• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Merhaba ben gerginim :(
Bugun tup bebek icin dr a gittik,islemler baslatildi ilaclari aldik,bugun vurunmaya balicam,ancak tranfer geleck ay olacak dediler,sizde de boyle mi oluyor surec uzuldum sasirdim,bu ay olup bitecek sandim.:(

Merhaba ben gerginim :KK43:
Bugun tup bebek icin dr a gittik,islemler baslatildi ilaclari aldik,bugun vurunmaya balicam,ancak tranfer geleck ay olacak dediler,sizde de boyle mi oluyor surec uzuldum sasirdim,bu ay olup bitecek sandim.:KK43:
Canım doktorun dondurulmuş mu transfer etmeyi tercih ediyor? Yoksa herhangi bir sebepten mi öyle yapmak istedi? Hiç gerilme, rahat ol canım ...,

Dondurulmuş tercih ediyormuş,%15sans artar dedi.
O zaman bence doktoruna güven canım.. Eminim herşeyi bilerek Yapıyordur. .... Ama sen öğrenciyim demiştin, değil mi? Yani evinden uzakta mısın?

Evet ogrenciyim maalesef :(
Evimde okula bayagi uzak,arabaya binmem lazim.kaynanamda kalacam bu surecte,ancak bilmicekler:KK43:

Transferden sonra 4 haftalik devamsizlik hakkimi kullancam,sonra yine baslar bnm icin okul :(

Evet ogrenciyim maalesef :KK43:
Evimde okula bayagi uzak,arabaya binmem lazim.kaynanamda kalacam bu surecte,ancak bilmicekler:KK43:
Canım biz de ailelere söylememiştik ki, sık sık soru sorup yırtmasınlar diye;) mümkün mertebe devamsızlık Hakk'ını kullan canım. Bölümün ne? Bu arada yaşın kaç tatlım?

25
Okuloncesi öğretmenliği canim
Sen ne durumdasin var mi bebis yada tedavi?
Hımm. Ben de okul öncesi öğretmeniyim canım ;) canım bu ay tedaviye başlatacaktık ki, mucize bebiş geldi şükür;)

Aas maşallah:)
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin,Allah.
Yeni evliligin herhalde ?

Merhaba ben gerginim :KK43:
Bugun tup bebek icin dr a gittik,islemler baslatildi ilaclari aldik,bugun vurunmaya balicam,ancak tranfer geleck ay olacak dediler,sizde de boyle mi oluyor surec uzuldum sasirdim,bu ay olup bitecek sandim.:KK43:
Mrb,benimde randevum vardı.adetimin 20.günü başlayacagım yani 2.ayın 13 gibi uzun sürüyor sabredicez herşey yolunda gitsinde,sıkma canını çabuk geçer

Slm kizlar ayin 6sinda catlatma ignemi.oldum 7sinde iliski sizce nekadar sürede kanda cikar gebelik varsa birde bu tup bebek tedavisine basladigimda estorfem hap verdiler 11 gundur iciyorum tablet bitene kadarmi icilio bu

Arkadaşlar daha önce buraya yazanlardanım. 2 defa tüp bebek yaptırdık. 2 . Sinde sonuca ulaştık fakat 10 haftalıkken kalp atışı alınamadığı için 30 haziranda benden alındı yavrum şimdi 3. Yü düşünüyoruz. Eşim hemen yaptırmak istiyor fakat ben üzerinden 6 ay geçmesini istiyorum. Bakalım büyük ihtimal 2015 de yeniden hazırlıklara start vereceğiz inş... Probleme gelince ben de pco var. Kısaca hikayem bu şekilde. Sizlerle beraber bebişlere kavuşmak istiyorum

