2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Bnde JEL yok iğne var bolbol hap var protestan iğne antibiyotik iğne ohss karşi hap antibiyotik hap doolu
canım bende iğe var progestereon ve kan sulandırıcı ama onları transferden sonra yapıcakmışım bugün antibiyotk kas gevşetici ve birde jeli kullandım.. inşallah minnoşlar bizi üzmezlerde sıkı sıkı tutunurlar... sende canını sıkma ohss olmazsın inşallah..

Haklisin canim ama sende bu kadar sinirlerini bozma sonucta bu süreç rahat olman gereken bir süreç eşini çok baski yapmadan ikna etmeye çalış.birde normal yolla olma ihtimali varsa sizin bitkisel kürler falan dene keciboynuzu falan mesela[/QUOTE]

Doktorların dediğğne göre doğal yollardan olması mümkün değil. Keçiboynuzu kullanıyoruz şu an, normalde 3 ay kullanılıyomuş ama bşz 1 ay kullanıcaz olmazsa tüp bebeğe başliycaz inşallah

Kizceler ben bugun transfer oldum buz bebeimi aldim icime insallah sıkı sıkı tutunur Rabbim cumlemize guzel haberler vermeyi nasip etsin insallah 13 u test tarihim. ..

Ayy ne güzel heyecanlı bekleyiş basladi artik rabbim hep pozitif haberler almayı nasip etsin sana bana bize hepimize inşallah

kizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?

günaydınlarrr herkeze
bu sabah ilk lucrini vurdum bakalım.rabbim sonunu hayırlı etsin.kaç gün vuruyorduk kızlar lucrini unuttum valla aradan 4 yıl geçti.birde 1 kutu yetermi adet olana kadar 15 adet olduğum günden itibaren 5 yapacağım adetimede yaklaşık 1 hafta var

canım naptın seni aradılar mı benim yumoşların 10 tanesi de döllenmiş yarın tekrar arayacaklar inşallah bebeklerimize kavuşuruz..
Ayni sekil aradik bugun gayet.iyi.ddiler kactanesi dollendi sormadik ama 5gunluk transfer ediceklermis iyi gidiomus pazartesi yani transfer yarin tekrar ariycaz

Ayni sekil aradik bugun gayet.iyi.ddiler kactanesi dollendi sormadik ama 5gunluk transfer ediceklermis iyi gidiomus pazartesi yani transfer yarin tekrar ariycaz
CANIM BENİ DE ARADILAR YİNE 9 U SÜPER GİDİYOR BİRİ NORMAL DEDİLER PAZARTESİ TRANSFER OLACAK SANIRIM BENM DE...

m
mrb canim.. bende martta ömer faruk bey de tedaviye başlayacağım inşallah ikimizde yavrumuza Kavuşuruz.. sanada histeroskopi den bahsetti mi transfer öncesi Yapacak mis bana biraz mantıklı geldi inşallah bizede hayırlı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…