gunaydıngünaydınlar....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydıngünaydınlar....
doktorum gögüste hassasiyet ve mide bulantısı yan etkileri var. biesteron doğala yakın bir ilaç dedi. başka bir yan etkisi olursa bana bilgi ver dedi. bilmiyorum kibanada doktor verdı gecen sefer 5 yumosum olmustu.ama ustunu okuyunca kanser rıskını artırır gıbı bısey yazmıstı sende bı bak ıstersen.burda kullananlardan olmlu sonuclar olan olmus.ses kalınlıgı ve yuzde tuylenme yapıyomuş.oyuzden ben cesaret edemedım.tedavıye kadr ıncır kuru yapcam.en azından bıtkısel bıde polen arı sutu laıte ıcıb.karar senın.cocuklar onemlı ama saglımızda onemlı
aynen bende oyle kan verırken bıle bayılcak gıbı oluyodum korkudan sonrada kendı ıgnelerımı kendım yaptım.hele hıstroskopı olduktan sonra dayanılzmaz bır agrı olmustu agrıs kesıcı ıgne yaptılar ama ben 5 dakıkada nasılda bagırıyodum agrıdan bıkac kucuk polıp varmıs.tedavıde bısey yok demıslerdı.ama dusuk oldu belkıde polıpler yuzunden .neyse demekkı henuz zamanı degılmısCanım ya seni cok iyi anlyrm kıskanclık degil bizim hissettiklerimiz.sadece icimiz gercekten acıyo.normalde ben igne
Canım ya seni cok iyi anlıyrm bizim ki kıskanclık degil sadece icimiz gercekten cok acıyo.onceden ben igneden bile cok korkardm simdi tedavide yaşadıklarmı düsününce nasıl bir güc ki bu kadar acıya dayanıyrm diyorum
canım oyle dedıyse doktorunu dınle ben 100 tl almıstım sadce 1 tane aldım ve mıde bulantısı ve bas agrısı yaptı sonrada kullanmadım.sen kendın ıcın ne doğruysa onu yap.eger doğal bı ılacsa kullan.ama arı sutu polende kullan yumıslar ıcın kalıteyı artırıyomus.ben ıkı aydır kullanıyım bakalım.17-18 gıbı tedavıye baslayınca analıycazdoktorum gögüste hassasiyet ve mide bulantısı yan etkileri var. biesteron doğala yakın bir ilaç dedi. başka bir yan etkisi olursa bana bilgi ver dedi. bilmiyorum ki
canım tedavın hayırlı olur ıns.Kızlar bugün merkeze gittim ikinci kez orada tedavi olmak için anlaşmayı da yaptık. Embriyoskop da kullanılmasını istedik ve 3950 tl ye anlaştık. Ikinci kez orada yaptırımda 450 tl indirim oldu. Bugün kan verdim. Hem tsh a bakılacak, hem de olmaz ya gebelik var mı yok mu diye bakılacak.. Yarın sonuçlar için arayacaklar. Ona göre 2 gün içinde tarlusal içip, maratonu başlatmış olacağız... Bugünlük benden haberler bunlar kızlar.. Hadi sizden de günlük haberler bekliyorum. Artık yeni yıl ve yeni umutlar geldi......
Canım naptın dün nasıl geçti opun aradılarmı transferin ne zamanSağol cnm inşallah hepimizin
canım çok ağrı çektim 35 yumurta toplandı şimdi aradılar 22 si işleme alınmış 17 si döllenmiş transferim bidaki ay olacak ohss riski varCanım naptın dün nasıl geçti opun aradılarmı transferin ne zaman
canım çok ağrı çektim 35 yumurta toplandı şimdi aradılar 22 si işleme alınmış 17 si döllenmiş transferim bidaki ay olacak ohss riski var
arkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim....... Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....
neee gerçekten miiii ne güzel Rabbim her birimize böyle güzel haberler almayı nasip etsin, Allah kucağına almayı nasip etsinarkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim....... Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....
arkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim....... Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....
Canım inanamıyorum gözünaydın inan kendim hamile kalmış gibi sevindim rabbim bu sefer kucağına almayı nasip eder inş gelişmeleri bekliyoruzarkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim....... Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....
Embriyoskop nedir acaba?Kızlar bugün merkeze gittim ikinci kez orada tedavi olmak için anlaşmayı da yaptık. Embriyoskop da kullanılmasını istedik ve 3950 tl ye anlaştık. Ikinci kez orada yaptırımda 450 tl indirim oldu. Bugün kan verdim. Hem tsh a bakılacak, hem de olmaz ya gebelik var mı yok mu diye bakılacak.. Yarın sonuçlar için arayacaklar. Ona göre 2 gün içinde tarlusal içip, maratonu başlatmış olacağız... Bugünlük benden haberler bunlar kızlar.. Hadi sizden de günlük haberler bekliyorum. Artık yeni yıl ve yeni umutlar geldi......
Ay cok sevindim masallah darisi bizlere olsun insallah rabbim tamamina erdirsin canimarkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim....... Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....
Maaşallah baya güzel yumiler oluşmuş. İnş sağlıkla devam ederler canım.canım çok ağrı çektim 35 yumurta toplandı şimdi aradılar 22 si işleme alınmış 17 si döllenmiş transferim bidaki ay olacak ohss riski var
Canım embriyoskop, embriyoları koyulan ortamdan çıkarmadan izlemek için kullanılan bir cihaz. Normalde bekletilen yerden çıkartıp bakıyorlar ya, bunda embriyo hiç rahatsız edilmiyor.Embriyoskop nedir acaba?
sağol cnım ohss riski genelde polikistik over hastalarında meydana geliyor yumurtalrın aşırı uyarılmasında kaynaklanan sıvı birikmesi belirtileri şişkinlik kasıklarda ağırlık hissi vs ben ilk evredeyim eğer transfer olsaydı gebelik meydana geldiğinde salgılanan lh hormonu onun azalması yerine artmasını sağlayacaktı ve sonu ölüme kadar gidebiliyor cnm o nednle dondurcaz bebişlerimiGeçmiş olsun 17 döllenmiş yumurta sayısı için çok iyi bence umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır. Mutluluğunuz çektğiniz tüm sıkıntları unutturur.. ohss riski dediğiniz nedir?