- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 34
Benimde.ilk ins yas kac acaba en genc benmiyim burda merak.ettim 24 benim yasim ve tup bebek bukadar detayli bisi oldugunu bilsem.heralde baslamazdimAmin Cümlemizin gönlüne göre versin evet canım ilk inş son olur bebeğim gelir
Canım Benim yaş 31 hayırlısı olsun sonucu güzel olsun senin yaşında öğrencilirim var:)Benimde.ilk ins yas kac acaba en genc benmiyim burda merak.ettim 24 benim yasim ve tup bebek bukadar detayli bisi oldugunu bilsem.heralde baslamazdim
Ne.mutlu sana ins ikimizde pozitifi goruruz test gunune kadar haberleselim hocam.ogretmnlere saygim sonsuz hurmetlerCanım Benim yaş 31 hayırlısı olsun sonucu güzel olsun senin yaşında öğrencilirim var:)
Canım Tabiki haberleşelim yarın ki kan sonucumu merak ediyorum umarım bi sorun çıkmaz.inşallah pozitifi görücez saygılar bendenNe.mutlu sana ins ikimizde pozitifi goruruz test gunune kadar haberleselim hocam.ogretmnlere saygim sonsuz hurmetler
inan ben bilmiordum bu e2 falan ogrenince stres oldum.uykum kacti sabah 9da randevum bakalim Ya nasipCanım Tabiki haberleşelim yarın ki kan sonucumu merak ediyorum umarım bi sorun çıkmaz.inşallah pozitifi görücez saygılar benden
Yok Canım stres olma bak gör gayet iyi çıkacak sonucuninan ben bilmiordum bu e2 falan ogrenince stres oldum.uykum kacti sabah 9da randevum bakalim Ya nasip
Amin... Sagolasin arkadasim, icimi rahatlattin.Rabbim yqrdimcin olsun cok kolay islem ins hayirli sonucla donersin odeme hep opuda aliniyor bizde oyle verdik normal uygulama yani sikinti yapma
İnş her şey yolunda gider de , Sevinçli haberleri bizlere de verirsin canım.iGünaydın kızlar....
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
Bayanlar selam. Dünden beri bu topiği inceliyorum, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Yarın dosya açtırmak için Ege üni. ye gidiyoruz.
Ama bize bahsedilmeyen bir şeyle karşılaştım. Tüp bebek için, 3 yıllık evlilik şartı. Bu şart 30 yaş üstü bayanlar içinde geçerli mi?
Bayanlar selam. Dünden beri bu topiği inceliyorum, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Yarın dosya açtırmak için Ege üni. ye gidiyoruz.
Ama bize bahsedilmeyen bir şeyle karşılaştım. Tüp bebek için, 3 yıllık evlilik şartı. Bu şart 30 yaş üstü bayanlar içinde geçerli mi?
canım ben de gittim bugün 12 tane yumurta var bu akşam 10 da çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba sabah 8 de opu var hadi hayırlısı olsun hakkımızda..Slm kizlar kontroldeydim 20 yumi var e2 aldilar 2 adet catlatma ignesi verdiler hangisini vurcami sonuca gore soyluycekler carsamba sabah 7 30da opu var dua edin nolur
Benim 7 30da opu carsamba sabah cok.heycan var sana hangi catlatma ignesini verdiler birde bu opuda yumurtalar bos cikiomus bunun nedeni ne oluyor korkuyorum acikcasi doktor ulturasyonla bakti senin dondurmaya bile kalir dedi cok var dedicanım ben de gittim bugün 12 tane yumurta var bu akşam 10 da çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba sabah 8 de opu var hadi hayırlısı olsun hakkımızda..
canım bende çok heyecanlıyım... burdaki doktorum baktı kayserideki doktorumu aradı konuştular herşey yolunda dedi.. yumurtaların boş çıkmasından falan bahsetmedi hiç sadece bazıları sağlıksız gibi görünüyor dedi bana pregnyl verdi 2 kutu 5000+5000 likBenim 7 30da opu carsamba sabah cok.heycan var sana hangi catlatma ignesini verdiler birde bu opuda yumurtalar bos cikiomus bunun nedeni ne oluyor korkuyorum acikcasi doktor ulturasyonla bakti senin dondurmaya bile kalir dedi cok var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?