2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Arkadaşlar Bahçecide tedavi görenlere bir sorum olacak,opu oluyoruzya bize kağıtlar imzalatıyolar onlarda kalıyor ve bi kaç gün içinde laboratuardan arıyorlar embriyo hakkında bilgi veriyolar döndürüldü,şu kalite ,şuadan vs.diye bununla ilgili bize bir kağıt vermiyorlar ,bana vermediler ,sizlerden alan oldumu?

Arkadaslar ben persembe gunu transfer oldum. Bugun banyo yapmayi dusunuyorum. SiZ kacinci gününüzde banyo yaptiniz.

Arkadaslar ben persembe gunu transfer oldum. Bugun banyo yapmayi dusunuyorum. SiZ kacinci gününüzde banyo yaptiniz.
Canım 3 gün geçmiş rahatlıkla yapabilirsin. Yalnız aşırı sıcak suda yıkanma, bir de banyoda çok kalma canım. Hayırlı sonuçlara inş.

Kolay gelsin canım ay çok az kalmış. Kaç embriyonun oluştu? Bebiş iyiymiş şükür. Dün gördük 13 haftalık olmuş şükür:)
Maşallah büyümüş annesi, darısı başımıza 9 tane simdilik canim tabi asil sonuc yarin belli olucak insallah hepsi sagliklidir dua edin☺☺

Kolay gelsin canım ay çok az kalmış. Kaç embriyonun oluştu? Bebiş iyiymiş şükür. Dün gördük 13 haftalık olmuş şükür:)
Mrb canım
maşallah senin minik büyüyor allah saglikla dünyaya getirmeyi nasip etsin.. seninle hep başka foRumlara konusurduk bikini hatırlıyorum ama belki sen unuttun :) bende 2. deneme için Mart adetimle başlayacağım istanbul medicana da.. inşallah bu sefer olur.seninki kaçıncı da oldu canım. benim ilki tutmuştu fakat kalp atımı olmadığı için 9.haftada kürtaj olmuştum. 1 sene ara verdik martta başlayacağız.. sana sorum olacak ben çalışıyorum ve 15 gün transfer sonrası evde dinlenecegim.. sonrasında ise başlayacağım.. sen calisiyomusun be otobüsle ise gitmek zorundayım ve yarım saat gibi bi süre. sen bu durumları nasıl atlattı canım.. Tecrübeli biri olarak bilgin ihtiyacım var. bebişin ile mutlu ömürler dilerim...

Ya kızlar benim transferin 7. Günü (transfer gününü de sayarsak ) 3. Günden itibaren acik sarı akintim var. Bu normal mi? Sanki embriyo tutmadı da o akıyor gibi geliyor bana. Inşallah ilaclardandir. Gerci tek bir ignem var. Progestan 50mg gunde 1 kez. Birde folik asit.

canım benimde ilk denememde Crinone jel kullanıyordum vajenden fakat sarı akıntı hep vardı benim tutmuştu ama 2 aylıkken kalbi durdu o ayrı..
inşallah senin yavrunda sana tutunur ve sağlıklı bi şekilde doğar..Sevgiler

I

Inşallah cnm. Ama ben jel kullanmıyorum. Belki senin jelden dolayidir. Benim Gunde 1 kez ignem var. Cok zor beklemek

Canım güzel temennilerin için tşk ederim Allah hepimizin evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inş. Canım benim bu bebiş tedavi Arasında kendiliğinden gelen mucize 2 defa tüp bebek yaptırmıştık. 2 . De tutmuştu ama sonra kalp atışı durduğu için 6. Haftada alınmıştı maalesef bu olay geçen temmuzda oldu. Sonra 6 ay ara verdik ve aralığın sonunda yeni bi tedaviye başlayalım diye gittik kiiiii sürpriz mucize konmuş:)
Canım bu arada ben de çalışıyorum , öğretmenim. Ben transfer esnasında 5 gün izin aldım sadece, ardından Çalışmaya devam ettim, ( bu arada tutan Tedaviydi bu anlattığım) çünkü 15 beklemeye gerek yok bence. Tabi kendi kararın canım. Sormak istediğin her soruyu sorabilirsin, dilim döndüğünce anlatırım canım. Allah hepimize mucizelerini göndersin inş.....

Canım akıntı olması normal, jel kullanıyorsundur bük ihtimalle.

Benimde sarı akıntım devam ediyordu bir iki gündür kesildi, benimde 7. günüm, az kaldı...

canım yaa gerçekten normal yolla olmasına çok sevindim rabbim tamamını erdirsin.. Allah çok büyük bak senin kaderine o 2 tedaviyi çekmek te varmış. olsun sonu güzel olsunda herşeye katlaniriz biz kadınlar..ben masa başı çalışıyorum fakat iseyrine otobüsle gittiğim için biraz 15 gü dinlenmek hem bana a hem Bebegıme iyi gelir sanırım.. geçen senede yıllık iznim de tüp bebek yaptırmıştık ve sadece 6 güm evde kalmıştım yine tutmuştu inşallah bu sefer olur.. dileyen herkes bu yıl kavuşur evladına inşallah.. seninde güzel haberlerini yaz canım. Sevgiler :)

proge
I

Inşallah cnm. Ama ben jel kullanmıyorum. Belki senin jelden dolayidir. Benim Gunde 1 kez ignem var. Cok zor beklemek
progestan sarı akıntı yapıyo.. zaten iğne vurulurken de sarı akıntı olmuştur.. Bu normal kötü düşünme lütfen inşallah rabbim nasip eder olur..iyi haberlerini bekliyoruz

cnm test tarihin ne zaman. Benimki 2 mart. Benim akıntı devam. Inşallah güzel haberler veririz burdan
Benimde 2 mart canım aynı...inşallah canım ya hamile haberleri vermek bizede nasip olur. Akıntıya gelince transfer gününden itibaren 5 gün felan sürdü baya yoğundu şimdi bitti gibi nerdeyse, anlamadım gitti.

proge

progestan sarı akıntı yapıyo.. zaten iğne vurulurken de sarı akıntı olmuştur.. Bu normal kötü düşünme lütfen inşallah rabbim nasip eder olur..iyi haberlerini bekliyoruz
evet aynen iğne vurulurken oldu, iğne bitti jele geçtim kesildi, yai jelle gelen bir akıntı var sadee o kadar.. Birde vücudum iltihaplı sivilce olmuş, normalde kuru cilde sahibim, hamilelikmidir, ilaçlardanmıdır bilemedim. İnşallah hamileliktendir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…