- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
İşaret atmak demek sanırım rahme çizik atacak demek sanırım canım . Allah yardımcın olsun inşKızlar slm.. bende Mart adetimle basliycam tedaviye..Bu 2.denemem olacak ve farklı bir doktor buldum.. Bu doktorun uygulaması farkliymis yumurta toplamadan 4 gün önce histeroskopi yapıp Rahmi yikayacakmis ve transfer noktasını işaret atacakmis bu ne demek ilk kez duydum bu uygulamaya giren ve başarılı olan var mı.. tek Allah tan diliyoruz valla doktorlar hep umut veriyor da işte..
Hadi ins 5. Embiriyosu daha iyi oluyor diye biliyorum ins hayirli.sonuclari alirizCANIM BENİ DE ARADILAR YİNE 9 U SÜPER GİDİYOR BİRİ NORMAL DEDİLER PAZARTESİ TRANSFER OLACAK SANIRIM BENM DE...
inşallah canım sürekli dua ediyorum yer gök dua üzerine kurulu meryem suresini oku dinle mutlaka...Hadi ins 5. Embiriyosu daha iyi oluyor diye biliyorum ins hayirli.sonuclari aliriz
Onu yaptim ben hurmaya okuttum 40 hurmaya ayri ayri onlari yiyoruminşallah canım sürekli dua ediyorum yer gök dua üzerine kurulu meryem suresini oku dinle mutlaka...
iyi yapmışsın canım inşallah dualarımız kabul olacak...Onu yaptim ben hurmaya okuttum 40 hurmaya ayri ayri onlari yiyorum
transferin hayirli olsun canim ben yurtdisindayim burada hic yatirmiolar canim moralini bozma 20 dk yatmisin yine o da iyi ,inşallah siki siki tutunur bebisiniyi akşamlar.öncelikle inş.hiçbirimizin emekleri Allah ın izniyle boşa gitmez.sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Benim de transferimin 2.günü. Ilk tüp bebek denememiz ve 5.gün transfer yapıldı.Sayfalarca şey okudum bazen umutlandım bazen çok yeni olsa da umudumu kaybettim. Kimisi yatmış hiç kıpırdamadan vb. Ben de dinleniyor um evdeyim. Sizlere birşey sormak istiyorum. Transfer günü bol su içirdiler wc ye sıkışıktım. Sonra 20 dk sonra hastanede wc ye çıktım dayanamadım. Sonra 2 saat uzandım hastaneden çıkmadan önce.. Şimdi kafama takıyorum hiç kalkmasamıydım ki ya tutunmadıysa vb. Çünkü buradan okuduğum kıpırdamadan yattım falan diyenler var.moralim bozuldu.Lütfen bi cvp yazın.şimdiden teşekkürler.herşeyin hayırlısı.
yani transfer sonrası 20dakika sonra wc içim kalktım.sizce birşey olmuş mudur? tam anlatamamışım kusura bakmayın.iyi akşamlar.öncelikle inş.hiçbirimizin emekleri Allah ın izniyle boşa gitmez.sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Benim de transferimin 2.günü. Ilk tüp bebek denememiz ve 5.gün transfer yapıldı.Sayfalarca şey okudum bazen umutlandım bazen çok yeni olsa da umudumu kaybettim. Kimisi yatmış hiç kıpırdamadan vb. Ben de dinleniyor um evdeyim. Sizlere birşey sormak istiyorum. Transfer günü bol su içirdiler wc ye sıkışıktım. Sonra 20 dk sonra hastanede wc ye çıktım dayanamadım. Sonra 2 saat uzandım hastaneden çıkmadan önce.. Şimdi kafama takıyorum hiç kalkmasamıydım ki ya tutunmadıysa vb. Çünkü buradan okuduğum kıpırdamadan yattım falan diyenler var.moralim bozuldu.Lütfen bi cvp yazın.şimdiden teşekkürler.herşeyin hayırlısı.
