canım kanda hormonlara bakıyorlar e2 progesteron ve kan sayımı yapılcak bana.. ona göre çatlatma iğnesinin zamanı belirlenecek.Banada pazartesi tekrar yapcaklarda ne icin oldugunu anlamadim neye bakiolar kanda
Canım e2 Değeri eğer yumilerin olduğu kadar yükselmemişse, maalesef tedavi iptal oluyor. Zaten o Yüzden sık sık e2 değerine bakılıyor.Alla alla e2 ve progesteronda ne bilim bisi cikarsa noluyorki sakin Iptal oluyor demeyin suraya duser bayilirim okadar igneyi yiyip yine iptal.olursa gitmem sahsen heryerim.mosmor oldu
Canım Bişiy olmaz canını sıkma.bende demin son cetrotide iğnemi göbeğime yaparken kan geldi ilk defa canım yandı biraz morardı. Birazdan da son gonal f i yapcamAlla alla e2 ve progesteronda ne bilim bisi cikarsa noluyorki sakin Iptal oluyor demeyin suraya duser bayilirim okadar igneyi yiyip yine iptal.olursa gitmem sahsen heryerim.mosmor oldu
Rabbim yqrdimcin olsun cok kolay islem ins hayirli sonucla donersin odeme hep opuda aliniyor bizde oyle verdik normal uygulama yani sikinti yapmaBenim yarin OPu m var. tavsiyeleriniz olur mu? Bir de doktor nakit parasini istedi yarin, calisanlarina dagitcekmis. Bana ters geldi. Hersey bittikten sonra odeme yapilmaz mi? Transfer vs...
Bendende geldi birkere neden gece yapiosun.ignelerini ben hep gunduz vurdum gonal f cetrodite menogon kalcadan onu hastanede.vurdurdum hergun inan bos yer kalmadi hic.bi yerimde bu transferden sonrada igne.veriolarmis biktim yani nasi dayancam bilmiomCanım Bişiy olmaz canını sıkma.bende demin son cetrotide iğnemi göbeğime yaparken kan geldi ilk defa canım yandı biraz morardı. Birazdan da son gonal f i yapcam
Nasil yani opuda aliyolar parayi diyelimki opuya girdik tum folikullerin ici bos.cikti.ozaman nolucak verdigin para bosami gidio yaniRabbim yqrdimcin olsun cok kolay islem ins hayirli sonucla donersin odeme hep opuda aliniyor bizde oyle verdik normal uygulama yani sikinti yapma
Canım Gonal f i geç kullanmaya başlamıştım hep öyle gitti cedrodite hemşire akşam 10 da yap demişti oyüzden.ben göbekten yaptım hep. Evet transferden sonraki biraz acıtıyormuş minnoşlarımız gelsinde iğne önemli değil canım dayanırız bi şekil de yeter ki sonu güzel olsunBendende geldi birkere neden gece yapiosun.ignelerini ben hep gunduz vurdum gonal f cetrodite menogon kalcadan onu hastanede.vurdurdum hergun inan bos yer kalmadi hic.bi yerimde bu transferden sonrada igne.veriolarmis biktim yani nasi dayancam bilmiom
Ins sen ne dusunuyorsun bu tup bebek ucretinin nezaman alinacagi hakkinda bilgin varmiCanım Gonal f i geç kullanmaya başlamıştım hep öyle gitti cedrodite hemşire akşam 10 da yap demişti oyüzden.ben göbekten yaptım hep. Evet transferden sonraki biraz acıtıyormuş minnoşlarımız gelsinde iğne önemli değil canım dayanırız bi şekil de yeter ki sonu güzel olsun
Canım Bizede opu de alınıyor dediler yani keşke transferden sonra olsa daha iyi olur sen hangi şehirde yaptırıyorsun?Ins sen ne dusunuyorsun bu tup bebek ucretinin nezaman alinacagi hakkinda bilgin varmi
Opudan sonra alindi bende deIns sen ne dusunuyorsun bu tup bebek ucretinin nezaman alinacagi hakkinda bilgin varmi
opudan sonra alinmasi lazim mantiken cunku hic yumurta elde.edilemeyenler falan oluo yazik gunah ben istanbulda fertijin tup bebek merkezine gidiorum seval tasdemir doktorumCanım Bizede opu de alınıyor dediler yani keşke transferden sonra olsa daha iyi olur sen hangi şehirde yaptırıyorsun?
Evet Canım haklısın yani.bende tokattayım kayseriye gidiyoruz acıbadem dr turgut aydına.opudan sonra alinmasi lazim mantiken cunku hic yumurta elde.edilemeyenler falan oluo yazik gunah ben istanbulda fertijin tup bebek merkezine gidiorum seval tasdemir doktorum
Ayni gun opu ve transfer olucaz bi aksilik cikmazsa su e2de falan bakalim ins ikimizde pozitifi goruruzEvet Canım haklısın yani.bende tokattayım kayseriye gidiyoruz acıbadem dr turgut aydına.
Senin hastaligin nedir bende pko varEvet Canım haklısın yani.bende tokattayım kayseriye gidiyoruz acıbadem dr turgut aydına.
canım Inşallah çıkmazAyni gun opu ve transfer olucaz bi aksilik cikmazsa su e2de falan bakalim ins ikimizde pozitifi goruruz
Bizim Ki sebepsiz infertiliteSenin hastaligin nedir bende pko var
Yarabbim gonlune gore versin.insallah ilk denememiBizim Ki sebepsiz infertilite
Amin Cümlemizin gönlüne göre versin evet canım ilk inş son olur bebeğim gelirYarabbim gonlune gore versin.insallah ilk denememi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?