Canım tsh on Bayağı yüksekmiş. Bende de Tiroid var yaklaşık 4 Yıldır falan ilaç kullanıyorum. 3 aylık kontrollere gittiğimde doktor hep gebelik düşünüyorsan 2 nin Altın'da tutmamız Lazım tsh ı der. Bence de düşürseniz çok iyi olur.Merhaba kizlar,daha once yazmistim,tup bebege başladık dun ignemi vurulmaya basladim diye,dun hormon testi yaptirdik ve tsh yuksek cikti,9.6
Normal aralık 1in altinda ve 3sanirim.
Neyse doktora gidip gosterdim etkilemez onemli degil dedi.ancak netten arastirdim bebek olsa bile tutmaz deniliyor,baska bi dr a. gittim,orda tedavi olacakmis gibi :)) konustum ve testi ona gosterdim once bunu dusurmeliyiz bi endokrin uzmanina gitmelisin dedi,ne yapicam bilmiyorum kafam cok karışık cok uzuldum,dr uma guvenim kalmadi
Canım güncelledimMerhaba ohatuo benim bilgilerim değişti güncelleyebilir misin. Tedaviye dün başladım ve merkezim acıbadem maslak oldu. İnşallah güzel haberler verebilirim size.
Canim seni uzmek istemem ama tsh degerin yuksek cikmis ama hapla dusuruluyor.bence 2~3 ay hapi kullan.sonra tedavine basla nacizane fikrim...cunku bende de var hipotroidi var.bende ilac kullaniyorum.hapimin ismide eutrox.Merhaba kizlar,daha once yazmistim,tup bebege başladık dun ignemi vurulmaya basladim diye,dun hormon testi yaptirdik ve tsh yuksek cikti,9.6
Normal aralık 1in altinda ve 3sanirim.
Neyse doktora gidip gosterdim etkilemez onemli degil dedi.ancak netten arastirdim bebek olsa bile tutmaz deniliyor,baska bi dr a. gittim,orda tedavi olacakmis gibi :)) konustum ve testi ona gosterdim once bunu dusurmeliyiz bi endokrin uzmanina gitmelisin dedi,ne yapicam bilmiyorum kafam cok karışık cok uzuldum,dr uma guvenim kalmadi
canim eger duzenli bir sekilde kullanirsan 1 ayda bile dusenler var.ins.duser ki tefavin aksamaz.ama endokrine bir gorunsen fayda var.Ilk evlendigim yil gittim hastaneye boynumun agrisindan,nodul cikti ve o ilaci verdi,kullandim iki hafta biraktim,simdi bikac yerde okudum o da engelmis hamilelige.
Offf off.
Ertelicez galiba
Evet canım maalesef sanki her şey gebeliğe bir engel gibiIlk evlendigim yil gittim hastaneye boynumun agrisindan,nodul cikti ve o ilaci verdi,kullandim iki hafta biraktim,simdi bikac yerde okudum o da engelmis hamilelige.
Offf off.
Ertelicez galiba
Üzülme her şeyde bir hayır var tedavi sonuçlarından emin ol ondan sonra başla uzun beklemişsin biraz daha dayan.benimkide bu ayın sonu olucaktı beklemedigin saglık problemleri çıkıyor.benimki 2.aya kaldı hadi hoşçakal haber edersin bizeTedaviyi bıraksam mi acaba
Transfer gelecek ay olacak ya acaba gelecek aya kadar dusmez mi? 8 yil bekledik 1 ay bekleyemiyorum
Cts opu oldum perşembe günü transferim var benimde.
14 yumurta, 10'u işleme alınmış. 9'u döllenmiş. Dün embriyoların 2. günüydü ve hücreye bölünme sayıları 4-5-6 şeklindeydi.İnşallah kaliteli embriyoların olsun ve sana sıkı sıkı tutunsun... Kaç yumurta, kaç embriyo biraz bilgi verir misin?
14 yumurta, 10'u işleme alınmış. 9'u döllenmiş. Dün embriyoların 2. günüydü ve hücreye bölünme sayıları 4-5-6 şeklindeydi.
Gayet güzel görünüyor... İnşallah sonu da böyle güzel olur...
Kızlar benimde bugün opu vardı.çok iyi geçti ağrım ve kanama hiç olmadı 19 yumurta toplandı umarım sonuç iyi olur
Kızlar benimde bugün opu vardı.çok iyi geçti ağrım ve kanama hiç olmadı 19 yumurta toplandı umarım sonuç iyi olur
Âmin çok Saol hepimiz için hayırlı olsunGeçmiş olsun... Yumurta sayın gayet güzel inşallah hepsi dönlenir bir sürü kalite embriyon olur...
Canım seni listeye ekledik mi? Hoşgeldin Aramıza... Tedavin hayırla sonuçlansın inş....Âmin çok Saol hepimiz için hayırlı olsun
AminCanım seni listeye ekledik mi? Hoşgeldin Aramıza... Tedavin hayırla sonuçlansın inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?