2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Rabbim yqrdimcin olsun cok kolay islem ins hayirli sonucla donersin odeme hep opuda aliniyor bizde oyle verdik normal uygulama yani sikinti yapma
Amin... Sagolasin arkadasim, icimi rahatlattin.

Günaydın kızlar....
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...

İnş her şey yolunda gider de , Sevinçli haberleri bizlere de verirsin canım.i

Slm kizlar kontroldeydim 20 yumi var e2 aldilar 2 adet catlatma ignesi verdiler hangisini vurcami sonuca gore soyluycekler carsamba sabah 7 30da opu var dua edin nolur

Bayanlar selam. Dünden beri bu topiği inceliyorum, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Yarın dosya açtırmak için Ege üni. ye gidiyoruz.
Ama bize bahsedilmeyen bir şeyle karşılaştım. Tüp bebek için, 3 yıllık evlilik şartı. Bu şart 30 yaş üstü bayanlar içinde geçerli mi?

selam canım rabbim hepimizin muradını verir inşallah.daha önce hiç duymamıştım ilk kez sende duydum

kızlar başkent üniversitesi hastanesinde tedaviye başlamış/başlayacak olan yokmu aramızda

Canım selam,
Rapor için farklı kriterler var. 2 kez iğneli aşılama yaptırmak , 3 yıl evlilik şartı gibi. Eşinin yıkanmış spermi 5 milyonun altında ise o zaman 3 yıl aramıyor olabilirler

Selamlar 4. tüp bebek denememi memorial şişlide yaptırdım. Diğer denemelerimde bir sorun bulamadıkları halde toplanan yumurtalarımın boş çıktığı söylendi. Memorial ise yumurtalarımın zona lı olduğu ( kalın zarlı ) tehsiş edilerek lazer ile çizilerek transferim yapıldı. Sonuç bekliyorum. Zona Tehşisi ile hamile kalan varmı?

Slm kizlar kontroldeydim 20 yumi var e2 aldilar 2 adet catlatma ignesi verdiler hangisini vurcami sonuca gore soyluycekler carsamba sabah 7 30da opu var dua edin nolur
canım ben de gittim bugün 12 tane yumurta var bu akşam 10 da çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba sabah 8 de opu var hadi hayırlısı olsun hakkımızda..

canım ben de gittim bugün 12 tane yumurta var bu akşam 10 da çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba sabah 8 de opu var hadi hayırlısı olsun hakkımızda..
Benim 7 30da opu carsamba sabah cok.heycan var sana hangi catlatma ignesini verdiler birde bu opuda yumurtalar bos cikiomus bunun nedeni ne oluyor korkuyorum acikcasi doktor ulturasyonla bakti senin dondurmaya bile kalir dedi cok var dedi

Toplanan her yumurta kaliteli olmuyo en son tedavimde 10 yumurta toplandı 7 si döllendi 4 ü bölünebildi. En önemlisi iğnelerin tam zamanında yapılması ve tam zamanında toplanması Allah kimseyi ticarethane ve duygu sömürücülerinin eline düşürmesin ilk iki denememde sadece daha gençsin denersin dendi....

Benim 7 30da opu carsamba sabah cok.heycan var sana hangi catlatma ignesini verdiler birde bu opuda yumurtalar bos cikiomus bunun nedeni ne oluyor korkuyorum acikcasi doktor ulturasyonla bakti senin dondurmaya bile kalir dedi cok var dedi
canım bende çok heyecanlıyım... burdaki doktorum baktı kayserideki doktorumu aradı konuştular herşey yolunda dedi.. yumurtaların boş çıkmasından falan bahsetmedi hiç sadece bazıları sağlıksız gibi görünüyor dedi bana pregnyl verdi 2 kutu 5000+5000 lik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…