• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

arkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim....... :anneadayı::nazar: Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....
canımm mucizen hayırlı olsun inşallah sevincin tam olur :)

Lovely35..............27.....Özel İzmir Tınaztepe Has........erkek infertilite.................1.........................Ocak

Canım bu arada bende tedavideyim artık.

arkadaşlar dün ben msj atmıştım ya tedavi öncesi doktorla görüştüğümü ve ne olur ne olmaz diye kan alıp, ona göre tarlusal içmemi söylediğini. doktor biraz önce aradı. 3,5 senedir hiç kendiliğinden hamile kalamayan ben, ayrıca 2 tüp bebek tedavisi gören ben, 6 hafta 2 günlük hamileymişim....... :anneadayı::nazar: Ne inanabiliyorum ne de inanamıyorum... Çok Karmaşık duygular içerisindeyim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş. Yeni yıla ayağımı sürüyerek gireceğim ki, beni sizler de takip edin....

Hayırlı olsun canım.:nazar::nazar: Allah tamamına erdirsin.:KK76::KK76:
Ayağını iyi sürü topikteki herkes peşinde:D:D

sağol cnım ohss riski genelde polikistik over hastalarında meydana geliyor yumurtalrın aşırı uyarılmasında kaynaklanan sıvı birikmesi belirtileri şişkinlik kasıklarda ağırlık hissi vs ben ilk evredeyim eğer transfer olsaydı gebelik meydana geldiğinde salgılanan lh hormonu onun azalması yerine artmasını sağlayacaktı ve sonu ölüme kadar gidebiliyor cnm o nednle dondurcaz bebişlerimi

inanmıyorum ne kadar ciddi bi olaymış. Adetle birlikte atılıyor mu peki oluşan sıvının tamamı? Bebişlerimiz için katlandığımız bu süreç ne kadar hassas ve değerli. Herkesten ayrı ayrı detaylar duyuyoruz. Bizimde spermlerimiz donduruldu birkaç ay daha havuzda biriktirilecek.. Umarım hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır. Bu arada yumurta toplamadan sonra çok ağrın oldu mu? Benim doktorum hemen normal hayatına devam edebilirsin diyor ama..

aaa super haber buuu :) tebrik ederim seker. Mevlam saglikla kucagina almani nasip etsin insallah. gozunjz aydin :)

Canım ya okuyunca inan gozlerim doldu .kendim hamile kalmıs gibi mutlu oldum.ins saglıklı bir hamilelik gecirirsin.

Allah inşaallah bu duyguyu sonuna kadar yaşatmayı nasib etsin dua edelim saglıklı,sıhhatli dogup büyümesi için.canim benimde 3 seneden beri çocugum olmuyor tüp bebek için randevu yaptık.12 sine inşaallah benimde olur bir sorum olacak sana kaç embriyo aşılama yaptılar tek oldu.allah izin verirse ben ikizler istiyorum yanıtlarsan çok sevinirim

Tebrik ederim arkadasim rabbim tamamina erdirsin insallah kendine dikkat et ne guzel bir haber.demekki zamani gelmis rabbim yardimcin olsun kesyide kalp atisinida duyabildinmi..? :nazar::KK46:

Allah inşaallah bu duyguyu sonuna kadar yaşatmayı nasib etsin dua edelim saglıklı,sıhhatli dogup büyümesi için.canim benimde 3 seneden beri çocugum olmuyor tüp bebek için randevu yaptık.12 sine inşaallah benimde olur bir sorum olacak sana kaç embriyo aşılama yaptılar tek oldu.allah izin verirse ben ikizler istiyorum yanıtlarsan çok sevinirim
Canım bu soruyu kime sordun? Alıntı yapmadığın için belli olmuyor.

Keseyi gördük canım, kalp atışı için de 8 Ocak a randevu verdi. Güzel dileklerin için tek ederim. Rabbim hepimizi korusun inş.
Amin arkadasim insallah bizlerde guzel haber veriririz 2015te hamileyim diyebiliriz ve rabbim 9 ay tasiyip soru suz guzel dogumlarve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize simdiden mutlu mutlu bebisli gobekli aile sadetli bol parali saglikli ve huzlu tum dileklerin yerinehayirla geldigi bir yil dilerim tum topikkkkkkkk
2015 gelsin bebekkkkkkkkk gelsinnnnnnnnn

Back