2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

hadi ya canım, çok üzüldüm adına. kaç tane donmuşun vardı? inş sağlıklı ve bol yumurtaların olur canım benim.

hadi ya canım, çok üzüldüm adına. kaç tane donmuşun vardı? inş sağlıklı ve bol yumurtaların olur canım benim.
evet canim maalesef oyle oldu ama elden bisi gelmio ,Mevla neyler neylerse güzel eyler, demekki daha vakiti saati gelmemiş,subatta dondurulmuşla denicem canim nasip olursa eger son kaldi

evet canim maalesef oyle oldu ama elden bisi gelmio ,Mevla neyler neylerse güzel eyler, demekki daha vakiti saati gelmemiş,subatta dondurulmuşla denicem canim nasip olursa eger son kaldi
ee elinde hala dondurulmuş var mıydı canım? güzel haber dyebiliriz inş buna. hakkında hayırlısı olsun inş canım.

ee elinde hala dondurulmuş var mıydı canım? güzel haber dyebiliriz inş buna. hakkında hayırlısı olsun inş canım.
var canim subatin basina Allah tan bir mani olmazsa tekrar deneyecez o da olmadi sil bastan inşallah yola devam durmak yok....

Hayırlı akşamlar,dogru zamanda yüce Rabbim nasib eder inş saglıklı bebişler verir tekrar geçmiş olsun.

Özür dilerim listeye eklenmek istiyordum yanlişlikla oldu buraya geldi sayfa basil oldu anlamadim

Bu iş çok zor ve yıpratıcı.ben de şu an tedavi görüyorum.salı opum var ama yumurtalarda sorun var galiba e2 değeri dün yani 10 Ocak'ta 1500 çıktı.son iğnemi akşam oldum Puregon kullandım umarım kaliteli yumurtalar olur

Hayırlı akşamlar,dogru zamanda yüce Rabbim nasib eder inş saglıklı bebişler verir tekrar geçmiş olsun.
teşekkür ederim canim rabbim böyle uygun görmüş demekki napalim subatta nasip etsin ins saglikli hayirli imanli evlatlar....

evet canim cok zor ve yipratici bizi bizlerden iyi kimse anlayamaz ,hayirlisiyla opunda kaliteli yomuslarin olsun inşallah

Biz planliyoruz da bakalim artik
Bu vesveselerimle hicbir sey yapamam ben.
canim bizler planlıyoruz ama Rabbimin plani ne bilio muyuz ?inanair msn dun transfer olacam die evi temizledim yemeğimi yaptım transfer gunu yenir die daha neler neler.....ama sabah bi haber geldi oylece kaliverdik , demek ki planlamamak lazim bazen oluşuna birakacan en iyiysi ....Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

evet canim cok zor ve yipratici bizi bizlerden iyi kimse anlayamaz ,hayirlisiyla opunda kaliteli yomuslarin olsun inşallah
Valla manyak oldum siteye bakmaktan insanın dengesi bozuluyor unutayım diyorum olmuyor.siz hiç tüp bebek yaptırdınız mı şu an hangi aşamadasınız benim yaş unsurum var Nisan'da 37 oluyorum

Valla manyak oldum siteye bakmaktan insanın dengesi bozuluyor unutayım diyorum olmuyor.siz hiç tüp bebek yaptırdınız mı şu an hangi aşamadasınız benim yaş unsurum var Nisan'da 37 oluyorum
canim benim 4. denem olacak ins dun transferim iptal olmuştu simdi tekrar dondurulmuş ile subatta deneyecez bakalim nasipse,benim 2. denememden bir oğlum var sorurnunuz ne acaba?

Pardon geriye dönük okumamıştım hayırlı olsun inşallah sizde kaç yum toplanmoşto

canim benim 4. denem olacak ins dun transferim iptal olmuştu simdi tekrar dondurulmuş ile subatta deneyecez bakalim nasipse,benim 2. denememden bir oğlum var sorurnunuz ne acaba?
Sorun aslında eşimde idi morfoloji yüzde 3 çıktı.benimde bir oğlum var 9 yaşında o da aşılama ile olmuştu.ankara ya tayin olunca yeniden denemek istedik .fakat benim yumurta ilk etapta çoktu ilk 225 Puregon oldum .dr daha sonra 137 ye düşürünce e2 değerlide düştü.ama dün test yaptık Allah'tan 1500 olmuş.bu gece çatlatma iğnesi olcam.salı opu var ben testin 1500 çıkmasına sıkıldım.3000 falan diye okudum.umarım salı ya kadar biraz artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…