- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 40
oo hadi bakalım hayırlısı inşallah herşey güzel olacak canım .. beni daha aramadılar bakalım bekliyorum :)Hocam pazartesi 12 30da transferim hayirlisiyla kuzucuklari alip gelicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo hadi bakalım hayırlısı inşallah herşey güzel olacak canım .. beni daha aramadılar bakalım bekliyorum :)Hocam pazartesi 12 30da transferim hayirlisiyla kuzucuklari alip gelicez
Cok guzel hadi bakalim ya ben progestan igne.oluyorum bugun sanki adet olcam.oyle agri var normalmikicleopatra2222 canım beni de aradılar dün 9 u iyi demişlerdi bugün 10 u da çok ii gidiyor dediler o 1 tanede kardeşkerine yetişmiş
canım bende ona daha başlamadım da jel kullanıyorum jel de bana öyle yapıyor iğneye de transfer günü başlayacağızCok guzel hadi bakalim ya ben progestan igne.oluyorum bugun sanki adet olcam.oyle agri var normalmiki
hazimsizlik var bide bnde sinir.oldum valla yiyom yedigime pisman oluom sonra birden acikiyorumcanım bende ona daha başlamadım da jel kullanıyorum jel de bana öyle yapıyor iğneye de transfer günü başlayacağız
ben geçen haftalar da midemi üşüttüm oyüzden hiç birşey yiyememştm çok kötydüm bu hafta daha iim genelde sebze meyve ağırlıklı besleniyorum...hazimsizlik var bide bnde sinir.oldum valla yiyom yedigime pisman oluom sonra birden acikiyorum
Canim korkma bana ilk denememde transfer öncesi 2 bardak su iç demişlerdi bende 4 bardak icmistim idrarim 3 bardak suyla sıkışmaz diye ama transferi yaparken kendimi zor tutmustum transferim yapılır yapılmaz sürgü istedim hemen yaptım patlayacaktim sakin korkma benim tutmuştu bebeğim ama 8 haftalıkken kalp atışı durdu..sen kafanı buna yorma sakinyani transfer sonrası 20dakika sonra wc içim kalktım.sizce birşey olmuş mudur? tam anlatamamışım kusura bakmayın.
Canım benim de ilkim negatifti. Sonra ofis hostereskopi yapıldi. Transferden once de rahmim neupogen adlı bir ilaćla yıkandı. Sımdilik pozitifi aldım. Değer artısı bekliyorum.Kızlar slm.. bende Mart adetimle basliycam tedaviye..Bu 2.denemem olacak ve farklı bir doktor buldum.. Bu doktorun uygulaması farkliymis yumurta toplamadan 4 gün önce histeroskopi yapıp Rahmi yikayacakmis ve transfer noktasını işaret atacakmis bu ne demek ilk kez duydum bu uygulamaya giren ve başarılı olan var mı.. tek Allah tan diliyoruz valla doktorlar hep umut veriyor da işte..
Canım hiç takma. Benim masada sondayla sıvı verip transgerin hemen ardından bosalttılar ve sadece 15 dk. yattım. Pozitifi gördük sukur.iyi akşamlar.öncelikle inş.hiçbirimizin emekleri Allah ın izniyle boşa gitmez.sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Benim de transferimin 2.günü. Ilk tüp bebek denememiz ve 5.gün transfer yapıldı.Sayfalarca şey okudum bazen umutlandım bazen çok yeni olsa da umudumu kaybettim. Kimisi yatmış hiç kıpırdamadan vb. Ben de dinleniyor um evdeyim. Sizlere birşey sormak istiyorum. Transfer günü bol su içirdiler wc ye sıkışıktım. Sonra 20 dk sonra hastanede wc ye çıktım dayanamadım. Sonra 2 saat uzandım hastaneden çıkmadan önce.. Şimdi kafama takıyorum hiç kalkmasamıydım ki ya tutunmadıysa vb. Çünkü buradan okuduğum kıpırdamadan yattım falan diyenler var.moralim bozuldu.Lütfen bi cvp yazın.şimdiden teşekkürler.herşeyin hayırlısı.
Merak etme canım inş olmaz. Limon , bal ve sıcak suyu karıştır ve iç canım.geçmiş olsunkizlar bugun transferimin 3.gunu,burnum tikandi hapsuruyorum,bogazimda agriodu ,acaba transferime etkisi olur mu?
saol canim deniycem tarifiMerak etme canım inş olmaz. Limon , bal ve sıcak suyu karıştır ve iç canım.geçmiş olsun
Yok ya okaadarda deil stres yapma bence banada transferden sonra.kardesim bakicak 2tane canavar cocugu var sinirden patliycamkizlar bugun transferimin 3.gunu,burnum tikandi hapsuruyorum,bogazimda agriodu ,acaba transferime etkisi olur mu?
stress yapmiorum canimda hapsururken vücudum kasilio resmenYok ya okaadarda deil stres yapma bence banada transferden sonra.kardesim bakicak 2tane canavar cocugu var sinirden patliycam
Ayy canım inşallah güzel yazılar yazmıştır sanada rabbim.. güzel haberlerini yazarsın seviniyoruz okudukça..Canım benim de ilkim negatifti. Sonra ofis hostereskopi yapıldi. Transferden once de rahmim neupogen adlı bir ilaćla yıkandı. Sımdilik pozitifi aldım. Değer artısı bekliyorum.
Transferimi oldum.kizlar dua edin evdeyim suan yatiyorum 3tane transfer ettiler 5tane cok iyi 5.gun embiriom var 2sini dondurduk bakalim
Rabbim muradini versin inşallah canim evlatlarini kucagina da almayi nasib etsin gerci bi kucaga üç tane birden zor ama annelik kolay değilTransferimi oldum.kizlar dua edin evdeyim suan yatiyorum 3tane transfer ettiler 5tane cok iyi 5.gun embiriom var 2sini dondurduk bakalim