2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

anladim canim ama moralini bozma hele bir opunu ol inşallah cok yumurtadan ziyade kaliteli yumurtalar gerekli Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cümlemize ....

Eee gayet iyi aslında dondurulmuş var değil mi keşke benim bu kadar olsa ben zaten bir tane transfer istiyorım
son biricik kaldi canim yaaa ins hayirli ve saglikli bi sekilde evlat olarak verir Yarabbim subatta

son biricik kaldi canim yaaa ins hayirli ve saglikli bi sekilde evlat olarak verir Yarabbim subatta
Âmin çok Saol allahım diyorum ne kadar zor dolaba bir sürü şey hazırladım .karne notlarını hallettim ütü tamam ama işte salı da sonra kopacak dananın kuyruğu sizin yaş kaç

ben 28 yasindayim canim ,dilerim her istediğiniz gonlunuzce olsun ,R abbim gonlunuzun dileğine tez vakitte kavustursun

sali gunu bildir canim durumundan haberdar et ins

ben 28 yasindayim canim ,dilerim her istediğiniz gonlunuzce olsun ,R abbim gonlunuzun dileğine tez vakitte kavustursun
Ooooo aramızda ne kadar yaş farkı var kuzum ben hep tanıdıklara diyorum hemen cocuk yapın daha sonra olmuyor diye .inşallah senin de hayırlı olur canım

Ooooo aramızda ne kadar yaş farkı var kuzum ben hep tanıdıklara diyorum hemen cocuk yapın daha sonra olmuyor diye .inşallah senin de hayırlı olur canım
inşallah nasibimizde vardir canim tabiki erken yasta çocuk yapmak önemli , bizler gibi olmayanlar bu durumu anlayamazlar

Valla manyak oldum siteye bakmaktan insanın dengesi bozuluyor unutayım diyorum olmuyor.siz hiç tüp bebek yaptırdınız mı şu an hangi aşamadasınız benim yaş unsurum var Nisan'da 37 oluyorum
Canım GÜNAYDIN... Aramıza Hoşgeldin..... Sizde sorun ne?

Mrb,benimde randevum yarın bakalım nerden başlayacagız,çok heyecanlıyım Allah pişman etmesin.
hadi bakalim canim yârin randevudan sonra arkasi gelir tedavinin , heyecan bu surecin olmazsa olmazi
yârin bilgilendirirsin ins bizleri

hadi bakalim canim yârin randevudan sonra arkasi gelir tedavinin , heyecan bu surecin olmazsa olmazi
yârin bilgilendirirsin ins bizleri
Teşekkürler canım inş geçirdigim kadın hastalıgından dolayı sag yumurta ve yolu kapanmış.Dr beni üzmemek için biraz tembel dedi ama sag taraf açık oradan tutunursa bakalım hayırlısı haber ederim

Canım sol yumurta yolu açık yanlış olmasın

Kojol sen gittin mi hic adet oncesi,bi ilac uygulama falan yaptirdin mi,yoksa senin de ilk gidişin mi olacak yarin?
Adet Oncesinde kullanilan bi ilac vs yok mu acaba,gitsek hemen baslatir mi gelecek aya sarkar mı diye korkuyorum.

Kojol sen gittin mi hic adet oncesi,bi ilac uygulama falan yaptirdin mi,yoksa senin de ilk gidişin mi olacak yarin?
Adet Oncesinde kullanilan bi ilac vs yok mu acaba,gitsek hemen baslatir mi gelecek aya sarkar mı diye korkuyorum.
Canım ben iki defa gittim.kan tahlil yaptırdım sonuçlarım iyi çıktı.ikinci kez kocam kontrol oldu.yarında tedavide ne yapacagımızı konuşucaz sanırım ama bildigim kadarı adetle başladıgını biliyorum.ben buay sonu adet oluyorum.senin ön işlemler yapıldımı yada ilk randevunmu?

cok cok geçmiş olsun ,nasipte varsa olacaktir Allah in izniyle ,güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin Rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…