2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Kızlar slm.. bende Mart adetimle basliycam tedaviye..Bu 2.denemem olacak ve farklı bir doktor buldum.. Bu doktorun uygulaması farkliymis yumurta toplamadan 4 gün önce histeroskopi yapıp Rahmi yikayacakmis ve transfer noktasını işaret atacakmis bu ne demek ilk kez duydum bu uygulamaya giren ve başarılı olan var mı.. tek Allah tan diliyoruz valla doktorlar hep umut veriyor da işte..

İşaret atmak demek sanırım rahme çizik atacak demek sanırım canım . Allah yardımcın olsun inş

iyi akşamlar.öncelikle inş.hiçbirimizin emekleri Allah ın izniyle boşa gitmez.sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Benim de transferimin 2.günü. Ilk tüp bebek denememiz ve 5.gün transfer yapıldı.Sayfalarca şey okudum bazen umutlandım bazen çok yeni olsa da umudumu kaybettim. Kimisi yatmış hiç kıpırdamadan vb. Ben de dinleniyor um evdeyim. Sizlere birşey sormak istiyorum. Transfer günü bol su içirdiler wc ye sıkışıktım. Sonra 20 dk sonra hastanede wc ye çıktım dayanamadım. Sonra 2 saat uzandım hastaneden çıkmadan önce.. Şimdi kafama takıyorum hiç kalkmasamıydım ki ya tutunmadıysa vb. Çünkü buradan okuduğum kıpırdamadan yattım falan diyenler var.moralim bozuldu.Lütfen bi cvp yazın.şimdiden teşekkürler.herşeyin hayırlısı.

transferin hayirli olsun canim ben yurtdisindayim burada hic yatirmiolar canim moralini bozma 20 dk yatmisin yine o da iyi ,inşallah siki siki tutunur bebisin

yani transfer sonrası 20dakika sonra wc içim kalktım.sizce birşey olmuş mudur? tam anlatamamışım kusura bakmayın.

yani transfer sonrası 20dakika sonra wc içim kalktım.sizce birşey olmuş mudur? tam anlatamamışım kusura bakmayın.
tmm kuzum dedim gibi burda yatmak yok transfer sonrasi da wc ye gidebiliosun benim 2.denememden bir oğlum var tatlim Rabbim verdi mi hersekilde verio ,ben direk gitmemiştim wc ye ama gieden gidio

çok teşekkür ederim çok sağol.inş. senin de gönlüne göre olur..
saol bitanem benim de transferim olali 2 gun oluo carsamba oldum canim Rabbim saglikli sihhattli hayirli evlatlar versin hepimize insallahhhhhhhhhhh

amin inş canım ben de brz sakin ve rahat olabilirim umarım yoksa gün geçmiyor düşün düşün....
aynen kuzum beklemek zor ama sonunda bebeisler bizimle olunca coooooookkk muhteşem oluo ,inşallah Rabbim tattırır o duyguyu hepimize,test tarihin ne zaman?

aynen kuzum beklemek zor ama sonunda bebeisler bizimle olunca coooooookkk muhteşem oluo ,inşallah Rabbim tattırır o duyguyu hepimize,test tarihin ne zaman?
16 şubat test tarihim çok var daha bakalım artık. Seninle aynı gün transfer olmuşuz. Herkes için hayırlısı...

Canım kalkmamak ya da kalkmak birşeyi değiştirmiyor. Benim 2 . Tedavimde transfer oldu yatağa getirdiler, hemen ardından yatağa Sürgü getirdiler ve tuvaletimi Yaptım. Doktora sordum biraz durayım mı, diye hiç gerek yok şimdi tuvaletini tutmanın hiç bir faydası yok sana dedi. Gerçekten de öyle imiş demek ki, 3 . Gün transferim tutmuştu.

Insallah csjim hepimiz kavusuruz...

Evet benden istedi ve rahmimde perde tespit etti ve sonra cerrahi histeroskopi ile laparoskopi yaptı. .. şimdi bir sonraki evre tedavi başlangıcı olacak canım.

Bence yaptir bir sıkıntı varsa tespit edilir ve sonra negatif olacağına uzulecegine daha emin olur.

ya ne gzl darısı bebek bekleyenlerin başına. Inş. Bir şey olmamıştır da tutunur hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…