Hemen olmuyor,kan tahlili sonucunda bir hastalık varmı yokmu diye,hormon deyerine bakılıyor sonrada eşinin degerlerine bakılıp önceden bir tedavi gereklimi yada deyilmi diye,herşeyle yolun ise karar verilip başlanılıyor.benim işlemler tmmCanım ben iki defa gittim.kan tahlil yaptırdım sonuçlarım iyi çıktı.ikinci kez kocam kontrol oldu.yarında tedavide ne yapacagımızı konuşucaz sanırım ama bildigim kadarı adetle başladıgını biliyorum.ben buay sonu adet oluyorum.senin ön işlemler yapıldımı yada ilk randevunmu?
Canım sen bilgilerini yaz, ben seni listeye ekleyim. Hoşgeldin Aramıza
Hoş buldum canim ,tesekkur ederim ,capkek- yaş 28 -2.deneme olacak merkez su an belli degil düşünüyoruz, inşallah nisan ayinda basliyacagiz :)
Canım sorunu da yazarsan listeye hemen ekliyorum.Hoş buldum canim ,tesekkur ederim ,capkek- yaş 28 -2.deneme olacak merkez su an belli degil düşünüyoruz, inşallah nisan ayinda başliyacagiz,
Bu arada hayirli olsun ,Allah tamamina erdirsin canim :)
Canım sorunu da yazarsan listeye hemen ekliyorum.
Canım ekledim seni de. Liste sana da Uğur getirsin inşSperm azligi
Esine eğer içirebilirssin keçi boynuzu pekmezi içir cnm çok buyuk faydası varCanım ekledim seni de. Liste sana da Uğur getirsin inş
Slm canım iyilik şükür. Demek diyettesin kolay gelsinSelam nasılsınız kızlar nasıl gidiyor ???
Zannetmiyorum ilk randevuda tedavi başlamaz.yarın bak bakalım neler olacakBnm ilk olacak,hic gitmedim,adetimin 2.gunu olacak yrn.
Slm tedavi içinde bekliyoruz inşSelam nasılsınız kızlar nasıl gidiyor ???
Canım ekledim seni de. Liste sana da Uğur getirsin inş
Slm canım iyilik şükür. Demek diyettesin kolay gelsinkaç kilosun tatlım?
Slm tedavi içinde bekliyoruz inş
Çap kek sana yazdım Yanlışlıkla hatu kıscemınkını alıntılamışım
Evet canım bir ara ben de vermeye çalıştım gerçekten kilo vermek zor iş;( Allah yardımcın olsun. Ama azmettiysen verirsin inş.Evet 17 18 gundur diyetteyım kilom çok fazla 95 kiloyum yasım 23 boyum 156 çaba içindeydim çok yoruluyorum
Allah yardımcınız olsun inşLlahh
hayırlısı olsun canım inşaAllah bu seferrr pozitifii görürsünnCanm ilk deneme negatif simdi dondutulmus larla deneyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?