2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Ben 6 senelik evliyim hic doğal hamile kalamadim fsh yuksekligi var. 2 negatif 1 pozitif tup bebek yasadim. 2. Pozitif icin uğraşıyorum keske Rabbim mucize verip kendiligimden hamile kalsam (2 yasinda kizim var)
Bak ne güzel Allah'ım senin kucağını Çoktan doldurmuş. Keşke bizlerin de 1 tane olsa da , 2 . İçin uğraşıyor olsak. Ben de ilk defa kendiliğimden kaldım. Zaten pco olduğundan adetlerim çok düzensiz ondan hiç anlayamadım ben. Zaten iyi ki kendi kendime tarlusal Alıp, adet Olmayı beklememişim. Nasibinde varsa yaşamak , olacak inş

Ben 6 senelik evliyim hic doğal hamile kalamadim fsh yuksekligi var. 2 negatif 1 pozitif tup bebek yasadim. 2. Pozitif icin uğraşıyorum keske Rabbim mucize verip kendiligimden hamile kalsam (2 yasinda kizim var)
En azından 1 tane evladın varmış canım tabiki kardeşi olsun istiyosundur ama kızında teselli oluyodur sana kızında tüple olmuş sanırım

En azından 1 tane evladın varmış canım tabiki kardeşi olsun istiyosundur ama kızında teselli oluyodur sana kızında tüple olmuş sanırım
Olmaz mi cnm negatif sonucu onunla unuttum evet kizimda tup bebek 2012 de yaptirmistik. 2. Tedavimdi

Canım ben tüp bebekte işlemler nasıl oluyor bilmiyorum siz deneyimli oldugunuz için soruyorum.embriyo aşılamasında kaç tane aşılama yapıldı?görüşmek üzere...

Canım ben tüp bebekte işlemler nasıl oluyor bilmiyorum siz deneyimli oldugunuz için soruyorum.embriyo aşılamasında kaç tane aşılama yapıldı?görüşmek üzere...
Slm Anne adayları Siteye yeni katıldım çok iyi bilmiyorum kullanmasını yalnış olursa kusura bakmayın lütfen

embriyo asilamasi degil de, embriyo transferi diyelim biz ona seker.
ve bildigim kadari ile yasa ve kacinci tup bebek denemesi olduguna bagli olarak transfer edilecek embriyo sayisi degisiyor. ilk tedavilerde 1 embriyo transfer ediliyor genelde tabi kadinin yasi da kucukse.

amin canım aynen çok zor bi süreç bolbol su ve protein kullanıyorsun bi de ilaç vucuttan uzaklaştığı için yavaş yavaş geçiyor cnm ağrım hala var malesef rada ağrı kesici alıyorum çok yumurta toplandığı için bu kadar ağrım var bi arkadaşımda benimle aynı gündü o gayet iyi cuma da transferi olacak

Slm canım bilgin için teşekkürler.ben 30 yaşındayım ilk denemem olacak Almanya'da yaşıyorum.hayalimde ikizlerim olsun isterim ama Allahın izni ile inşaallah hayırlısı olsun.burda kural sadece 3 transfer yapılıyor fazlası yasal deyil.kendinize iyi bakın,tekrar görüşmek üzere

cnm ya gerçekten hamişmisin ayyyy süper maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gözünaydın kızzzzz değerin kaç çıktı ya harika süper bi haber bu

cnm ya gerçekten hamişmisin ayyyy süper maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gözünaydın kızzzzz değerin kaç çıktı ya harika süper bi haber bu
Calla canım ben de hatta biz de hala inanamıyoruz. Ben tedavi için gittim, doktor tarlusal öncesi öyle bir kan alalım dedi. Ertesi sabah bir aradı tebrik ederim , diyor. Ben de niye dedim? Değeriniz çok güzel 5607 dedi. Ne dedim, şokla kadına şaka yapıyor olamazsınız, diyorum. Böyle şeylern şakası mı olur dedi. Gelin bir muayene yapalım dedi. Gittik gördük sıpası bakalım 8 Ocak a randevu verdi, kalp atışları falan için.

maşalalh sübhanalalh ya rabbimin mucizesi işte bu günlerde katbe kat mutluluğun devam etsin ya acyip sevindim anlatamam sonuna kadar böle geçsin sağlıkla kucağına al inşlh....

maşalalh sübhanalalh ya rabbimin mucizesi işte bu günlerde katbe kat mutluluğun devam etsin ya acyip sevindim anlatamam sonuna kadar böle geçsin sağlıkla kucağına al inşlh....
Âmin canım inş. Allah'ım cümlemizin mucizesini göndersin inş.... Böyle içten sevinmene ben de çok sevindim

Âmin canım inş. Allah'ım cümlemizin mucizesini göndersin inş.... Böyle içten sevinmene ben de çok sevindim
ne demek cnm bi kişi daha evladına kavuşsun bizlerden
bizim kendimizin evladı kadar mutlu oluruz...amin cümle arkadaşalrıma da ansip olsun ..ohhh tüp parasıyla da evladınıza hazırlık yaparsınız ayy süper ya...

Ay inş sağlıkla doğsun da elimizden gelen her şeyi yaparız onun için

Evet ya bizden bizim gibi bu yolda aci cekenler hamile haberleri kat be kat sevindiriyor gercekten biz imtihan ediliyoruz ve cok cok hakediyoruz belki dogurmadik ama dogum sancilar halt yer cektigimiz acilarla, umut icimizde hep var ve gelecek o gunleri bekliyoruz canlar bu sene insallah bebisler gelsin ...insalllahhhh rahman rahim olan Rabbim evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…