2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Canım tsh on Bayağı yüksekmiş. Bende de Tiroid var yaklaşık 4 Yıldır falan ilaç kullanıyorum. 3 aylık kontrollere gittiğimde doktor hep gebelik düşünüyorsan 2 nin Altın'da tutmamız Lazım tsh ı der. Bence de düşürseniz çok iyi olur.

Canim seni uzmek istemem ama tsh degerin yuksek cikmis ama hapla dusuruluyor.bence 2~3 ay hapi kullan.sonra tedavine basla nacizane fikrim...cunku bende de var hipotroidi var.bende ilac kullaniyorum.hapimin ismide eutrox.

Tedaviyi bıraksam mi acaba
Transfer gelecek ay olacak ya acaba gelecek aya kadar dusmez mi? 8 yil bekledik 1 ay bekleyemiyorum

Ilk evlendigim yil gittim hastaneye boynumun agrisindan,nodul cikti ve o ilaci verdi,kullandim iki hafta biraktim,simdi bikac yerde okudum o da engelmis hamilelige.
Offf off.
Ertelicez galiba

Ca
Ilk evlendigim yil gittim hastaneye boynumun agrisindan,nodul cikti ve o ilaci verdi,kullandim iki hafta biraktim,simdi bikac yerde okudum o da engelmis hamilelige.
Offf off.
Ertelicez galiba
canim eger duzenli bir sekilde kullanirsan 1 ayda bile dusenler var.ins.duser ki tefavin aksamaz.ama endokrine bir gorunsen fayda var.

Offf off.
Ertelicez galiba
Evet canım maalesef sanki her şey gebeliğe bir engel gibi ama ne yapalım. Bbişler için her şeyi kullanıyoruz. Ben artık 4 Yıldır Tiroid ilacını içe içe Alışkanlık oldu. Sabah aç karnına hemen kullanıyorum. Sen hiç Telaşa düşme. Bir kaç ay da düzenli kullandığında ilacı mutlaka düşer değerin canım.

Kızlar bende Ocak ayına transfer oldum...
Aslında üçüncü deneme :) ilk denemede çok şükür yanda gördüğün can parçama kavuştum... İkinci tedavi Aralık da negatif sonuçlandı... Bu üçüncü denemem olacak dondurulmuşlarımla...

Tedaviyi bıraksam mi acaba
Transfer gelecek ay olacak ya acaba gelecek aya kadar dusmez mi? 8 yil bekledik 1 ay bekleyemiyorum
Üzülme her şeyde bir hayır var tedavi sonuçlarından emin ol ondan sonra başla uzun beklemişsin biraz daha dayan.benimkide bu ayın sonu olucaktı beklemedigin saglık problemleri çıkıyor.benimki 2.aya kaldı hadi hoşçakal haber edersin bize

İnşallah kaliteli embriyoların olsun ve sana sıkı sıkı tutunsun... Kaç yumurta, kaç embriyo biraz bilgi verir misin?
14 yumurta, 10'u işleme alınmış. 9'u döllenmiş. Dün embriyoların 2. günüydü ve hücreye bölünme sayıları 4-5-6 şeklindeydi.

Kızlar benimde bugün opu vardı.çok iyi geçti ağrım ve kanama hiç olmadı 19 yumurta toplandı umarım sonuç iyi olur

Kızlar benimde bugün opu vardı.çok iyi geçti ağrım ve kanama hiç olmadı 19 yumurta toplandı umarım sonuç iyi olur

Benimde kanamam olmadı canım hiç ağrımda önce adet sancısı gibi sonra akşama kalmadı bir şey sadece oturup kalkarken hafif hafif oluyor hala. Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…