NİCK..............YAŞ.................MERKEZ......................SORUN............ DENEME SAYISI...... veee SONUÇ
0hatu0.............27............Konya Novafertil.............pco+pıhtılaşma.....................2....................:nazar::nazar:
Sakura07.........36............İstanbul medipol üni......tüp tıkanıklığı ve fsh..............1................ Ocak-şubat
8sevgi8............26...........Ankara güven has.............azosperm...............................2..................Haziran-Temmuz
Lilik..................33..............İstanbul IVF...................morfoloji..............................4...................şubat
Ecem18 ............35...........başkent üni...........fsh yüksek,kötü over,azosperm.......1 ...............boş yumurta;(
Sbry...................25 .........Bahçeci Fulya............sebepsiz infertilite.......................2................Mart
Yase07.............. 38..........Menorial............yumurta rezervi az,morfili.................4......................??
Galadriel80.......34......Dicle Memorial.............sperm ileri hız 0..........................1.......................??
Okyanus34........30.................??..........................tüpler alındı...............................3......................??
Espoirs..............35..................??...............fsh yüksek,yumurta rezervi az.............2.....................??
Halide25...........30.........Şişli Memorial.....................morfoloji...............................1.....................??
FTM..................35.......Emsey Hospital..............rahimde yapışılık........................1....................Ocak sonu
İlkgözağrım06....25........Özel Ankara TBM.........Sebepsiz infertilite....................3.......................Ocak
Esila79...............35..........Gürgan Clinic....................azosperm.............................2.......................??
Bibebemolsa......23...........Kadıköy Şifa Has..................pco..........................,........1...................TEDAVIDE :nazar:
Cleopatra2222.....24............Ferjitin TBM......................pco...................................1........................Ocak
Lovely35..............27.....Özel İzmir Tınaztepe Has........erkek infertilite.................1....................TEDAVİDE:nazar:
Tosun788............31...........Uludağ Üniversite'si......düşük yumurta rezervi..........1........................??
Eftelyahsn...........30.......Dr.Süleyman Tosun.............azosperm ve pco.................1.......................Ocak sonu
Kanaryamm........30........İstanbul Tıp Çapa..................varikosel...........................1......................Ocak??
Parmesan86........28............Konya Novafertil............ileri hızlı sperm...................2.......................Şubat
Maybe00.............36.........Malatya Doğufertil..........morfoloji,Hız,Sayı.................2........................??
Cemrem29...........32............Liv Hastanesi....................Azosperm.........................1........................Ocak
Akimel.................27............Kayseri Memorial................morfoloji........................1.....................TEDAVİDE:nazar:
Fsh13...................26........................???........................rezerv azlığı........................4........................Mart
Esma_kavak1907......27......Acıbadem Maslak..........sebepsiz infertilite................5.........................??
EsEs50...............28......................Yurtdışı....................erkek infertilite..................4......................TEDAVİDE:nazar:
Zekiye111.............26............Ist Zeynep Kamil Has..............pco...............................2........................Şubat
Mhtpfth...............??..............İzmir Eurofertil............4.derece varikosel................2.........................Ocak
Minissss..............27...................Ankalife...................pco ve sperm azlığı...............2.........................Ocak
Mbayors..............28.................19 Mayıs Üni..................tüpler tıkalı.....................2.......................Şubat-Mart
Sureyya06...........37................Başkent Üni Has............. Azosperm.......................4.........................Şubat
Sykopusuz...........24.................İstanbul TBM............pco ve hareket azlığı............ 1.................TEDAVİDE:nazar:
Elvin_06.............38...............Şişli Memorial.........................???.............................2.........................Mayıs
BirGaripYolcu.....25................Kadıköy Şifa......................Varikosel........................1..........................Nisan
Songül0134.........25..............Amerikan Hastanesi.....erkek infertilite+pco.............2..........................Nisan
Suwra35..............23.................Antalya TBM.........................pkos...........................1..........................Haziran
Capkek................28......................???..............................Sperm azlığı.....................2..........................Nisan

Merhaba ohatuo benim bilgilerim değişti güncelleyebilir misin. Tedaviye dün başladım ve merkezim acıbadem maslak oldu. İnşallah güzel haberler verebilirim size.

Slm kizlar ayin 6sinda catlatma ignemi.oldum 7sinde iliski sizce nekadar sürede kanda cikar gebelik varsa birde bu tup bebek tedavisine basladigimda estorfem hap verdiler 11 gundur iciyorum tablet bitene kadarmi icilio bu
canim 6 sinda çatlatma vurduysan 36 saat sonra yumurta catlioo 10 a kdr da döllenme olsa spermler 3 gun yasayabilio ya misal,10 ocaktan itibaren sayabilirsin bence :KK46::KK76::KK76::KK76:

Merhaba kizlar,daha once yazmistim,tup bebege başladık dun ignemi vurulmaya basladim diye,dun hormon testi yaptirdik ve tsh yuksek cikti,9.6
Normal aralık 1in altinda ve 3sanirim.
Neyse doktora gidip gosterdim etkilemez onemli degil dedi.ancak netten arastirdim bebek olsa bile tutmaz deniliyor,baska bi dr a. gittim,orda tedavi olacakmis gibi :)) konustum ve testi ona gosterdim once bunu dusurmeliyiz bi endokrin uzmanina gitmelisin dedi,ne yapicam bilmiyorum kafam cok karışık cok uzuldum,dr uma guvenim kalmadi :(

MRB KIZLAR BU AY BENDE 2. DENEME BAŞLAYACAĞIM ULUN BEYİN HASTASI VARMI ARANIZDA?

Back