- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...Hocam uzuldum gercekten ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm ama.soktayim sevinemiom niye bilmiom soonucum 69.03
Allah razi osungözün aydın canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...
Ay canım çok sevindim. Kaçıncı gün embriyosu idi.? Ve bugün kaçıncı gün?Hocam uzuldum gercekten ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm ama.soktayim sevinemiom niye bilmiom soonucum 69.03
Hadi ya canım biliyorum çok zor, Allah'ım yeniden deneme gücü versin inş.....kızlar Sonuç negatif :'(
5.gun embiriyosu idi 9.gunumdu 7,ve 8.gunde idrarda silikdeolsa cikti. Degerim 69.03 cuma tekrarliycam testi 2ye katlar.dimi bu degerAy canım çok sevindim. Kaçıncı gün embriyosu idi.? Ve bugün kaçıncı gün?
Katlar katlar tatlım gayet güzel değerin canım daha zamanı var yani. Listemize bi bak istersen:)5.gun embiriyosu idi 9.gunumdu 7,ve 8.gunde idrarda silikdeolsa cikti. Degerim 69.03 cuma tekrarliycam testi 2ye katlar.dimi bu deger
Canim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi da nasib etsin çok sevindimHocam uzuldum gercekten ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm ama.soktayim sevinemiom niye bilmiom soonucum 69.03
Evet Canım hayırlısıHadi ya canım biliyorum çok zor, Allah'ım yeniden deneme gücü versin inş.....
allah razi olsun amin darisi.hepinize.insCanim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi da nasib etsin çok sevindim
yok Canım yarın arıycamHocam doktoru aradinmi sebeb olarak.nedediler
Ayyy nasıl sevindim maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin inan kaç gündür seni arıyorum mesajları görebilmek için kendim almış kadar sevindim çooookkk mutlu oldummmnnHocam uzuldum gercekten ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmm ama.soktayim sevinemiom niye bilmiom soonucum 69.03
Hayırlısı olsun tatlımEvet Canım hayırlısı
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş önceki denemesi tutmuş biri olarak, şöyle bir kaç söyleyebilirim. Ilk 2 gün fazla olmamak koşuluyla uzandım ben. Yemek , tuvalet vs için Kalktım. Diğer günler ağır işler olmamak şartıyla hayatıma devam ettim. Bu arada embriyonun kalitesi nasıldı?Kizlar meraba. Bu forumda ilk defa yazıyorum. Gecen cumartesi yumurta toplama islemi yapıldı. 9 yumurta toplandi. 6 sı tuttu. Bugün 5. Gun tek embriyo transferi yapildi. 3 embriyo donduruldu. 2 martta sonucum belli olacak. Tecrubeli arkadaslarım bu süreci nasıl degerlendirmeliyim. Cok sık idrara çıkıyorum ins. Bu bir sorun olmaz. Birde yemek yerken nasil yaptiniz yataktami masadami yediniz?? Ay cok soru sordum:))
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inş önceki denemesi tutmuş biri olarak, şöyle bir kaç söyleyebilirim. Ilk 2 gün fazla olmamak koşuluyla uzandım ben. Yemek , tuvalet vs için Kalktım. Diğer günler ağır işler olmamak şartıyla hayatıma devam ettim. Bu arada embriyonun kalitesi nasıldı?
cok saol seninki belli oldumuAyyy nasıl sevindim maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin inan kaç gündür seni arıyorum mesajları görebilmek için kendim almış kadar sevindim çooookkk mutlu oldummmnn