son biricik kaldi canim yaaa ins hayirli ve saglikli bi sekilde evlat olarak verir Yarabbim subattaEee gayet iyi aslında dondurulmuş var değil mi keşke benim bu kadar olsa ben zaten bir tane transfer istiyorım
Âmin çok Saol allahım diyorum ne kadar zor dolaba bir sürü şey hazırladım .karne notlarını hallettim ütü tamam ama işte salı da sonra kopacak dananın kuyruğu sizin yaş kaçson biricik kaldi canim yaaa ins hayirli ve saglikli bi sekilde evlat olarak verir Yarabbim subatta
Ooooo aramızda ne kadar yaş farkı var kuzum ben hep tanıdıklara diyorum hemen cocuk yapın daha sonra olmuyor diye .inşallah senin de hayırlı olur canımben 28 yasindayim canim ,dilerim her istediğiniz gonlunuzce olsun ,R abbim gonlunuzun dileğine tez vakitte kavustursun
İnşallah yazacağımsali gunu bildir canim durumundan haberdar et ins
inşallah nasibimizde vardir canim tabiki erken yasta çocuk yapmak önemli , bizler gibi olmayanlar bu durumu anlayamazlarOoooo aramızda ne kadar yaş farkı var kuzum ben hep tanıdıklara diyorum hemen cocuk yapın daha sonra olmuyor diye .inşallah senin de hayırlı olur canım
Canım GÜNAYDIN... Aramıza Hoşgeldin..... Sizde sorun ne?Valla manyak oldum siteye bakmaktan insanın dengesi bozuluyor unutayım diyorum olmuyor.siz hiç tüp bebek yaptırdınız mı şu an hangi aşamadasınız benim yaş unsurum var Nisan'da 37 oluyorum
Canım sen bilgilerini yaz, ben seni listeye ekleyim. Hoşgeldin AramızaÖzür dilerimlisteye eklenmek istiyordum yanlişlikla oldu buraya geldi sayfa basil oldu anlamadim
Mrb,benimde randevum yarın bakalım nerden başlayacagız,çok heyecanlıyım Allah pişman etmesin.teşekkür ederim canim rabbim böyle uygun görmüş demekki napalim subatta nasip etsin ins saglikli hayirli imanli evlatlar....
Gözünüz aydın, Hz.Allah yardimciniz olsun,inşaallah bizimde yümümüz güler,miniklerin saglıklı dünyaya gelir inş.Arkadaşlar Şükürler olsun pıtpıtları duyduk
hadi bakalim canim yârin randevudan sonra arkasi gelir tedavinin , heyecan bu surecin olmazsa olmaziMrb,benimde randevum yarın bakalım nerden başlayacagız,çok heyecanlıyım Allah pişman etmesin.
Teşekkürler canım inş geçirdigim kadın hastalıgından dolayı sag yumurta ve yolu kapanmış.Dr beni üzmemek için biraz tembel dedi ama sag taraf açık oradan tutunursa bakalım hayırlısı haber ederimhadi bakalim canim yârin randevudan sonra arkasi gelir tedavinin , heyecan bu surecin olmazsa olmazi
yârin bilgilendirirsin ins bizleri
Canım sol yumurta yolu açık yanlış olmasınTeşekkürler canım inş geçirdigim kadın hastalıgından dolayı sag yumurta ve yolu kapanmış.Dr beni üzmemek için biraz tembel dedi ama sag taraf açık oradan tutunursa bakalım hayırlısı haber ederim
Amin inşaallah Rabbim zorluk deyil kolaylık versin hepimize.senide,benide yarın heyecanlı bir gün bekliyor.Bende yarin baslicam ınşallah:)
Rabbim hakkimizda hayirli sonuclar almayi nasip etsin...
Canım ben iki defa gittim.kan tahlil yaptırdım sonuçlarım iyi çıktı.ikinci kez kocam kontrol oldu.yarında tedavide ne yapacagımızı konuşucaz sanırım ama bildigim kadarı adetle başladıgını biliyorum.ben buay sonu adet oluyorum.senin ön işlemler yapıldımı yada ilk randevunmu?Kojol sen gittin mi hic adet oncesi,bi ilac uygulama falan yaptirdin mi,yoksa senin de ilk gidişin mi olacak yarin?
Adet Oncesinde kullanilan bi ilac vs yok mu acaba,gitsek hemen baslatir mi gelecek aya sarkar mı diye korkuyorum.
cok cok geçmiş olsun ,nasipte varsa olacaktir Allah in izniyle ,güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin Rabbim hepimizeTeşekkürler canım inş geçirdigim kadın hastalıgından dolayı sag yumurta ve yolu kapanmış.Dr beni üzmemek için biraz tembel dedi ama sag taraf açık oradan tutunursa bakalım hayırlısı haber ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?