2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Tedavideki arkadaşlar nasıl gidiyor? Haberlerinizi bekliyoruz
Ne zamandir giremedim canim ben şubat ayındaki reglimi bekliyorum inşallah senin de pıtpıtlarin hayırlı olsun Rabbim tekmelerini de hissetmeyi saglikla kucağına da almayı nasib eylesin

Kızlar Merhaba perşembe günü opu var heyecanlıyım. Birazda endişeli... e2 7000 lerde muhtemelen ohhs olacam transferde öbür aylara kalacak . Hayirlisi bakalim

Ne zamandir giremedim canim ben şubat ayındaki reglimi bekliyorum inşallah senin de pıtpıtlarin hayırlı olsun Rabbim tekmelerini de hissetmeyi saglikla kucağına da almayı nasib eylesin
Tşkler canım.amin inş..... Senin de az kalmış inş

arkadaşlarr bende tüp bebek yaptımayı düşünüyorum Brüksel Tüp bebek merkezi Yücel karaman da yada Rabia Babalıoğlu Yılmaz diye bi doktor varmış onda araştırmadayım şuan ortalama nekadar tutuyo arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.. bide doktor önerirmisinizzz sizler nereye gidiyosunuz

Kızlar Merhaba perşembe günü opu var heyecanlıyım. Birazda endişeli... e2 7000 lerde muhtemelen ohhs olacam transferde öbür aylara kalacak . Hayirlisi bakalim
Sabırlı ol canım,ohss kadar kötü bisey yok inan ki,bende 26 yumurta sonrasi ohss riski olustugundan 2 adet dönemi bekledim,oturamiyor nefes alamiyordum,şu an çok iyiyim,azcık sabretmek en iyisi,dondurulmus tedavisine basladim hepimize bol şans

herkese gunaydinlar olsun ,tedaviye baslayacak arkadaşlarin isleri güçleri yolunda olsun ,test yaptıracaklardan güzel haberler almak nasip olsun,opusu olanlarin kaliteli bol bol yumoslari olsun,derdi sikintisi olanlarin Rabbim yar ve yardimci olsun insallahhhhhhh

Ãminnnnn :):) insallah :)

Yol arkadaslarm birsey soracagm aralkta negatif sonuc almstm .daha onceleri adetlerim cok duzenliydi simdi 4 gun gecikme oldu.sizde adet duzensizkigi yasadınızmı.cok sinir bozucu her an olacak gibiyim ama olamıyorum.

Yol arkadaslarm birsey soracagm aralkta negatif sonuc almstm .daha onceleri adetlerim cok duzenliydi simdi 4 gun gecikme oldu.sizde adet duzensizkigi yasadınızmı.cok sinir bozucu her an olacak gibiyim ama olamıyorum.
Evet canım ister istemez adet düzensizliği yaşanır. Onca ilaçtan sonra

bende dun ıtıbarıyle adetımın ıkıncı gunu gıttım ve ymurtlarım zayıfmıs.amakan degerlerım ıyımıs.ya okar arı sutlerı ıncırler polenler yuh ya daha kotu olmusum gecen sefer bundan ıyıdı.kalcadan ığne verdı.marıonal.hayırlısı bakalım.yumurtları zayıf olanlara verılıyomus.

Opu bitti 30 yumurta toplanmis. transfer ertelendi. Yanlız anlamadigim nokta transferi yapacakların da 2000 tl daha istiyorlar. Ne saçma ya şimdi yapacakları transferi 2 ay sonra yapacak ne fark var anlamadim

Opu bitti 30 yumurta toplanmis. transfer ertelendi. Yanlız anlamadigim nokta transferi yapacakların da 2000 tl daha istiyorlar. Ne saçma ya şimdi yapacakları transferi 2 ay sonra yapacak ne fark var anlamadim
Canım neden ayrıca Ücret istiyorlar ki? Sen zaten tedavinde transfer olmuyorsun, yani Hakk'ını sonra kullanmış gibi olman gerekir. Çok Saçma bence

ya madı manevı yıpranıyoz zaten bıde bunlarla uğrasmak zordur

Valla ne diyeyim bilemedim bana da çok saçma geldi. Yok diyip tedaviyi bu aşamada bırakmayacağımi biliyorlar. Ondan böyle yapıyorlar. Benden ziyade eşim çok sinirlendi ben kendi ağrılarim la uğraşıyorum şu an. Yaptıkları haksızlık sanki ben kendim ertelendim transferi

Konuştuğunuz tüp bebek fiyatının dışında mı istediler canım ben ilk başlarken biraz verdim geri kalanınıda opuda verdim hatta embriyolarım cgh gitti ücret bilgisi atmışlar bize mesajla bizde şehir dışındaydık döndükten sonra ödene yapmıştık

Merhaba canim ,cok saçma sizden tekrar para almalari ,siz detayli sekilde tekrar konusun diye tavsiye ederim cunku zaten cok masraf oluyor , neden iki ay sonraya erteliyorlar hemen transfer lazim degilmi

Capkek ohhs olma ihtimalim çok yüksek e2 8000 lerde 30 yumurta toplandı. Öyle olunca transfer senin sağlığını bozar dedi doktorum. Zaten paranın tamamını ödemiştik şimdi 2 ay sonra 2000 tl daha istiyor. Bizde dedik ki verdiğimiz paranın içinde transfer parası da var. Ha şimdi olmuş ha iki ay sonra ne farkeder. Dondurma için istenilen parayi anlarım ama transfer benim isteğimle ertelenmedi ki.

merhaba kızlar bugun gene kontrolum vardı yumurtalar ıyı buyuyorlar ıgnelere devam haftasonu tekrar kontrolum var bde ogun kan tahlılı vercekmısım onumuzdekı hafta buyuk ıhtımal toplama olur dedı dk tıransverde kan degerıme gore bellı olcakmıs ne testıkı acaba bu bıde endometrın kalınlıgım 14 mlmıs nasıl sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…