• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Canım ben iki defa gittim.kan tahlil yaptırdım sonuçlarım iyi çıktı.ikinci kez kocam kontrol oldu.yarında tedavide ne yapacagımızı konuşucaz sanırım ama bildigim kadarı adetle başladıgını biliyorum.ben buay sonu adet oluyorum.senin ön işlemler yapıldımı yada ilk randevunmu?
Hemen olmuyor,kan tahlili sonucunda bir hastalık varmı yokmu diye,hormon deyerine bakılıyor sonrada eşinin degerlerine bakılıp önceden bir tedavi gereklimi yada deyilmi diye,herşeyle yolun ise karar verilip başlanılıyor.benim işlemler tmm

Kan Şekerim yüksek çıktı 2,7 olması gerekırken benım 5,66 çıktı ilaç tedavısıne başladım ! Diyete devam sporu arttırdım ınsallah tup bebek yapana kadar zayıflarım bır an evvel

Çap kek sana yazdım Yanlışlıkla hatu kıscemınkını alıntılamışım

Evet 17 18 gundur diyetteyım kilom çok fazla 95 kiloyum yasım 23 boyum 156 çaba içindeydim çok yoruluyorum :KK43:

Allah yardımcınız olsun inşLlahh
Evet canım bir ara ben de vermeye çalıştım gerçekten kilo vermek zor iş;( Allah yardımcın olsun. Ama azmettiysen verirsin inş.

Merhaba topik Arkadaşlarım nasılsınız? Ne var ne yok?

Back