- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 34
Bendede sabah coktu hafifledi ama tualet.meselesi cok fena sendede.oylemikızlar benimde nihayet bugün opu oldu uayndığımda hafif ağrılar oldu kasıklarım da şuanda da var biraz 10 tane yumoş toplandı.. umarım güzelce döllenirler :)
evet canım ya benim de öyle birde jel var brazdan kullancam bakalımBendede sabah coktu hafifledi ama tualet.meselesi cok fena sendede.oylemi
Bnde JEL yok iğne var bolbol hap var protestan iğne antibiyotik iğne ohss karşi hap antibiyotik hap dooluevet canım ya benim de öyle birde jel var brazdan kullancam bakalım
canım bende iğe var progestereon ve kan sulandırıcı ama onları transferden sonra yapıcakmışım bugün antibiyotk kas gevşetici ve birde jeli kullandım.. inşallah minnoşlar bizi üzmezlerde sıkı sıkı tutunurlar... sende canını sıkma ohss olmazsın inşallah..Bnde JEL yok iğne var bolbol hap var protestan iğne antibiyotik iğne ohss karşi hap antibiyotik hap doolu
canım bende iğe var progestereon ve kan sulandırıcı ama onları transferden sonra yapıcakmışım bugün antibiyotk kas gevşetici ve birde jeli kullandım.. inşallah minnoşlar bizi üzmezlerde sıkı sıkı tutunurlar... sende canını sıkma ohss olmazsın inşallah..[/QUOT çok korkuyorum inan iğneden bile korkan biriyim göbekten su alma falan oluomus ohsste
="Pink Blue, post: 39247340, member: 657435"]2,5 yıllık evliyiz sorun eşimin sperm sayısının düşük, hareketliliğinin az ve şeklinin bozuk olması. Doktora beraber gittik ztn herşeyi anlattı bize. Bi sonraki randevuya tek gittim eşimin istemediğini fln anlattm doktorda yaşınız daha genç (aslında 30 olmama bişi kalmadı) çocuk olayını biraz raftan kaldırın fln dedi. Daha da sinirlerim bozuldu. İnsan böyle bişeye nasıl ben bi süreliğine vazgeçtim der bilemiyorum, en azından ben diyemiycem. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah.
Kizceler ben bugun transfer oldum buz bebeimi aldim icime insallah sıkı sıkı tutunur Rabbim cumlemize guzel haberler vermeyi nasip etsin insallah 13 u test tarihim. ..
saol bitanem hepberaber verelim inşallah güzel haberleriiiiAyy ne güzel heyecanlı bekleyiş basladi artik rabbim hep pozitif haberler almayı nasip etsin sana bana bize hepimize inşallah
Transferden sonra hep.oluyomus yinede doktorunu arakizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?
canim cok cok az belli belirsizdi geçti yok artik 4. denemem hic birinde görmemiştim adetime de var daha ne bileyim ole biseyler dusuo insanTransferden sonra hep.oluyomus yinede doktorunu ara
canım naptın seni aradılar mı benim yumoşların 10 tanesi de döllenmiş yarın tekrar arayacaklar inşallah bebeklerimize kavuşuruz..Bendede sabah coktu hafifledi ama tualet.meselesi cok fena sendede.oylemi
canım naptın seni aradılar mı benim yumoşların 10 tanesi de döllenmiş yarın tekrar arayacaklar inşallah bebeklerimize kavuşuruz..
teşekkürler canım :)oyy maşallah ne güzel
Ayni sekil aradik bugun gayet.iyi.ddiler kactanesi dollendi sormadik ama 5gunluk transfer ediceklermis iyi gidiomus pazartesi yani transfer yarin tekrar ariycazcanım naptın seni aradılar mı benim yumoşların 10 tanesi de döllenmiş yarın tekrar arayacaklar inşallah bebeklerimize kavuşuruz..
CANIM BENİ DE ARADILAR YİNE 9 U SÜPER GİDİYOR BİRİ NORMAL DEDİLER PAZARTESİ TRANSFER OLACAK SANIRIM BENM DE...Ayni sekil aradik bugun gayet.iyi.ddiler kactanesi dollendi sormadik ama 5gunluk transfer ediceklermis iyi gidiomus pazartesi yani transfer yarin tekrar ariycaz
mrb canim.. bende martta ömer faruk bey de tedaviye başlayacağım inşallah ikimizde yavrumuza Kavuşuruz.. sanada histeroskopi den bahsetti mi transfer öncesi Yapacak mis bana biraz mantıklı geldi inşallah bizede hayırlı gelirGunaydin, bende önümüzdeki ay başlayacağım tedaviye. Çamlıca Medicana da ömer faruk vanlioğlu hastasıyım.
Laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum yeni inşallah önümüzde ki ayda tedaviye başlayacağız çok heyecanlıyım gerçekten: )) inşallah Rab'bim hepimize nasip eder....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?