Bak ne güzel Allah'ım senin kucağını Çoktan doldurmuş. Keşke bizlerin de 1 tane olsa da , 2 . İçin uğraşıyor olsak. Ben de ilk defa kendiliğimden kaldım. Zaten pco olduğundan adetlerim çok düzensiz ondan hiç anlayamadım ben. Zaten iyi ki kendi kendime tarlusal Alıp, adet Olmayı beklememişim. Nasibinde varsa yaşamak , olacak inşBen 6 senelik evliyim hic doğal hamile kalamadim fsh yuksekligi var. 2 negatif 1 pozitif tup bebek yasadim. 2. Pozitif icin uğraşıyorum keske Rabbim mucize verip kendiligimden hamile kalsam (2 yasinda kizim var)
En azından 1 tane evladın varmış canım tabiki kardeşi olsun istiyosundur ama kızında teselli oluyodur sana kızında tüple olmuş sanırımBen 6 senelik evliyim hic doğal hamile kalamadim fsh yuksekligi var. 2 negatif 1 pozitif tup bebek yasadim. 2. Pozitif icin uğraşıyorum keske Rabbim mucize verip kendiligimden hamile kalsam (2 yasinda kizim var)
Olmaz mi cnm negatif sonucu onunla unuttum evet kizimda tup bebek 2012 de yaptirmistik. 2. TedavimdiEn azından 1 tane evladın varmış canım tabiki kardeşi olsun istiyosundur ama kızında teselli oluyodur sana kızında tüple olmuş sanırım
Ne sormak istedin tatlım sen? 1 . Sayfadaki sıraya göre bilgilerini yaz da seni de listeye ekleyim canım
Slm Anne adayları Siteye yeni katıldım çok iyi bilmiyorum kullanmasını yalnış olursa kusura bakmayın lütfenCanım ben tüp bebekte işlemler nasıl oluyor bilmiyorum siz deneyimli oldugunuz için soruyorum.embriyo aşılamasında kaç tane aşılama yapıldı?görüşmek üzere...
Canım ben tüp bebekte işlemler nasıl oluyor bilmiyorum siz deneyimli oldugunuz için soruyorum.embriyo aşılamasında kaç tane aşılama yapıldı?görüşmek üzere...
amin canım aynen çok zor bi süreç bolbol su ve protein kullanıyorsun bi de ilaç vucuttan uzaklaştığı için yavaş yavaş geçiyor cnm ağrım hala var malesef rada ağrı kesici alıyorum çok yumurta toplandığı için bu kadar ağrım varinanmıyorum ne kadar ciddi bi olaymış. Adetle birlikte atılıyor mu peki oluşan sıvının tamamı? Bebişlerimiz için katlandığımız bu süreç ne kadar hassas ve değerli. Herkesten ayrı ayrı detaylar duyuyoruz. Bizimde spermlerimiz donduruldu birkaç ay daha havuzda biriktirilecek.. Umarım hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır. Bu arada yumurta toplamadan sonra çok ağrın oldu mu? Benim doktorum hemen normal hayatına devam edebilirsin diyor ama..
Slm canım bilgin için teşekkürler.ben 30 yaşındayım ilk denemem olacak Almanya'da yaşıyorum.hayalimde ikizlerim olsun isterim ama Allahın izni ile inşaallah hayırlısı olsun.burda kural sadece 3 transfer yapılıyor fazlası yasal deyil.kendinize iyi bakın,tekrar görüşmek üzereembriyo asilamasi degil de, embriyo transferi diyelim biz ona seker.
ve bildigim kadari ile yasa ve kacinci tup bebek denemesi olduguna bagli olarak transfer edilecek embriyo sayisi degisiyor. ilk tedavilerde 1 embriyo transfer ediliyor genelde tabi kadinin yasi da kucukse.
cnm ya gerçekten hamişmisin ayyyy süper maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhharkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim.......Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....
Calla canım ben de hatta biz de hala inanamıyoruz. Ben tedavi için gittim, doktor tarlusal öncesi öyle bir kan alalım dedi. Ertesi sabah bir aradı tebrik ederim , diyor. Ben de niye dedim? Değeriniz çok güzel 5607 dedi. Ne dedim, şokla kadına şaka yapıyor olamazsınız, diyorum. Böyle şeylern şakası mı olur dedi. Gelin bir muayene yapalım dedi. Gittik gördük sıpasıcnm ya gerçekten hamişmisin ayyyy süper maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gözünaydın kızzzzz değerin kaç çıktı ya harika süper bi haber bu
maşalalh sübhanalalh ya rabbimin mucizesi işte bu günlerde katbe kat mutluluğun devam etsin ya acyip sevindim anlatamam sonuna kadar böle geçsin sağlıkla kucağına al inşlh....Calla canım ben de hatta biz de hala inanamıyoruz. Ben tedavi için gittim, doktor tarlusal öncesi öyle bir kan alalım dedi. Ertesi sabah bir aradı tebrik ederim , diyor. Ben de niye dedim? Değeriniz çok güzel 5607 dedi. Ne dedim, şokla kadına şaka yapıyor olamazsınız, diyorum. Böyle şeylern şakası mı olur dedi. Gelin bir muayene yapalım dedi. Gittik gördük sıpasıbakalım 8 Ocak a randevu verdi, kalp atışları falan için.
Âmin canım inş. Allah'ım cümlemizin mucizesini göndersin inş.... Böyle içten sevinmene ben de çok sevindimmaşalalh sübhanalalh ya rabbimin mucizesi işte bu günlerde katbe kat mutluluğun devam etsin ya acyip sevindim anlatamam sonuna kadar böle geçsin sağlıkla kucağına al inşlh....
ne demek cnm bi kişi daha evladına kavuşsun bizlerdenÂmin canım inş. Allah'ım cümlemizin mucizesini göndersin inş.... Böyle içten sevinmene ben de çok sevindim
Ay inş sağlıkla doğsun da elimizden gelen her şeyi yaparız onun içinne demek cnm bi kişi daha evladına kavuşsun bizlerden
bizim kendimizin evladı kadar mutlu oluruz...amin cümle arkadaşalrıma da ansip olsun ..ohhh tüp parasıyla da evladınıza hazırlık yaparsınız ayy süper ya...
ne demek cnm bi kişi daha evladına kavuşsun bizlerden
bizim kendimizin evladı kadar mutlu oluruz...amin cümle arkadaşalrıma da ansip olsun ..ohhh tüp parasıyla da evladınıza hazırlık yaparsınız ayy süper ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?