Benim memleketim GaziAntepinşallah canım isteyen herkese nasip eder hayırlısı ile ben ankaradayım bu arada
NARKOZUN ETKİSİNİN GEÇMESİNİ 1 SAAT FALAN BEKLEDİM HASTANEDE EVE GELİNCE DE UYUDUM BAYA Bİ. YANİ ANESTEZİ AL BENCE NOLUR NE OLMAZ EN İYİSİ UYUMAKcanım ameliyat ne kadar sürdü birde anestezi almadan yaptırsam dayanabilirmiyim acaba bu şekilde daha kısa sürer diye tahmin ediyorum en azından narkozun etkisinin geçmesini bekleyeceksin
NARKOZUN ETKİSİNİN GEÇMESİNİ 1 SAAT FALAN BEKLEDİM HASTANEDE EVE GELİNCE DE UYUDUM BAYA Bİ. YANİ ANESTEZİ AL BENCE NOLUR NE OLMAZ EN İYİSİ UYUMAK
canım oldu bitti çok şükür dr önce narkoz vermeden rahime giriyormuş içerde anormal bir durum görürse narkoz veriyormuş gerek kalmadı çok şükür rahim tertemiz çıktı 5-10 dk ancak sürdü
süper canım geçmiş olsun. benim problem olduğu için mecburen girmesi işlem yapması gerekiyordu. ne güzel temizmiş seninkisi darısı gebeliğe inşallah
Kızlar Tünaydınnn, çok endişeliyim yardım edim bana( Adetim gecikti son adetimden bu yana 38.günümdeyim. Kendimle savaştım şimdiye kadar 2 gün önce doktora gittim vajinal ultrasonla baktı ama bişey demedi betahcg yapalım dedi. Yaptırmadım çünkü negatif çıkıcak ve hayal kırıklığına uğrıycam diye çok korkuyorum. İdrar testi yaptım evde negatif çıktı. Ağrılarım var hergün bugun olcam kesin diye uyanıyorum bir türlü olmuyorum. Kasıklarım şiş sanki birde sol kasığımda ara ara ağrım oluyo. Doktor normal yola olması imkansız dememişti ama çook küük bi ihtimal dedi bu yüzden inanmak istemiyorum ama içimden kelebekler uçuşuyo ahhh keşke diye. Kafayı yicem sanırım
İyiyim şukur canım yarı yıl tatilinde olduğumuzdan memlekete geldik de pek nete giremedim:'(mrb canim ne olsun topik sessiz kimsecikler uğramaz oldu ara ara kontrol ediorum ama hep ayni sayfada sayiyoruz sen nasilsin ?
oh oh hamisligin tadini caikar hazir tatilde varken kuzummmmİyiyim şukur canım yarı yıl tatilinde olduğumuzdan memlekete geldik de pek nete giremedim:'(
canım bana pazartesi yapılacak kan testiBenimle ayni gun toplancak.seninkide sana.kan.testi yaptilar mi bugun keser84
Banada pazartesi tekrar yapcaklarda ne icin oldugunu anlamadim neye bakiolar kandacanım bana pazartesi yapılacak kan testi
Maşallah cnm çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah , ben de subatin ikinci haftasini bekliyorum tedavi icinKızlar kontrolden geldim çok şükür hiç bir problemimiz yokmuş8+3 günlük olmuşuz:) 1.83 cm olmuş boyu elleri falan çok belliydi , doktor kelebek gibi baksana yanlara dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?