Ne zamandir giremedim canim ben şubat ayındaki reglimi bekliyorum inşallah senin de pıtpıtlarin hayırlı olsun Rabbim tekmelerini de hissetmeyi saglikla kucağına da almayı nasib eylesinTedavideki arkadaşlar nasıl gidiyor? Haberlerinizi bekliyoruz
Tşkler canım.amin inş..... Senin de az kalmış inşNe zamandir giremedim canim ben şubat ayındaki reglimi bekliyorum inşallah senin de pıtpıtlarin hayırlı olsun Rabbim tekmelerini de hissetmeyi saglikla kucağına da almayı nasib eylesin
Eveeet heyecan , umut , stres hepsi var ama bu sefer ben de müjdemi alicam inşallah ve buradaki tüm arkadaslarim insallah beraber gün sayıcazTşkler canım.amin inş..... Senin de az kalmış inş
Sabırlı ol canım,ohss kadar kötü bisey yok inan ki,bende 26 yumurta sonrasi ohss riski olustugundan 2 adet dönemi bekledim,oturamiyor nefes alamiyordum,şu an çok iyiyim,azcık sabretmek en iyisi,dondurulmus tedavisine basladim hepimize bol şansKızlar Merhaba perşembe günü opu var heyecanlıyım. Birazda endişeli... e2 7000 lerde muhtemelen ohhs olacam transferde öbür aylara kalacak . Hayirlisi bakalim
herkese gunaydinlar olsun ,tedaviye baslayacak arkadaşlarin isleri güçleri yolunda olsun ,test yaptıracaklardan güzel haberler almak nasip olsun,opusu olanlarin kaliteli bol bol yumoslari olsun,derdi sikintisi olanlarin Rabbim yar ve yardimci olsun insallahhhhhhh
Evet canım ister istemez adet düzensizliği yaşanır. Onca ilaçtan sonraYol arkadaslarm birsey soracagm aralkta negatif sonuc almstm .daha onceleri adetlerim cok duzenliydi simdi 4 gun gecikme oldu.sizde adet duzensizkigi yasadınızmı.cok sinir bozucu her an olacak gibiyim ama olamıyorum.
Sabırlı ol canım,ohss kadar kötü bisey yok inan ki,bende 26 yumurta sonrasi ohss riski olustugundan 2 adet dönemi bekledim,oturamiyor nefes alamiyordum,şu an çok iyiyim,azcık sabretmek en iyisi,dondurulmus tedavisine basladim hepimize bol şans[/QUOTE OPU bitti çok ağrım oldu şimdi eve gidiyorum. Transfer sonraki aya kaldı. Yanlız canımı sıkan transfer için tekrar para istediler. Sizlerde de öyle oldu mu
Canım neden ayrıca Ücret istiyorlar ki? Sen zaten tedavinde transfer olmuyorsun, yani Hakk'ını sonra kullanmış gibi olman gerekir. Çok Saçma benceOpu bitti 30 yumurta toplanmis. transfer ertelendi. Yanlız anlamadigim nokta transferi yapacakların da 2000 tl daha istiyorlar. Ne saçma ya şimdi yapacakları transferi 2 ay sonra yapacak ne fark var anlamadim
ya madı manevı yıpranıyoz zaten bıde bunlarla uğrasmak zordurOpu bitti 30 yumurta toplanmis. transfer ertelendi. Yanlız anlamadigim nokta transferi yapacakların da 2000 tl daha istiyorlar. Ne saçma ya şimdi yapacakları transferi 2 ay sonra yapacak ne fark var anlamadim
Konuştuğunuz tüp bebek fiyatının dışında mı istediler canımValla ne diyeyim bilemedim bana da çok saçma geldi. Yok diyip tedaviyi bu aşamada bırakmayacağımi biliyorlar. Ondan böyle yapıyorlar. Benden ziyade eşim çok sinirlendi ben kendi ağrılarim la uğraşıyorum şu an. Yaptıkları haksızlık sanki ben kendim ertelendim transferi
Opu bitti 30 yumurta toplanmis. transfer ertelendi. Yanlız anlamadigim nokta transferi yapacakların da 2000 tl daha istiyorlar. Ne saçma ya şimdi yapacakları transferi 2 ay sonra yapacak ne fark var anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?