• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Günaydın arkadaşlar. Epeydir pek yoğun giremedim buraya. 15 tatilde olduğumdan, malum tatil psikolojisi nasılsınız?
Yine bir nöbet çıkışı canim ben de perşembe başlıyorum inşallah tedavime, senin durumun nasil bebisin iyi mi☺

Yine bir nöbet çıkışı canim ben de perşembe başlıyorum inşallah tedavime, senin durumun nasil bebisin iyi mi☺
Allah hayırla sonuçlandırsın inş canım:) ben iyiyim şukur canım 2 hafta sonra göreceğim bebişi ense kalınlığına bakılacak, inş iyidir o da...

Allah hayırla sonuçlandırsın inş canım:) ben iyiyim şukur canım 2 hafta sonra göreceğim bebişi ense kalınlığına bakılacak, inş iyidir o da...
Amin cümlemizinkin canim Allah razı olsun inşallah sapasağlamdır bebeğin merak etme

ayy evet yaa bende girip bakıyorum kimse bişey yazmamış çıkıyorum.bu süreci paylaşım yaparak geçirirsek daha kolay geçer diye düşünüyorum oysaki

Pazartesi oldum transfer ilk 2gun agrim oldu adet agrisina benzer simdi hafif arada oluo felaket bas donmesi halsizlik var bugun sizde ne gibi belirtiler var acaba paylasalim

merhaba arkadaşlar
yarın Allahın izniyle HRS hastanesinde Tarık Aksuyla randevumuz var tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ilk görüşmemiz olacak. Hipo luyum bu konuda bilgisi olan var mı tarık aksuyla ilgili bilgilendirmelerinizi yapabilirseniz sevinirim. gidenler sonuç alanlar ve özelliklede fiyatlar kosunda

Canım listeye eklemek için sormuştum. İnş tutmuştur ne kalmış şurda hamiş yazmama:)
Ins ya 1kere normal yoldan.hamile kalip dogum yaptigim vede 5.gun embiriyolarim.cok iyi.oldugu icin sansim yuksekmis oyle.ddiler fakat insan.korkuo transfer.oldugum gun kasik agrim hemen.basladi ertesi gune kadar devam.etti daha sonra arada oldu dun bas donmem oldu bugun yemek yiyiyorum hala.acim cozemedim goguslerim sis ve bogazimda bi.kuruluk var herseyde belirti arar oldum tecrubeli olanlar yazsin lutfen belirti neler yasadiniz

Sen nerelerdesin canım? Hiç göremedik seni. Nasılsın? Tedavide hangi aşamadasın?
ben mevlana hastanesinde hüseyin alptekinin adını duydum iyi oldugunu söylediler ben muayene oldum esim oldu gebelige engel herhangi bir durum görünmüyor dedi esimin sonuclar da iyi cıkınca biraz umutlandım az daha beklemeye karar verdim esimde sıkıntı vardi çünkü ben de enfeksiyon tedavisi gördüm önümüzdeki ay çatlatma ignesi deniyecegim tüp bebek icin yazı beklemeye karar verdim hamile olanları görünce okadar mutlu oldum ki Allah hepimizin yüzünü güldürsün

ben mevlana hastanesinde hüseyin alptekinin adını duydum iyi oldugunu söylediler ben muayene oldum esim oldu gebelige engel herhangi bir durum görünmüyor dedi esimin sonuclar da iyi cıkınca biraz umutlandım az daha beklemeye karar verdim esimde sıkıntı vardi çünkü ben de enfeksiyon tedavisi gördüm önümüzdeki ay çatlatma ignesi deniyecegim tüp bebek icin yazı beklemeye karar verdim hamile olanları görünce okadar mutlu oldum ki Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Rabbim tedaviye gerek kalmadan versin şnş bebeğini canım benim....

Rabbim tedaviye gerek kalmadan versin şnş bebeğini canım benim....
amin insallah gireyim bu sitede stres,m gecsin istiyorum daha kötü oluyorum basarisiz bi tüp bebek denemesi gecirince igneler jeller o zamanki halimi akla getiriyor okuyamıyorum bile kafam rahatlasin yaza kadar unutayım istiyorum ama ne mümkün hamileleri görünce inanilmaz sevindim hepimizin hayırlısıyla anne olalım :)

slm kızlar bizde tüp bebeğe geçmeye karar verdik. yarın erdal aktan ile bu gün görüştüm. ve hsg için doğum kontrol hapı verdi. regly bitince ara dedi.hikayem kısaca 1 kere kendiliğinden hamile kaldım 10 hftada da kalbi durdu.. 2. si seropen le hamile kaldım o da kimyasal oldu.. 1 aşılama yaptırdım tutmadı. eşimde sıvılaşma problemi var. geç sıvılaşıyor.. 1 saate sıvılaşıyor. allah herkezin gönlüne göre versin.. göbişlerimizi bebeklerle doldursun..

Herkese GÜNAYDIN... Yeni bi hamiş daha katılmış Aramıza İLKGÖZAĞRIM06 tebrik ederim canım... Bugün EsEs in de test günü bekliyoruz hayırlı haberlerini inş... Galiba topiğimiz uğurlu geldi , bir bir hamişler yağıyor buraya;)

Merhabalar transferimin 10.gunu 471 çıktı hamileyim darısı burdakilere....çok zor bi süreç ama zamanı gelince oluyormuş 7 yıllık evliyim 2.denememde oldu çok şükür Allah tamamına erdirsin inşallah beni hamile olanları. .transfer olup bekleyenler bende belirti olmadı belirtilere takilmayinnn

Back