2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Alla alla e2 ve progesteronda ne bilim bisi cikarsa noluyorki sakin Iptal oluyor demeyin suraya duser bayilirim okadar igneyi yiyip yine iptal.olursa gitmem sahsen heryerim.mosmor oldu

Alla alla e2 ve progesteronda ne bilim bisi cikarsa noluyorki sakin Iptal oluyor demeyin suraya duser bayilirim okadar igneyi yiyip yine iptal.olursa gitmem sahsen heryerim.mosmor oldu
Canım e2 Değeri eğer yumilerin olduğu kadar yükselmemişse, maalesef tedavi iptal oluyor. Zaten o Yüzden sık sık e2 değerine bakılıyor.

Canım Bişiy olmaz canını sıkma.bende demin son cetrotide iğnemi göbeğime yaparken kan geldi ilk defa canım yandı biraz morardı. Birazdan da son gonal f i yapcam

Benim yarin OPu m var. tavsiyeleriniz olur mu? Bir de doktor nakit parasini istedi yarin, calisanlarina dagitcekmis. Bana ters geldi. Hersey bittikten sonra odeme yapilmaz mi? Transfer vs...

Benim yarin OPu m var. tavsiyeleriniz olur mu? Bir de doktor nakit parasini istedi yarin, calisanlarina dagitcekmis. Bana ters geldi. Hersey bittikten sonra odeme yapilmaz mi? Transfer vs...
Rabbim yqrdimcin olsun cok kolay islem ins hayirli sonucla donersin odeme hep opuda aliniyor bizde oyle verdik normal uygulama yani sikinti yapma

Canım Bişiy olmaz canını sıkma.bende demin son cetrotide iğnemi göbeğime yaparken kan geldi ilk defa canım yandı biraz morardı. Birazdan da son gonal f i yapcam
Bendende geldi birkere neden gece yapiosun.ignelerini ben hep gunduz vurdum gonal f cetrodite menogon kalcadan onu hastanede.vurdurdum hergun inan bos yer kalmadi hic.bi yerimde bu transferden sonrada igne.veriolarmis biktim yani nasi dayancam bilmiom

Rabbim yqrdimcin olsun cok kolay islem ins hayirli sonucla donersin odeme hep opuda aliniyor bizde oyle verdik normal uygulama yani sikinti yapma
Nasil yani opuda aliyolar parayi diyelimki opuya girdik tum folikullerin ici bos.cikti.ozaman nolucak verdigin para bosami gidio yani

Canım Gonal f i geç kullanmaya başlamıştım hep öyle gitti cedrodite hemşire akşam 10 da yap demişti oyüzden.ben göbekten yaptım hep. Evet transferden sonraki biraz acıtıyormuş minnoşlarımız gelsinde iğne önemli değil canım dayanırız bi şekil de yeter ki sonu güzel olsun

Ins sen ne dusunuyorsun bu tup bebek ucretinin nezaman alinacagi hakkinda bilgin varmi

Canım Bizede opu de alınıyor dediler yani keşke transferden sonra olsa daha iyi olur sen hangi şehirde yaptırıyorsun?
opudan sonra alinmasi lazim mantiken cunku hic yumurta elde.edilemeyenler falan oluo yazik gunah ben istanbulda fertijin tup bebek merkezine gidiorum seval tasdemir doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…