalet vs için Kalktım. Diğer günler ağır işler olmamak şartıyla hayatıma devam ettim. Bu arada embriyonun kalitesi nasıldı?

Cnm kalitesinin iyi oldugunu soylediler. 3 tane daha kaliteli embriyonuz var donduralimmi dediler. Bizde dondurulmusuna karar veRdik. Cok da bi bilgi vermediler Ama her gun aradiklarin da 6 embriyonunda iyi olduğunu soylediler. Ilk gun aradiklarinda 1. Kalite olduğunu söylemişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…