- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 34
Igne dozu ve zamaninda vurulmasi onemliymis belki bu yuzden bos cikti senin folikuller cok vicdansiz var.memlekette malesef allahim kimsenin basina vermesin birde bu kanda bakilan e2 ile bu durum belirlenebiliyormus yumurta varmi yokmu vsToplanan her yumurta kaliteli olmuyo en son tedavimde 10 yumurta toplandı 7 si döllendi 4 ü bölünebildi. En önemlisi iğnelerin tam zamanında yapılması ve tam zamanında toplanması Allah kimseyi ticarethane ve duygu sömürücülerinin eline düşürmesin ilk iki denememde sadece daha gençsin denersin dendi....
Rabbim hayirlisini versin hocam benim.doktorda klasik espiriyi yapti sepet sepet yumurta espirisi:)canım bende çok heyecanlıyım... burdaki doktorum baktı kayserideki doktorumu aradı konuştular herşey yolunda dedi.. yumurtaların boş çıkmasından falan bahsetmedi hiç sadece bazıları sağlıksız gibi görünüyor dedi
Canım eğer devlette yaptıracaksan evet 3 yıl Şartı gerekiyor.Bayanlar selam. Dünden beri bu topiği inceliyorum, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Yarın dosya açtırmak için Ege üni. ye gidiyoruz.
Ama bize bahsedilmeyen bir şeyle karşılaştım. Tüp bebek için, 3 yıllık evlilik şartı. Bu şart 30 yaş üstü bayanlar içinde geçerli mi?
evet canım geri kalan bize dua etmek olacak sen hangi çatlatma iğnesini kullancaksın ben pregnyl 5000 lik ten 2 kutu bu nasıl yapılacaktı unuttum bilen var mı acaba iki doz bir enjet-kte de mi olacak tı öyle birşey demişti doktorum.. tam hatırlayamadım..Rabbim hayirlisini versin hocam benim.doktorda klasik espiriyi yapti sepet sepet yumurta espirisi:)
Bana hem pregy verdi hemde.hazir.enjekte olan gobekten vurulan goropeptyl diye bi.igne e2.sonucuna gore.sizi.arayip.hangisini yaptircani.soyleyecegiz dediler aradilar gobekten olani vurun dediler pregy icin bana 2toz bi su yazmis receteye digeri.icin zaten hazir siringa icinde basit kendim.vurucam bakalim elimde kalacak olan pregyde transfer gunumu yoksa opu gunumu unuttum yaninda getir.hemsireye teslim.et.ddi vurulup vurulmayacana karar vrricek ddi bu.kismi acikcasi anlamadimevet canım geri kalan bize dua etmek olacak sen hangi çatlatma iğnesini kullancaksın ben pregnyl 5000 lik ten 2 kutu bu nasıl yapılacaktı unuttum bilen var mı acaba iki doz bir enjet-kte de mi olacak tı öyle birşey demişti doktorum.. tam hatırlayamadım..
evet ben de anlamadım pek ne demek istemş ki ):) ya benim de kafam karıştı şimdi pregnyl nasıl vurdurcaktım ?Bana hem pregy verdi hemde.hazir.enjekte olan gobekten vurulan goropeptyl diye bi.igne e2.sonucuna gore.sizi.arayip.hangisini yaptircani.soyleyecegiz dediler aradilar gobekten olani vurun dediler pregy icin bana 2toz bi su yazmis receteye digeri.icin zaten hazir siringa icinde basit kendim.vurucam bakalim elimde kalacak olan pregyde transfer gunumu yoksa opu gunumu unuttum yaninda getir.hemsireye teslim.et.ddi vurulup vurulmayacana karar vrricek ddi bu.kismi acikcasi anlamadim
Sana recete vermedimi pregy kalcadan vuruluo benim bildigimevet ben de anlamadım pek ne demek istemş ki ):) ya benim de kafam karıştı şimdi pregnyl nasıl vurdurcaktım ?
canım reçeteyi ah bi bulabilsem :) nereye koyduysam bulamadım ama kalçadan yazdığını hatırlyıormda bi su 2 toz mu olacak bilmedmSana recete vermedimi pregy kalcadan vuruluo benim bildigim
Recete olmazsa vurmazlar hastanede falan bulman.lazim benim.son yarim.saatim.kaldicanım reçeteyi ah bi bulabilsem :) nereye koyduysam bulamadım ama kalçadan yazdığını hatırlyıormda bi su 2 toz mu olacak bilmedm
Tabi ki katılırsın canım. Hoşgeldin:) hayırla sonuçlansın tedavin inş. Birinci sayfadaki bilgilere göre sen de bilgilerini yazarsan listeye eklerim seni deMerhaba kizlar araniza katılabilirmiyim... :) yakinda bende tedaviye basliyorum insllh. ankara baskent hastanesi göğsen hocayla hakkimizda hayirlisi...
canım hemşire abla var o vuracakRecete olmazsa vurmazlar hastanede falan bulman.lazim benim.son yarim.saatim.kaldibulamazsan tel ac.doktoruna
Hosbuldumm :) hepimiz icin hayirlisi olsunTabi ki katılırsın canım. Hoşgeldin:) hayırla sonuçlansın tedavin inş. Birinci sayfadaki bilgilere göre sen de bilgilerini yazarsan listeye eklerim seni de
hadi hayırlısı canım..Catlatla ignesi vurdum bakalim canim cok.acidi.yaaa
Canım Bende yaptırdım çok şükür çarşamba 8 de yumoşlar toplancak kısmet olursa..Catlatla ignesi vurdum bakalim canim cok.acidi.yaaa
Canım birazdan eklerim pc başına geçince. Bilgilerini yazar mısın?Kızlar Listede adımı göremedim ekleyebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?