çok teşekkür ederim çok sağol.inş. senin de gönlüne göre olur..transferin hayirli olsun canim ben yurtdisindayim burada hic yatirmiolar canim moralini bozma 20 dk yatmisin yine o da iyi ,inşallah siki siki tutunur bebisin
tmm kuzum dedim gibi burda yatmak yok transfer sonrasi da wc ye gidebiliosun benim 2.denememden bir oğlum var tatlim Rabbim verdi mi hersekilde verio ,ben direk gitmemiştim wc ye ama gieden gidioyani transfer sonrası 20dakika sonra wc içim kalktım.sizce birşey olmuş mudur? tam anlatamamışım kusura bakmayın.
saol bitanem benim de transferim olali 2 gun oluo carsamba oldum canim Rabbim saglikli sihhattli hayirli evlatlar versin hepimize insallahhhhhhhhhhhçok teşekkür ederim çok sağol.inş. senin de gönlüne göre olur..
amin inş canım ben de brz sakin ve rahat olabilirim umarım yoksa gün geçmiyor düşün düşün....saol bitanem benim de transferim olali 2 gun oluo carsamba oldum canim Rabbim saglikli sihhattli hayirli evlatlar versin hepimize insallahhhhhhhhhhh
aynen kuzum beklemek zor ama sonunda bebeisler bizimle olunca coooooookkk muhteşem oluo ,inşallah Rabbim tattırır o duyguyu hepimize,test tarihin ne zaman?amin inş canım ben de brz sakin ve rahat olabilirim umarım yoksa gün geçmiyor düşün düşün....
16 şubat test tarihim çok var daha bakalım artık. Seninle aynı gün transfer olmuşuz. Herkes için hayırlısı...aynen kuzum beklemek zor ama sonunda bebeisler bizimle olunca coooooookkk muhteşem oluo ,inşallah Rabbim tattırır o duyguyu hepimize,test tarihin ne zaman?
benimki de 13 subat canim Rabbim müjdeli haberlerimizi vermeyi nasip etsin inşallah.....16 şubat test tarihim çok var daha bakalım artık. Seninle aynı gün transfer olmuşuz. Herkes için hayırlısı...
Canım kalkmamak ya da kalkmak birşeyi değiştirmiyor. Benim 2 . Tedavimde transfer oldu yatağa getirdiler, hemen ardından yatağa Sürgü getirdiler ve tuvaletimi Yaptım. Doktora sordum biraz durayım mı, diye hiç gerek yok şimdi tuvaletini tutmanın hiç bir faydası yok sana dedi. Gerçekten de öyle imiş demek ki, 3 . Gün transferim tutmuştu.iyi akşamlar.öncelikle inş.hiçbirimizin emekleri Allah ın izniyle boşa gitmez.sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Benim de transferimin 2.günü. Ilk tüp bebek denememiz ve 5.gün transfer yapıldı.Sayfalarca şey okudum bazen umutlandım bazen çok yeni olsa da umudumu kaybettim. Kimisi yatmış hiç kıpırdamadan vb. Ben de dinleniyor um evdeyim. Sizlere birşey sormak istiyorum. Transfer günü bol su içirdiler wc ye sıkışıktım. Sonra 20 dk sonra hastanede wc ye çıktım dayanamadım. Sonra 2 saat uzandım hastaneden çıkmadan önce.. Şimdi kafama takıyorum hiç kalkmasamıydım ki ya tutunmadıysa vb. Çünkü buradan okuduğum kıpırdamadan yattım falan diyenler var.moralim bozuldu.Lütfen bi cvp yazın.şimdiden teşekkürler.herşeyin hayırlısı.
m
mrb canim.. bende martta ömer faruk bey de tedaviye başlayacağım inşallah ikimizde yavrumuza Kavuşuruz.. sanada histeroskopi den bahsetti mi transfer öncesi Yapacak mis bana biraz mantıklı geldi inşallah bizede hayırlı gelir
ya ne gzl darısı bebek bekleyenlerin başına. Inş. Bir şey olmamıştır da tutunur hayırlısıyla...Canım kalkmamak ya da kalkmak birşeyi değiştirmiyor. Benim 2 . Tedavimde transfer oldu yatağa getirdiler, hemen ardından yatağa Sürgü getirdiler ve tuvaletimi Yaptım. Doktora sordum biraz durayım mı, diye hiç gerek yok şimdi tuvaletini tutmanın hiç bir faydası yok sana dedi. Gerçekten de öyle imiş demek ki, 3 . Gün transferim tutmuştu.
Hocam pazartesi 12 30da transferim hayirlisiyla kuzucuklari alip geliceziyi yapmışsın canım inşallah dualarımız kabul olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?